N moduna sadece teker sabitken alabilirsiniz... ve 700 almayın 750 alın diyor
Merhaba, cumartesi günü hava yağışlı olacağı için tercih etmedim. Tek gitseydim tercihim olabilirdi ama artçım var kuzenim ve üşütüp hastalanmasını istemem. Saat en geç 6-7 gibi çıkmak isteme nedenim de silivriye kadar genellikle yoğunluk oluyor sabah trafiğinde onu bir an önce atlatmak ve günü birlik bir gezi yapmayı planladığım için erken yola çıkıp 10-11 gibi şehitlikte olursam bana yeter gibime geliyor. Daha önce aynı yolu günü birlik kymco like 125 ile yapmıştım ki o yüzden şu anda nc ile yorulurum zor olur gibi bir düşüncem yok açıkcası
Amacım tam gününde şehitliğe gidip şu anda özgür (göreceli tabi :D ) bir şekilde yaşamamızı sağlayan bu vatan evlatları için 1 fatiha okumak ve bakımını yaptığım motosikletimle uzun yola çıkıp iş stresinden falan uzaklaşmak olacak benim için
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
yeni gördüm kusura bakmayın, ebc nin nc700x için debriyajı var özellikle alacaksanız debriyaj yayları ile birlikte alın servis kitapçığı 41.7 mm sınır diyor yaylar için hattinden fazla kısalmış yaylar da debriyajda ses yaptırır. Benim de değişmesi gerekiyor benden önceki arkadaş sürekli yarı debriyaj şeklinde kullanmış şu an idare ediyor ama aynı ses sorunu benim motorda da var. Bir sonraki bakımda onu yapacağım çünkü debriyaj işi için motor yağının tekrardan boşalması gerekiyor ki ben daha 500km önce değiştirdim :D Ayrıca debriyaj açılmışken plakaları da ölçmek gerek servis kitapçığı 2.1mm sınır diyor, onlarda da sorun varsa 1 sette orjinal honda çelik plaka almak gerekecek.
Beklerseniz 2 aya falan ben debriyaj değiştiririm. Birlikte yapabiliriz. Debriyajın komple seti 250-300 lira gibi bir fiyata geliyor. Balata, plakalar ve yaylarla EBC marka
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------
Ben program ve kalabalığa ters bir şekilde düşündüm. Cuma gününe olan işlerimi ayarladım ve çok kalabalık olmayacağı zaman gideyim diye bu şekilde düşündüm hem hava durumuna bakınca da cuma günü güneşli gözüküyor şimdilik öyle olursa daha da güzel olur günübirlik gidip gelmeyi dönüşte de tekirdağda köftemi yemeyi düşünüyorum
Aslında günü birlik gidilecekse erkenden yola çıkmak mantıklı, hava durumuna bakmadım fakat cumarrtesi gidilse daha rahat gelir insanlar.
Benim şahsen mesai saatleri ile ilgili çok fazla problemim yok hamdolsun.
Ben hep bu etkinliği bir kamp gibi , çadır konaklamalı bir etkinlik gibi düşündüğüm için sıcak bakmadım. Çünkü uyku tulumum, motorumun yan çantaları vs hazır değil.
Günü birlik olursa gelirim inşaallah.
Bu arada razor ben de Çekmeköy'de oturuyorum.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
OBenim motor un müşterisi çok olur biraz titiz biriyim yani birkaç Önemsiz çizik dışında bi sıkıntısı yok
Daha önce de motorlarım oldu temiz bakarım motor almayı düşünen bak satarken haber et yabancıya gitmesi diyen çok olur
Ybr için bi genç Arkadaşı aradım abi ben biraz düşüneyim dedi Tmm dedim Satışa koydum
O eleman düşünene kadar satışı verdim 2 gün içinde
Yani nc yi satmaya pek niyetim yoktu satarsam para ev kredisine gidecek ve bi daha o kadar parayı toparlamak zor olacaktı
Ama satmaya niyetim olunca 300 e 500 e bakmam
Bi arkadas aynı km aynı model de 20500 tl ye Aldı eğer bana gelip deseydi yaw ver şu motoru bana onu kıramaz ve 19000 verirdim yani satılan Çıktığı zaman o iş bitmiştir
Kısmet diyelim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
yazının en üst satırı okumamısım =) 700 ile 750 arasında kalınmıs kısmını okumusum ondan anlamamısım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
usta söyle yapmayın ya motoru satıyorum 7500 tl yazmısım adam 6500 tl nakit var olurmu diyor . siz böyle indirim yaparak gaza getiryonuz milleti
Antilop sat motıru gel sakarya ya 3 tane satılık nc 700 var
2013 kırmızı 24000 fulll Ün full ü
2013 beyaz var sadece yan çanta yok geri kalan bütün aksesuar var 26000km de 21000 e bağlarız zincir akü yeni
Birde 40000 km de var oda güzel lastik zincir yeni oda sana 19000 olur
Seni boş göndermeyiz
İyi olur. Değiştirmesem bile en azından sana yardımcı olup nasıl yapıldığını görmüş olurum. Kendim yapabilecek cesaretim var ama bazı parçaları sökmek için özel anahtar lazım olabilir o yüzden çekiniyorum.
Bizim cumartesi gidip pazar dönme planımız var ama cayma durumunda Cuma günü size eşlik edebilirim.
Cumartesi istanbul tekirdağ çanakkale yağmurlu, Cuma gitmek daha mantıklı olabilir. Fakat yine de gün yaklaştıkca hava durumundaki değişiklikler gözlemlenebilir.
Cuma gidersek Namaz sıkıntısı da var, motor pantolonuyla botuyla filan baya bir sıkıntı oluyor. Vakit namazında bile zorlandım cumayı düşünemiyorum
17 perşembe akşama doğru veya akşam yola çıkılsa, düzgünce bir otelde konaklayıp, 18'inde erkenden Şehitlikte ziyarete başlansa ve aynı gün geri dönülse, hem çok daha az yoran ve çok daha fazla haz veren seyahat olabileceğini düşünüyorum? Bu bizim aynı zamanda Cumartesi vs yağmura kalmamızı da engeller.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Ben ürün siparişini verdim bakalım ebay'den heralde zaten gelmesi bi 2-3 haftayı bulacak o zamana kadar en kötü bir 3000km yol yapsam anca o zaman değiştiririm hem yağı da 3000de değiştirmek iyi olur ama böyle her 3000 de yağ değiştirirsek batarız
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------
abi sen beyaz bul :D ben benim kırmızıyı senin beyazla takaslarım ahahaha
Namazı orda kılarız al yanına eşortman(doğru yazdıysam)hafif olur yer kaplamaz gezerken onu giyersin.kesinleştirinde gidellim hangi gün olursa hastalığı boşverdim gelecem valla perşembe hava durumuna göre karar verelim cuma yada cumartesi diye.Aydın abinin söylediğide mantıklı aslında 1 gece kalınabilir orda bir yerde daha az yorucu ve keyifli olur
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
kırmızı yı alamasaydım senin bir nc motorun yoktu biliyorsun değilmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
kırmızı nc 700 satılır :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
baskı baklatamı sipariş verdiniz nerden ve kaça geliyor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
git sende git. ben kalıyım burda yalnız başıma. birde eküri olacak
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
mal bu :D Daha uyguna bulmanız mumkun SRC- kevlar olan seriden aldım biraz araştırmalarım sonucu o yüzden diğer ürünlerin 2 katı gibi fiyatı var
http://www.ebay.com/itm/EBC-SRC-Street-Racer-Kevlar-Clutch-Kit-Friction-Plates-Springs-SRC62-/181981174984?fits=Model%3ANC700X&hash=item2a5eec5c c8:g:gwkAAOxy69JTAkmp&vxp=mtr
Arkadaşımın motoru var hem kırmızı hem takaslı. Aksesuarlı. Lastikleri falan yeni. Bi bak istersen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78843447/detay
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)