Ben varım Pazar akşamı veya Cumartesi Akşamı bir yerlere çay içmeye gidelim, havalarda ısındı yani yeteri kadar,
Hatta aramızda bide WhatsApp Grubu kuralım mesela burada anlık yazışmaları yapabiliyoruz ama fotoğraf paylaşımı gibi konularda eksiklikler oluyor yarın bir gün uzun yola gideriz konum atarız gibi gibi
Birlikten güç doğarmış hadi bir olalım başaralım
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
Bugün yaklaşık 2 haftadır yatan motoru çalıştırdım maşallah tek marşla aldı akü değeri çalıştırdıktan sonra 14.3 Volt verdi.
Sonra işyerinin oraya gelip motoru stop ettiğim de tekrar ölçtüm
Sonra da akşam motoru bıraktıktan sonra gece gidip tekrar ölçtüm(Motor çalışmıyordu)
Yani akü voltajı iyi durumda
Hatta kullanım kılavuzunda 12.4 Volt altında olmaması gibi bir şeyler yazıyormuş.
Bunlarda Kör Nokta Aynalarım
Aynısını arabada da kullanıyorum,
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------
Aynalar Bunlar;
Bu da çakmaklık girişinden akü voltajını gösteren cihaz,
Ya arkadaş niye bana böyle denk gelmedi?. Her şeyiyle uğraş dur... (biraz daha düşününce kendi sorumu kendim çözdüm... Ne kadar ekmek o kadar köfte.. )
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ----------
Herkes farklı ilçeler de oturuyor gerçi Ama Bostancı - Kadıköy arasında cumartesi öğleden sonra veya akşam saatlerinde sahilde bir yerde çay, kahve ☕ yapsak gelen olur mu acaba?..
kadıköy beşiktaş oralar olur orta noktalarda birleşmek önemli gerçi mehmet tekirdağ da ama olsun gelsin gezmiş olur :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
cumartesi öğlen olursa caddebostan'da beltur'da çay içebiliriz, akşam ve pazar gelemem evde çocuklarım bekler
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:52 ----------
Emri vaki yapıyorum;
Yarın (30 01 2016 cumartesi) saat 14:00 da caddebostan Beltur önünde NC700/NC750 buluşması yapıyorum, kimler geliyor?
Not: mekan motor parkı için çok müsait, zaten sürekli motorcular olur orada.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Sabah 2 hafta kar kış sonrası tek marşla çalışan motorun lastik havalarını kontrole gittiğimde yerde mazot varmış ayağıma bulaşmış orta ayağa alırken ayağım kaydı ve motor sağtarafa meyillenince kontrollü sağa bıraktım koruma demirinde hafif boya kalktı sizde benzinliklere girerken cıkarken dikkatli olun arkadaş...
Çay buluşmasına da zamanım uyarsa bende gelirim ;)
Saat 14:00 da oradayım...
Malesef hayat kısa!!
Hiç motoru olmayan bile gelebilir, başımız üstüne
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Yaw saat 14 çok erken benim cts ve pzr drks.snv.var ancak akşam 7 den sonra gelebilirim.
Bir aksilik olmazsa bende geleceğim.
Özellikle ön saklama bölümünü düğme ile açma sisteminizi görmeyi istiyorum, oraya ulaşmak için motoru kapatmak zorunda olmak çok rahsız edici oluyor.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
olcay konum atarsan sevinirim ben gelirim ahmet abinin işi yoksa onuda kandırırım :D mehmet senide beklerim ben sıkıntı yok :D
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Konum varsa güzel olur karşıyı pek bilmiyorum aynı yerleri dolaşıp durmayım )) montaj için atılan konum çok iyidi nokta atışı ile geldim direk
erdim abi konum atsanaaa
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hayde bakem
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
O zaman pazar yapin kahvaltıda ömerli yada başka yer
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)