mekana ilke gelen erdim abi ile çay içip kuşları beslerken
olacayla bir çay almaya gittik oo koyu bir motor muhabbeti başlamış . bizde katıldık .
bunlarda bagaj açmadan
gelen gelmek isteyip gelemeyen herkeze sevgiler en kısa sürede yenilerini daha fazla katılım ve daha uzun sürelerle yapabilmek adına ...
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Slm beyler. Ben geç kaldım ama yine de Erdim ve Aydınla tanışmış oldum. Yarın Tr Enduro ile şileye gitmeyi planlıyorum. Gelecek olan var mı forumdan?
Erdim Abiyi aradım Bostancıda yakaladım onları
Guzel muhabbet oldu. Aydınist in bagaj işini hallettik. Hasanın elcik koruma da tamam eee daha ne olsun. Gelenlere teşekkürler.
Çok isterdim katılmayı nasip diyelim
Arkadaşlar 3 lü honda canta seti demirleriyle beraber satiyorum. Uyhun fiyata. Tertemiz daha yeniler.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...68449291/detay
Bugun sileye gidip geldim ne cok nc vardi oyle yolda
nc 700 ü olan arkadaşlar bi değerlendirmeye alsın bence
https://www.facebook.com/waytake/photos/a.249571015200014.1073741828.237234126433703/573376359486143/?type=3&theater
Arkadaşlar merhaba, waytake den gidon yükseltme-yakınlaştırma alan oldu mu acaba? Kabloların uzunluğu yetiyor mu? Kullananlardan cevap bekliyorum
kemal abi waytake den her türlü aksesuar alabbilirsin nc den kalıp alınarak tasarlanıp üretiliyor ben kullanıyorum
hatta bu sayfa da çok kişi kullanıyordur
bi sıkıntı olmaz yani
Teşekkür ederim. Hemen siparişimi verdim. Kazasız sürüşler
ANTALYADA BİR GÜN
Merhaba Dostum, benim çanta alma gibi bir düşüncem var. ancak nc nin orjinali alırsam bir sonraki motorumda kullanamam diye givi, hepkobecker gibi tüm motorlarda kullanabileceğim türde çanta alma eğilimim var. aslında kararsızım. şu anda orjinal setin yenisi demirleri ile birlikte ne kadar?
Benim motorun selesi acayip kayıyor. Özellikle artçılı sürüşlerde orta bir frenajla birlikte artçım enseme çıkacakmış gibi oluyor. Fotoğrafını ekledim zaten deri çok fazla parlamış. Sanırsam yıkamacılarda falan sürekli lastikleri parlattıkları saçma sapan solüsyonlarla temizlemişler gibime geldi. Hatta ayakkabı parlatıcı bile olabilir. İlk defa dün 100Km üzerine yol yaptığım için fark ettim ve ilk iş iyi bir kaplamacı bulup, seleyi yeni su geçirmeyen su tutmayan goretex tarzı kaliteli bir kumaş ile kaplatıp iç minderini de yenileyeyim diyorum. Bu işlemi yaptırabileceğim bir yer var mıdır? Daha öncelerden okuyordum seleden herkes şikayetçi ne gibi çözümler üretildi
Dip Not: Bir arkadaş seleyi söküp cif ile iyice sil matlaşır ve kayganlığı gider dedi, onu bir deneyeceğim. Kısa vadede iş yapar belki ama gene de süngerlerinin değişmesi gerekecek :/
Artçının kaymaması için artçı selesinin ıufak bir modifiye ile ön kısmına hörgüç ekletenler var.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)