Caddebostan Sahil Cafe, sahil yolundan Bostancı'ya giderken, sağda Migros'un arkasında diye biliyorum:
Caddebostan Sahil Cafe; Bu linki açarsanız haritata tarif gelecek
Caddebostan Sahil Cafe, sahil yolundan Bostancı'ya giderken, sağda Migros'un arkasında diye biliyorum:
Caddebostan Sahil Cafe; Bu linki açarsanız haritata tarif gelecek
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Aynen fb stadin ordan dumduz gidin cbostan migrosu gecer gecmez otopark a girin
Ahaaa istanbul grubu toplanmaya Çalışıyor
Vay be pazar nöbet var yoksa bi Kartepe yapılırdı ...
konum doğrudur, yalnız dikkat edin migrosu çok geçmeyin, hemen arkasına gireceksiniz. belli belirsiz bir otopark girişi var, otoparktan sonra yaya yolu ile içeri parka doğru motorlar giriyor, tuvaletin yanından doğru.
mehmet abi bi ikimiz avrupadan gidicez sanırım buluşup beraber mi gitsek napsak
Sabah Halkalı Anes'de 6000 bakımı yaptırmayı düşünüyorum. Oradan Caddebostan tutsa tutsa 40dk, saat 11'da Anes'e gitsem yetişir mi?
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
ben affınızı isteyecem katılmam gereken bir düğün var gelecek sefere inşaAllah
umarım bulurum
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yukarıdaki linkten bulmaman mümkün değil, Fenerbahçe stadından Bostancı yönüne giderken, sağda Migros var Caddebostanda, ve Migrosla birlikte sağ deniz tarafında yapılaşma bitiyor. Dolayısıyla o özellikteki tek migrosun bitiminden sağdan girince buluyorsun.
ben gelebilirsem ancak 4 gibi geleceğim. kalan arkadaşlar olursa tanışmış oluruz.
Karter koruma toplu alım işi ne oldu dostlar?
1 ay sonra yaparsanız ben varım . gezi bitti çaylar içildi muhabbet edildi ve eve geldik
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)