Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Şubat 2016, 16:46
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
kendi adına konuş. mehmet ben ve aydın abi birde mustafada layttt bar var :D
Ne kadar çok lihgt varmış
Reklamlar
-
11 Şubat 2016, 20:22
trnpkr adlı üyeden alıntı
Ne kadar çok lihgt varmış
gıskandınmııı :D
beyler varsa bayanlar. pazar günü nörüyonuz. her ne örüyosanız pazar günü toplaşığ beraber örsek . kaynaşsak sosyalleşsek malum martta geliyo :D . şaka bi yana pazar günü napacanız ?
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
11 Şubat 2016, 20:38
beyler varsa bayanlar. pazar günü nörüyonuz. her ne örüyosanız pazar günü toplaşığ beraber örsek . kaynaşsak sosyalleşsek malum martta geliyo :D . şaka bi yana pazar günü napacanız ?
Evde pinekliyorum aktivite olursa bu sefer katılmak istiyorum, geçen sefer gelemedim:/
-
11 Şubat 2016, 21:38
Ben yine gelirim
-
12 Şubat 2016, 00:20
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Ben yine gelirim
bu sefer 7 de olmaz ama akıllı uslu izin al yengeden. saat 1 de gel
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
12 Şubat 2016, 02:32
bu sefer 7 de olmaz ama akıllı uslu izin al yengeden. saat 1 de gel
Tamam iç işleri bakanımızdan izin alıp erken gelirim hatta şile ağva bile yaparız.
-
12 Şubat 2016, 09:50
Tamam iç işleri bakanımızdan izin alıp erken gelirim hatta şile ağva bile yaparız.
çok iyi olur hatta ahmet abi bolu yolunda biyerde kahvaltıdan söz etmişti. ahmet abiii nirdesinn
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
12 Şubat 2016, 12:10
çok iyi olur hatta ahmet abi bolu yolunda biyerde kahvaltıdan söz etmişti. ahmet abiii nirdesinn
burdayım bakıyorum sadece yazdıklarınıza kedinin ciğere baktığı gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
siz bir karara varın inşallah iyi olursam katılırım
-
12 Şubat 2016, 14:14
Süper Moderatör
Pazarları yokum hacılar ben, çoluğum çocuğum var
cumartesi olursa gelirim.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
12 Şubat 2016, 14:46
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Pazarları yokum hacılar ben, çoluğum çocuğum var
cumartesi olursa gelirim.
cumartesi öğleden sonra güneşli gibi. bana uyar ortada bırakmayın cumartesi buluşalım. pazar içinde konuşuruz :D
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
12 Şubat 2016, 15:50
cumartesi öğleden sonra güneşli gibi. bana uyar ortada bırakmayın cumartesi buluşalım. pazar içinde konuşuruz :D
Abiler benim cts sınav var pazar yapalım şile yapalım ağva yapalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------
Abiler benim cts sınav var pazar yapalım şile yapalım ağva yapalım
Sabah yapalım kahvaltı yapalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
Şimdi hava durumunu izledim cts hafif yağmur 13 derece pzr yağmur yok 17 derece.
Sizce cts mi pzr mı?
-
12 Şubat 2016, 21:08
Hafif çatlamış olan kontak anahtarımı ha bugün, ha yarın yaptırırım derken ; en sonunda ve tek olan anahtarım isyan edip bagajı açmaya çalışırken L şeklini aldı.. Gerçekten şanslıymışım ki bu yağmurda 150 mt. İleride pendik Güngör motor varmış. Sağolsunlar 200 tl.cik karşılığında anahtarımı yaptılar.. Eve geldim..
Bu arada standart bakım ne kadar diye sorduğumda " 500 tl.cik ", zincir dişli seti içinse 1200 tl.cik " cevabını aldım.. Sanırım bu servis fiyatları birazcık fazla.
Malesef hayat kısa!!
-
12 Şubat 2016, 21:20
son durum nedir neye karar verildi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
kagen00 adlı üyeden alıntı
[SIZE=3]Hafif çatlamış olan kontak anahtarımı ha bugün, ha yarın yaptırırım derken ; en sonunda ve tek olan anahtarım isyan edip bagajı açmaya çalışırken L şeklini aldı.. Gerçekten şanslıymışım ki bu yağmurda 150 mt. İleride pendik Güngör motor varmış. Sağolsunlar 200 tl.cik karşılığında anahtarımı yaptılar.. Eve geldim..
Bu arada standart bakım ne kadar diye sorduğumda " 500 tl.cik ", zincir dişli seti içinse 1200 tl.cik " cevabını aldım.. Sanırım bu servis fiyatları birazcık fazla SIZE]
geçmiş olsun
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
12 Şubat 2016, 22:13
-
12 Şubat 2016, 22:21
n4me adlı üyeden alıntı
Şile, ağva birde bolu çıktı
benim küçük motor size ayak bağı olur
ben cafe tarzı buluşmalara dahil olurum artık bir dahaki seferlere
öncelikle max hızımız 110 falan olur.
sonralıkla bizden bi cacık olmaz 4 kişi bir araya gelemeyiz :D
ne yapıyoz kim geliyo kim gelmek nc ler niye yatıyo
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
12 Şubat 2016, 22:50
öncelikle max hızımız 110 falan olur.
sonralıkla bizden bi cacık olmaz 4 kişi bir araya gelemeyiz :D
ne yapıyoz kim geliyo kim gelmek nc ler niye yatıyo
Pazar günü olursa ben dahil olabilirim cumartesi hava yağış gösteriyor. Yağışlı havalarda motor tercih etmiyorum :(
-
13 Şubat 2016, 08:50
Süper Moderatör
kagen00 adlı üyeden alıntı
Hafif çatlamış olan kontak anahtarımı ha bugün, ha yarın yaptırırım derken ; en sonunda ve tek olan anahtarım isyan edip bagajı açmaya çalışırken L şeklini aldı.. Gerçekten şanslıymışım ki bu yağmurda 150 mt. İleride pendik Güngör motor varmış. Sağolsunlar 200 tl.cik karşılığında anahtarımı yaptılar.. Eve geldim..
Bu arada standart bakım ne kadar diye sorduğumda " 500 tl.cik ", zincir dişli seti içinse 1200 tl.cik " cevabını aldım.. Sanırım bu servis fiyatları birazcık fazla.
Sana "bir an önce yaptır çok önemli" dediğimde bir karış sakalım vardı yanlış hatırlamıyorsam, niye dinlemiyorsun
Neyse geçmiş olsun, hal oldu mu bari?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
13 Şubat 2016, 12:23
http://i.hizliresim.com/zrPkb9.jpg
Cüzdana para sıkışmış biz devlete sadık kalalım dedikçe onlarda karşılık gösteriyor sağolsunlar. Plakasız gezmeyi, kapatmayı bizde biliyoruz. Neyse ilk cezamızı yedik hayırlı olsun. Katlanabilir plaka siparişi geçeceğim birazdan
-
13 Şubat 2016, 12:31
n4me adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/zrPkb9.jpg
Cüzdana para sıkışmış
biz devlete sadık kalalım dedikçe onlarda karşılık gösteriyor sağolsunlar. Plakasız gezmeyi, kapatmayı bizde biliyoruz. Neyse ilk cezamızı yedik hayırlı olsun. Katlanabilir plaka siparişi geçeceğim birazdan
bu ne ya anlamadım bi sen anlatsana nasıl oldu.Çevirme falanmı vardı
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
13 Şubat 2016, 13:31
trnpkr adlı üyeden alıntı
bu ne ya anlamadım bi sen anlatsana nasıl oldu.Çevirme falanmı vardı
abi bende anlamadım ki bizimkiler oturup çay içiyorduk 2 saat önce falan kapı çaldı bi kız :D ceza kağıtlarını getirdi. Allah allah dedim bende attık imzayı bi baktım bana gelmiş bende babama geldi sandım :D açtım içini 199 tl burhan bey kesmiş sağolsun nedeni ise oymuş. Yenibosna da çalışıyorum oraya giderken sabah sinyal vermeyi unutuyorum bazen sağdan ortaya sonra sol boş olunca sola geçtim sanırım hatırlamıyorum bile artık :D:D diğer araçları tehlikeye düşürmüşüm burhan bey öyle diyor göndermiş cezayı. ben hala olayın şokunda ve burhan beyin kulaklarını çınlatmaktayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler