Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Şubat 2016, 01:40
trnpkr adlı üyeden alıntı
İş görmüyor sa alarm istediği kadar orijinal olsun neye yarar...Abı bu nasıl bir apartmanmis harbi merak ettim yanı hepsimi manyak bunlarin.Seninle hepsimi uğraşıyor bu ne manyak lık böyle
Motosikleti hareket ettirdiğinizde vs alarmlar devreye giriyor. Üstündeki ayarlarla oynanırken, bir yerlerini keserken biçerken sarsıntı yoksa alarmlar çalışmıyor.
Dedim ya bir tane temel ruh hastası, iki - üç ruh hastası yavrusu, geri kalan tüm kara cahil çok dindar yaratıkları korkutarak veya yalanları ile bu hale getiriyorlar. Yok efendim, cenazelerde namazlarda ben hiç varmıymışım vs... Eğer kalanlar zaten insan olsaydı, bu ruh hastalarına katılmazlardı. Bu ne demek, biz motosiklet istemiyoruz?! Sana ne? Üstelik sen motosiklet istemiyorsun, derken, senin bazı komşuların başka bir komşunun aracıyla oynayıp, resmen öldürecek konumu olusturken, onları destekleyecek kadar vicdansız, ahlaksızsan, neden Türkiye'de IŞİD'i müslümanların desteklediğini daha net anlayabiliyorum.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Reklamlar
-
19 Şubat 2016, 01:41
Mevcut şeklinde oynanabilecek yerlere beyaz yada uygun renk oje sürebilirsin. (her iki tarafına da) Misal arka lastik mili için somunun hem kenarına hemde şasi kısmına. Eğer somun çevrilirse baktığında anında anlarsın. İcabında bir asetonla da çıkar.
-
19 Şubat 2016, 11:45
aydin-ist adlı üyeden alıntı
Motosikleti hareket ettirdiğinizde vs alarmlar devreye giriyor. Üstündeki ayarlarla oynanırken, bir yerlerini keserken biçerken sarsıntı yoksa alarmlar çalışmıyor.
Dedim ya bir tane temel ruh hastası, iki - üç ruh hastası yavrusu, geri kalan tüm kara cahil çok dindar yaratıkları korkutarak veya yalanları ile bu hale getiriyorlar. Yok efendim, cenazelerde namazlarda ben hiç varmıymışım vs... Eğer kalanlar zaten insan olsaydı, bu ruh hastalarına katılmazlardı. Bu ne demek, biz motosiklet istemiyoruz?! Sana ne? Üstelik sen motosiklet istemiyorsun, derken, senin bazı komşuların başka bir komşunun aracıyla oynayıp, resmen öldürecek konumu olusturken, onları destekleyecek kadar vicdansız, ahlaksızsan, neden Türkiye'de IŞİD'i müslümanların desteklediğini daha net anlayabiliyorum.
Abı burası yeri değil ama motorsiklet ile ilgili olan sorununu da ikide bir getirip("dindar,müslüman,cahil işidli müslüman" )kavramları ile suçlu tanımlamanın normal olmadığı kanısındayım. Sonuçta bu işin inançla bağlantısını nasıl kuruyorsun anlamadım. Sizin apartmanda hicmi düzgün adam yoktur. Neyse şimdi banada işid ci demeden kapatayim meseleyi
-
19 Şubat 2016, 12:17
Abı burası yeri değil ama motorsiklet ile ilgili olan sorununu da ikide bir getirip("dindar,müslüman,cahil işidli müslüman" )kavramları ile suçlu tanımlamanın normal olmadığı kanısındayım. Sonuçta bu işin inançla bağlantısını nasıl kuruyorsun anlamadım. Sizin apartmanda hicmi düzgün adam yoktur. Neyse şimdi banada işid ci demeden kapatayim meseleyi
Estafurullah, sanki beni cenazelerde, namazlarda yoktu diye ve motor aldığım için yapılanları (tehdit, araçla oynama, ..) onaylıyorlar. Derdim bu. Yoksa her inanç kutsaldır, ve saygıyı hak eder. Onlar böyle dedikleri için konunun o şekilde altını çizmiştim. Yoksa hiç bir inanca sahip olana laf edecek konumda değilim, ister Müslüman, Hristyan, Yahudi, Budist, ve diğerleri, hepsi saygıyı hak eden inançlardır. Onlar böyle konunun altını kalın cizgilerle çizmemiş olmasalar, bende böyle bir şey yazmak ihtiyacında olmayacaktım.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
-
19 Şubat 2016, 12:39
Ne demişler cehalet her türlü kötülüğün anasıdır. Bizim binada yaşayan karacahil 'dindar' okul mezunu veya değil yaratıklar, ne yapsanız aynı olmaya devam edecekler...
Motorda Honda'nın kendi orjinal alarmı var. Disk kilidi var, sarsıntı olduğunda oda çalıyor. Ama motorun ayarları ile oynarken hiç birisi çalmıyor. Ben de artık, katillerin bulunduğu bir ortama motoru bırakıp kamera ile kaydedecek kadar delirmedim. Katillerden uzak, güvenli yerde tutuyorum motoru. Ve istisnasız tüm oradaki oturanlar için tam bir p.ç gibi davranıyorum herkese. Madem öyle istediniz alın tam size layık komşu modu yani.
Tek çare de bu.
akrapoviç egzoz alıp gece 2-3 de gaza mı basıyorsunuz :D şahsen ben olsam öyle yapardım uyansın p.z.v.nkler
-
19 Şubat 2016, 12:48
Süper Moderatör
Aydın abi gerçekten çok şaşırdım, öyle şey mi olur ya hu? Tanıdığım kadarı ile pamuk gibi de bir adamsın, ne diye didişiyorlar çok ilginç.
Peki motoru istememe sebepleri ne gerçekten çok merak ettim.
Ama debriyajın ayarıyle oynamışlar olayı bana mantıklı gelmedi, nihayetinde debriyaşın ayarını balata sıyıracak kadar sıksalar biner binmez anlarsın. Motorun kavrama noktası değişir, kalkışı değişir.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
19 Şubat 2016, 13:08
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Aydın abi gerçekten çok şaşırdım, öyle şey mi olur ya hu? Tanıdığım kadarı ile pamuk gibi de bir adamsın, ne diye didişiyorlar çok ilginç.
Peki motoru istememe sebepleri ne gerçekten çok merak ettim.
Ama debriyajın ayarıyle oynamışlar olayı bana mantıklı gelmedi, nihayetinde debriyaşın ayarını balata sıyıracak kadar sıksalar biner binmez anlarsın. Motorun kavrama noktası değişir, kalkışı değişir.
Bahsettiğin ayarı ben bilmiyordum. Eğer uzun yola çıkmamış olsaydım, İstanbuldan Kuşadasına kadar sürekli devam etmeseydim, şehir içinde kısa mesafelerde kullanırken belkide fark ederdim. Ben aldığım eğitimlerde kullanmayı öğrendim, motosiklet hakkında nasıl ayarları yapılacak diye bir eğitim almadım... Ancak şimdi fark etmeyi öğrendim, her kullanmaya başlarken test ediyorum. Problem ben değilim, problem bir psikopat, saldıracak yer arıyor.
-
19 Şubat 2016, 14:21
Süper Moderatör
Bahsettiğin ayarı ben bilmiyordum. Eğer uzun yola çıkmamış olsaydım, İstanbuldan Kuşadasına kadar sürekli devam etmeseydim, şehir içinde kısa mesafelerde kullanırken belkide fark ederdim. Ben aldığım eğitimlerde kullanmayı öğrendim, motosiklet hakkında nasıl ayarları yapılacak diye bir eğitim almadım... Ancak şimdi fark etmeyi öğrendim, her kullanmaya başlarken test ediyorum. Problem ben değilim, problem bir psikopat, saldıracak yer arıyor.
Abi demek ki sorun sadece motosiklet değil, ortada bir manyak var ve en güzeli bulaşmamak.
Beladan kaçmak bütün peygamberlerin sünnetidir, imkanın varsa başka yere taşın. Her gün problem yaşamaktan daha iyidir.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
19 Şubat 2016, 15:03
çok geçmiş olsun,böyle manyaklarla aynı ülkede kıtada ya da gezegende olmak bile üzücü.
-
19 Şubat 2016, 15:47
Merhaba arkadaşlar,
Ben nc 750 x dct'yi alalı nerdeyse 6 ay oldu ancak yazabiliyorum, açıkçası motosiklet.net'e fazla girmiyorum eskisi gibi.Bundan önce FZ6, capanord, kymco xciting 500, inazuma kullandım.Özellikle dct seçtim çünkü sıkışık trafikte dur kalklarda debriyaja basmaktan elim ağrıdı . Hele 2010 yılında capanord ile bir kez şişli taksim trafiğine girdiğimde artık ağlamaklı hale gelmiştim(onun debriyajı ne sertti arkadaş). Neyse, honda Türkiye'ye dikkat etmenizi söylemek için yazıyorum,Kasım ayında tem'de emniyet şeridinde giderken hızım yaklaşık 8090 km civardında bir taşın üstünden geçtim ve motorun ön jantı dağıldı bildiğiniz dağıldı.allahtan hemen farkedip durdurdum motoru yoksa bir takla atardım sanırım. Honda türkiye bu durumu garantiye sokmadığı gibi 2800 lira gibi fahiş bir rakam çıkardı bana,facebooktaki nc kullanıcıları buna benzer bir durumda hondanın indirim yaptığını söyledi ben de aradım facebook sayfalarına yazdım tweet attım sonunda 900 TL indirim yaptılar.
Ama 1900 TL'de çok fahiş benim kızgınlığım halen geçmiş değil yapılan bir ayıp ve terbiyesizlik honda tükiye'ye zerre kadar güvenemem artık.Neymiş bazı mallar direk Japonya veya Çin'den gelirken bazıları hollanda üzerinden geliyormuş onlara ek vergi biniyormuş falan.O zaman siz bakkalsınız, anca bakkal bu kadar gerizekalı bir iş yapar.Neyse arkadaşlar yedek parça konusunda çok dikkat edin.
-
19 Şubat 2016, 18:21
Aydın-ist geçmiş olsun.
Aranızda Kappa KGR 33 çanta kullanan varmı. Sipariş verdim daha gelmedi kullanırken pişman olurmuyum diye geçiyor aklımdan.
-
19 Şubat 2016, 23:16
fuara kimler hangi gun gidiyor ben ilk gun bakmaya araştırdıktan sonra birşeyler almaya gidecem
-
19 Şubat 2016, 23:29
fuara kimler hangi gun gidiyor ben ilk gun bakmaya araştırdıktan sonra birşeyler almaya gidecem
Sabah 10 ordayım.
-
20 Şubat 2016, 00:14
Ben Cumartesi günü gideceğim sanırım. İş gününde zamanımı orada geçirmem bana büyük risk oluşturur. Ctesi gidenlerle buluşalım
-
20 Şubat 2016, 00:19
son 10 gün e kadar işler bozuktu şimdi baya baya güzel fuar hikaye oldu benim için
zaten birşey alacağım da yok kuru kalabalık etmeyeyim bari
birşey almayacak olanlar tükkan^ın önünü kapatmasın
-
20 Şubat 2016, 00:25
F54 adlı üyeden alıntı
son 10 gün e kadar işler bozuktu şimdi baya baya güzel fuar hikaye oldu benim için
zaten birşey alacağım da yok kuru kalabalık etmeyeyim bari
birşey almayacak olanlar tükkan^ın önünü kapatmasın
Geçmiş olsun Gerçi ben gideceğim de ne alacağım, dükkan önünü kapamak harici? Bir tek lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum, o da fuarda indirimli olmaz zaten.
-
20 Şubat 2016, 00:34
aslında anes motor indirim yapmış % 15 montaj beleş karta 9 taksit michelin de bi bakın isterseniz
fiyat sorabilirsiniz gökhan aralık bey var bizide bilgilendirirseniz iyi olur
-
20 Şubat 2016, 01:08
valla gitmekle gitmemek arası kararsızım. hafta işi gidemem. gidecek olursam cumartesi günü giderim . bilmiyom kararsızım. fatihin dediği gibi alıcak bişeyim yok :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
20 Şubat 2016, 10:23
Süper Moderatör
F54 adlı üyeden alıntı
aslında anes motor indirim yapmış % 15 montaj beleş karta 9 taksit michelin de bi bakın isterseniz
fiyat sorabilirsiniz gökhan aralık bey var bizide bilgilendirirseniz iyi olur
Fatih çadır madır vs için yan çanta demiri yerine waytake'e bi demir yaptırmıştın, sendin di mi?
-
20 Şubat 2016, 10:44
https://www.facebook.com/events/1004246832981764/
arkadaşlar böyle bir etkinlik var katılmak isteyenlerle beraber gidebiliriz.çorbada tuzumuz olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler