Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ocak 2016, 14:21
Süper Moderatör
n4me adlı üyeden alıntı
Abi çizime para ödedin mi? Bir de bu şablonu çıktı falan mı alacaksın nasıl olacak...
Lan buncacık çizime para ödenir mi?
Bina çiziyoruz elhamdülillah bu nedir ki
A4'e çıktı aldım, bu ölçüleri bir kartonda vs modelleyip motorun altına koyup bakacağım gözden kaçan bir şey var mı diye?
Niçin sordun? Bir fikrin var ise söyle, işimize yarar.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Reklamlar
-
23 Ocak 2016, 16:03
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Lan buncacık çizime para ödenir mi?
Bina çiziyoruz elhamdülillah bu nedir ki
A4'e çıktı aldım, bu ölçüleri bir kartonda vs modelleyip motorun altına koyup bakacağım gözden kaçan bir şey var mı diye?
Niçin sordun? Bir fikrin var ise söyle, işimize yarar.
aklımda "çizime de para vereceğim" kaldı o yüzden sordum şablonu görünce bende kuyumcu sektöründe çizim yapıyorum da 3D en azından yapmaya çalışırım diyecektim bir şeye uyarlanıyor ise formatını isteyecektim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
kur düşmüyor... motorlara zamlar geldi, sigortalara zam... parada biriktiremedik, bu sene de kaldık ybr'e sanırım )
-
23 Ocak 2016, 17:01
Süper Moderatör
n4me adlı üyeden alıntı
aklımda "çizime de para vereceğim" kaldı o yüzden sordum şablonu görünce bende kuyumcu sektöründe çizim yapıyorum da 3D en azından yapmaya çalışırım diyecektim
bir şeye uyarlanıyor ise formatını isteyecektim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
kur düşmüyor... motorlara zamlar geldi, sigortalara zam... parada biriktiremedik, bu sene de kaldık ybr'e sanırım
)
çizim dwg formatında, autocad'de çizdim. 3 boyut çizecektim ama gerek kalmadı, önemli olan ölçülendirmeler.
bu başlıkta verilen yabanca resimlerden birini attım autocade ortan ölçeklendirdim, elimdeki teker boy ve yüksekliğine göre de ayarladım. olacak inşaallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
sanat eseri olacak değil ya
maksat bir aksilik var mı yok mu görmek.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
23 Ocak 2016, 17:31
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
çizim dwg formatında, autocad'de çizdim. 3 boyut çizecektim ama gerek kalmadı, önemli olan ölçülendirmeler.
bu başlıkta verilen yabanca resimlerden birini attım autocade ortan ölçeklendirdim, elimdeki teker boy ve yüksekliğine göre de ayarladım. olacak inşaallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
http://i.hizliresim.com/W1pGAE.jpg
sanat eseri olacak değil ya
maksat bir aksilik var mı yok mu görmek.
demo fena değil güzel duruyor abi bakalım iş bitiminde nasıl olacak
-
23 Ocak 2016, 22:00
vay arkadaş yokluğun gözü kör olsun değilmi olcay
şimdi şöyle 50 mt garajın olaydı hiç uğraşırmıydın böyle şeylerle..
aynı benim gibi çekerdin bahçeye üstünü örtmesende olur
kolay gelsin güzel çalışma.....
-
23 Ocak 2016, 23:28
F54 adlı üyeden alıntı
Razor hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Eeeeeeeee ___eeeeee
Erdim Abi'm sen hiç orj parça aldın mı veya sipariş verdin mi (Afrika twin için )
Orta ayak radyatör koruma vs
Eğer aldıysan seninle bi ara konuşalım
Sana reddedemeyeceğin bi teklif sunabilirim
Dedik ya orta sehpa diye.. Neymiş teklif???
-
23 Ocak 2016, 23:36
ee_ee adlı üyeden alıntı
Dedik ya orta sehpa diye.. Neymiş teklif???
aga sen şimdi aldığın orta sehpa yı taktırmıyorsun bana kargo yapıyorsun ben sana 1 hafta içinde sehpa yı geri yolluyorum yanın da da 300 tl ile birlikte
ne dersin
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
23 Ocak 2016, 23:50
n4me adlı üyeden alıntı
aklımda "çizime de para vereceğim" kaldı o yüzden sordum şablonu görünce bende kuyumcu sektöründe çizim yapıyorum da 3D en azından yapmaya çalışırım diyecektim
bir şeye uyarlanıyor ise formatını isteyecektim
kur düşmüyor... motorlara zamlar geldi, sigortalara zam... parada biriktiremedik, bu sene de kaldık ybr'e sanırım
)
benim gt yi satalım sana :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
24 Ocak 2016, 00:21
F54 adlı üyeden alıntı
aga sen şimdi aldığın orta sehpa yı taktırmıyorsun bana kargo yapıyorsun ben sana 1 hafta içinde sehpa yı geri yolluyorum yanın da da 300 tl ile birlikte
ne dersin
Takıp gelecem zaten hem rodajı var. Hem de siparişler var Gelince alırız emaneti
-
24 Ocak 2016, 01:00
-
24 Ocak 2016, 01:40
Arkadaşlar Kar yağışları başlamışken bende motoru yaza hazırlıyorum,
Amerikan Parklar:
Buda Gündüz Ledi;
-
24 Ocak 2016, 02:03
Arkadaşlar bir şey soracam. Bu kadar sis, gündüz ledi falan takıyorsunuz akülere zarar vermiyormu. Benim motordada hem sis hem çakarlı sismidir gündüz ledimidir nedir ondan var. Hatta çakarlı olanlar kontağı açar açmaz yanıyor. Kapatıyorum. Gece motor kullanmadığım için gereksizmiş gibi geliyor. n4me; lastik konusunda ben şimdilik beklemedeyim. Fuarı beklemeyi düşünüyorum.
-
24 Ocak 2016, 13:17
n4me adlı üyeden alıntı
Abi hedef büyük almışken 600+ falan olsun diyorum, bir daha bir daha motor değiştirmek sarsar biraz beni genç adamım paraları motorlara bağlamayım. Olmadı artık bu senede ybr ile yollara devam... askerliğide uzatmayım artık aradan çıkartıp büyük motor alırım
Bu arada görüntüsü falan hoşuma gitmeye başladı, gönlümü çalıyor mu ne
) versys hakkında bilginiz var mı? Nasıldır, gidişi yol tutuş konfor falan tecrübe edeniz veya bilgi sahibi olan...
Lastik değişimi hakkında kimler ne kararı aldı
Hangi seti tercih ettiniz...
Kawa versy bende çok araştırmıştım sonra ne varsa Honda da var dedim, hiç görüntüsüne kapılma parça tedariki ve fiyatı konusunda çok sıkıntılı bir marka yoksa versys güzeldir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
Arenli adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bir şey soracam. Bu kadar sis, gündüz ledi falan takıyorsunuz akülere zarar vermiyormu. Benim motordada hem sis hem çakarlı sismidir gündüz ledimidir nedir ondan var. Hatta çakarlı olanlar kontağı açar açmaz yanıyor. Kapatıyorum. Gece motor kullanmadığım için gereksizmiş gibi geliyor. n4me; lastik konusunda ben şimdilik beklemedeyim. Fuarı beklemeyi düşünüyorum.
Yaw arkadaş daha motorun da ne takılı bilmiyorsun bi de diyorsun aküye zarar verir mi?
Resim çekip paylaş ta motorunda ne var ne yok bir görelim.
-
24 Ocak 2016, 13:49
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Yaw arkadaş daha motorun da ne takılı bilmiyorsun bi de diyorsun aküye zarar verir mi?
Resim çekip paylaş ta motorunda ne var ne yok bir görelim.
Doğru abicim, motoru tanımaya çalışıyorum. Hyosungdan geçiş yaptığım için akü, tesisat konularında yoğurdu üfleyerek yeme misali fazlaca tırsıyoruz.
Üsttekilerin dört fonksiyonu var. Uzun, kısa, sağ-sol çakar, kısa yanıp sönme.
-
24 Ocak 2016, 14:18
yanlış bilgi vermek isdtemem ama üst teki yani led olanlardan zarar gelmez . az akım çektiği için sorunu yok.ama sanırım alttakiler hella onlar yüksel akım çekiyor diye biliyorum
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
24 Ocak 2016, 14:59
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
yanlış bilgi vermek isdtemem ama üst teki yani led olanlardan zarar gelmez . az akım çektiği için sorunu yok.ama sanırım alttakiler hella onlar yüksel akım çekiyor diye biliyorum
Zaten alttakiler zor çalışıyor. Aldığımda biriki defa çalıştı. Sanırım düğmesinde sorun var birkaç defa açıp kapatınca açılıyor..
Motora lastik birde radyatör koruma lazım. Alır almaz Konşukta bakımını yaptırdım. Arka balata değişti.
-
24 Ocak 2016, 15:08
Zaten alttakiler zor çalışıyor. Aldığımda biriki defa çalıştı. Sanırım düğmesinde sorun var birkaç defa açıp kapatınca açılıyor..
Motora lastik birde radyatör koruma lazım. Alır almaz Konşukta bakımını yaptırdım. Arka balata değişti.
radyatör koruma waytake den bakabilirsin krom olarakta üretime başlandı
-
24 Ocak 2016, 15:13
Üstekiler MstTECH 6 led li sis farı, çok kalitelidir, Dediğine göre çakar modülü de takılmış, üstekiler güzel.
Alttakiler büyük ihtimalle halojen Hella marka. Yani içerisinde LED yok direkt ampul var. Onlar çok akım çeker işte onlar aküyü ve konjektörü yorar. Duyduğuma göre bu hella olanları LED yapıyorlarmış ama sadece duyum. Artı bu Hella nın kasası çok kalitelidir. Bilgin olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
Fatih benim radyatör koruma nerede abi?
-
24 Ocak 2016, 15:24
F54 adlı üyeden alıntı
Belki beraber bakarız. Ama krom takarmıyım bilmiyorum. Chopperin o kromlu güzel görünümden sonra bu motor çok çirkin görünüyor gözüme.
-
24 Ocak 2016, 19:50
Belki beraber bakarız. Ama krom takarmıyım bilmiyorum. Chopperin o kromlu güzel görünümden sonra bu motor çok çirkin görünüyor gözüme.
şimdilik pek motora binilecek gibi değil nisan gibi sakarya ya gelirsin gider beraber alırız..
mehmet sana ersin abini numarayı atarım yarın sabah ararsın kargo yapar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler