Merhaba emin kaptan,
Bende benim nc yi geçen mayısta aldım. şu an 12.000 km ye dayandı nerdeyse. uzun yol çanakkaleye gittik ilk çok fazla yükümüz yoktu günü birlik olduğu için.
fakat Bayramda tekrar çıktık bu sefer 11 günü bulan bir tur olduğu için(ayvalık,çeşme,bodrum,ölüdeniz,antalya,pamukka le,eskişehir) baya bir yüklendik, sana fikir olması açısından yanımızda neler taşıdık anlatayım,
arka çantada decathlondan aldığımız katlanır mangal,pike, çatal,bıçak kaşık,terlik,kamera elektronik ekipman,şişme yatak
yan çantaların birinde komple eşimin kıyafetleri, ikincisinin yarısında yine eşimin kıyafetleri
benim bi kaç tsort ve şort.
bunlara ek olarak sosis çanta bulamadığım için anneme diktirdiğim paraşüt kumaşınan iki adet sosis çantayıda yan çantaların üzerine baladım.
onların içinde ise yine battaniye pike, yağmurluklarımız pantolon ve üst ikişer adet, ve çadır demirleri vardı,
senin anlıyacağın araba yükler gibi yükledik
benim kilom 120, eşimde taş çatlasın 60kg, motorun üstündeki yükü sen tahmin et
çeşme otobanında 160km yi gördüm rahat birşekilde zorlamadan, sonrasına arkamda eşim ve yüklerimiz olduğu için yüklenmedim ama dahada yapardı örnek olması açısından söylüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Enis Beye kesinlikle katılıyorum. tecrübeyle sabittir, az önce emin kaptana yazdığım cevaptaki gibi motoru tabiri caizse eşşek gibi yükledim. 160a rahatlıkla çıktı sonrasına cesaretim yetmedi eşim ve yüküm olduğu için.