Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Ocak 2016, 08:17
NC lerde camurluk uzatma olmadan Radyatör koruma iş yapmıyor hatta çok temiz motor kullanmıyorsanız camurun radyatör ile koruma arasına sıkışıp rüzgar gecirgenliğini engeliyor. Radyatör korumanın en önemli işlevi bence yıkamaya gittiğinde abiler basıncı suyu gırtlağına kadar soktuğunda basınctan radyatör peteklerinin katlanıp yamulmasını engeliyor...
Reklamlar
-
27 Ocak 2016, 08:29
zenon adlı üyeden alıntı
NC lerde camurluk uzatma olmadan Radyatör koruma iş yapmıyor hatta çok temiz motor kullanmıyorsanız camurun radyatör ile koruma arasına sıkışıp rüzgar gecirgenliğini engeliyor. Radyatör korumanın en önemli işlevi bence yıkamaya gittiğinde abiler basıncı suyu gırtlağına kadar soktuğunda basınctan radyatör peteklerinin katlanıp yamulmasını engeliyor...
Katılıyorum ben motoru aldığımİn 3.günü radyatör korumayı taktırdım,bu güne kadar yağmur çamur kullandım radyatör hiç ama hiç çamur gelmedi ki radyatör koruma da var.
-
27 Ocak 2016, 10:52
ben radyatör koruma taktırmadım. Şu sıralar genelde çamur içinde kullanıyorum ve radyatör çamur içinde kalıyor. Motoru da sürekli temizleyemiyorum. Radyatörün çamurlu kalması sıkıntı yaratır mı?
-
27 Ocak 2016, 11:30
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------
Esseruz adlı üyeden alıntı
ben radyatör koruma taktırmadım. Şu sıralar genelde çamur içinde kullanıyorum ve radyatör çamur içinde kalıyor. Motoru da sürekli temizleyemiyorum. Radyatörün çamurlu kalması sıkıntı yaratır mı?
Ana fikir içindeki peteklerden havanın gecmesi ve içindeki suyu soğutması. NC lerde arkada tek fan var ve o ortada lastik hisasından gelen camurda radyatörün ortasını tıkar buda hava silkilasyonu engeller bu da sogutmayı engeller buna bağlı haralet yükselir fan acar ama soğutamaz...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
27 Ocak 2016, 11:38
vsvr adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim.Radyatör Korumayı da sorabilirseniz sevinirim.
Waytake ile görüştüm vfr ile ilgili hiçbir çalışma yapılmamış
Iletişim konusunda da en kısa zaman problemi çözeceğini söyledi yani en kısa zaman da bi telefon kadar yakın olacak şu lazım dediğinizde en geç 2. Gün kargoya ürün verilecek (stokta varsa)
Radyatör koruma gerçekten nc ye Şart bunun sebebi ise ön çamurluk Çok kısa ve çamuru olduğu gibi radyatör e atıyor ve yukarı doğru yanık kokusu veriyor :(
-
27 Ocak 2016, 17:22
Esseruz adlı üyeden alıntı
Yani,çamur zaten havayı engelleyen bir maddedir ve motor için en önemli hava alma olayını etkiler.
Artı yukarıdaki video da Yeni kasa NC incelemesini izledim öyle aman aman farklar yok .Sadece gördüğüm kadarı ile ön amortisörleri biraz daha kalın ve gidon turu bir tık daha fazla geldi bana.
-
27 Ocak 2016, 21:46
-
28 Ocak 2016, 08:46
kagen00 adlı üyeden alıntı
Ben de sürekli motor üstündeyim.. Hatta geçen kar yağışında da benzin almaya gittiğimde Pompacı " Abi sizin işiniz biz den daha zor. Bu havalar da bile, motor tepesinde milletin kargosunu taşı.. Allah kolaylık versin.. " dedi.. Tabi bunda yeşil yeleğim ve elciklerin üstüne taktığım rüzgar korumaların da etkisi vardır..
Neyse fazla uzatmadan konuya döneyim.. Çamur için ön çamurluk uzatmanın önemini gerçekten anladım. Ve sipariş için geç bile kaldığımı düşünüyorum..
Bu arada daha önce yazmış olduğum elektirik işlerine yardımcı olacak olan veya güvenli bir şekilde bu işleri yaptırabileceğim tanıdığı olan var mı acaba forumda?..
O işlerden anlamam çok fazla ama parasını verim güvenilir olsun dersen Okmeydanında Anes motorda Gökhan yardımcı olur. Hem motorunun başında durursun cay kahve yudumlarken yapılan işe bakarsın ordan öğrendiğinle sende birine yardım edersin belki :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
28 Ocak 2016, 12:28
MT60 Rs Corsalar elime ulaştı bakalım taktırınca nasıl duracak ilk izlenimim dişleri gerçekten çok güzelmiş :D
-
28 Ocak 2016, 12:31
Razor999 adlı üyeden alıntı
Lastikler hayırlı olsun,bakalım performans değerlendirmeniz nasıl olacak?
Konuyu paylaşırken eski lastiklerinde fotoğraflarını da paylaşalım ki aradakinsan farkı daha iyi görmek için
-
28 Ocak 2016, 12:35
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Lastikler hayırlı olsun,bakalım performans değerlendirmeniz nasıl olacak?
Konuyu paylaşırken eski lastiklerinde fotoğraflarını da paylaşalım ki aradakinsan farkı daha iyi görmek için
valla eski lastikler bildiğimiz bridgestone üzerinde gelen 3 küsür senelik lastikler fazla bir karşılaştırmam olamayacak gibi çünkü o bridgestonelarla toplamda 30-40km yol yapmış olacağım değişene kadar. Ama eski motoruma göre çok fazla kaydığı doğru geçen gece benzin almak için çıktım yollar çok kaygandı güvenemedim yavaş keskin dönüşlerde falan çok çok düşük hızla dönüyordum onda bile kayıyordu
-
28 Ocak 2016, 15:03
Rs 60 ların biraz sesli olduğu Kullanıcılar Tarafından söyleniyor
-
28 Ocak 2016, 15:07
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
28 Ocak 2016, 17:19
Bu sabah Avcılar'da Topkapı istikametinde bir süre birlikte sürdüğümüz NC'li arkadaş, inşallah buradasındır.
İki gözlemim var.
İlki yan çantalarınla ilgili. Dikkatli olmanı tavsiye ederim, aralardan geçerken çantaları hep santimlerle kurtarıyorsun. Sanırım bu yan çanta olayı şehir içinde pratik olmuyor pek.
İkincisi ise egsozun. Markasını çözemedim ama düşük devirli motorla i-na-nıl-maz uyumlu olmuş, çok tatlı kükrüyordu namussuz. Yanına gidip el kolla harika işareti bile yaptım, siz düşünün
Herkese mutlu sürüşler
-
28 Ocak 2016, 17:22
-
28 Ocak 2016, 20:35
Yalnız lastiklerden daha çok ön ve arka çamurluk uzatma ve koruma dikkatimi çekti.. En kısa zaman da uygulamam lazım..
Aldığınız da mı vardı? Sonradan mı taktırdınız?
Malesef hayat kısa!!
-
28 Ocak 2016, 23:15
kagen00 adlı üyeden alıntı
Yalnız lastiklerden daha çok ön ve arka çamurluk uzatma ve koruma dikkatimi çekti.. En kısa zaman da uygulamam lazım..
Aldığınız da mı vardı? Sonradan mı taktırdınız?
Aldigim arkadas sag olsun on arka camurluk, puig uzun on cam, elcik koruma, hb canta ve tasiyicisi, orta ayak taktirmisti motora zaten biraz da donanimdan dolayi aldim ben de
-
28 Ocak 2016, 23:17
beyler olmuyo böyle. bi sılkelenin kendinize gelin kaldırın sağınızı solunuzu koltuklardan kanepelerden cumartesi pazar biyerlerde çay falan içelim bir araya gelelim olmuyoki böylee
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
28 Ocak 2016, 23:28
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
beyler olmuyo böyle. bi sılkelenin kendinize gelin kaldırın sağınızı solunuzu koltuklardan kanepelerden cumartesi pazar biyerlerde çay falan içelim bir araya gelelim olmuyoki böylee
Bana uyar hem de tanismis oluruz. Cunku motor hakkinda cok sorularim var ozellikle uzun suredir nc kullanan sizlerin fark edebilecegi ya da bana su an icin alisamadigimdan tuhaf gelen seyler :/
-
28 Ocak 2016, 23:29
çalışınca gidon un ordan ses geliyor :D ben hala yadırgıyorum. gerci bende yeniyim ama :D
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler