Sakın mehmetenis e haber vermeyen dağıttığınız motoru. Cırtlaya cırtlaya toplarsınız
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Olcay Avşar... Çay davetin kişisel değilse ben de uğrayıp tanışmak isterim.. Ve bir kaç sorum olacak.. Mesela ; Motora takılacak aksesuarlar ve patlak arka amortisörüm hakkında..
Olcay benim bagaj açma kilidi kesinlikle birinci basmada açmıyor ama ikinci ve üçüncü basışlarda muhakkak açılıyor,bu benim için sorun mu hayır değil,böyle bir sistem yapıp bizlere kazandırdığın için kocaman bir teşekkürü hak ediyorsun bilesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:51 ----------
Abi bunları takma hiç bir fonksiyonları yok sadece görüntü Olcayın ve benimkiler demir araçalrın arasından öyle rahat geçiyorum ki parmaklarıma ve elime bir şey olamayacağından ve elimi koruyacağını bildiğim için sende kesinlikle demir olanlardan tak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:54 ----------
Sadece gülüyorum ama haykırarak Bu arada Honda beni aradı nasıl çırtlarla motoru topaldığımı sordu bende dedim ki meslek sırrı herkese öğretmem
O zaman en kısa zamanda güzel bir havayı denk getirip bir nc toplantısı yapmalı
Fakat amortisör hakkında hiç fikrim yok, amortisör tamir edildiğini biliyorum. araştırıp değerlendirmeli, değiştirmenin oldukca masraflı olduğu kesin. Geçen bir arkadaşımız komple Ohlins değişimi yaptı, o daha tecrübelidir.
Mehmet, Barbarosa da söyledim sistemi revize etmek lazım, edince sorunlu çalışan herkesinkini değişiriz.
Sevgiler benden.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Mehmet senin telefonu ben verdim honda ya bu adam sizin yaptığınız mühendislik harikası motosikletlerin anasını ağlatıyor haberiniz olsun dedim
yav Allah muhabbetimizi artırsın x max sayfasınıda takipteyim ve vstrom içinde baktım bir ara f 650 için takip ettim .Abi bu kadar güzel muhaabbet yardımlaşma sayfayı dolu tutma hergün bakma ihtiyacını hissettirme ve Allah için sevgi,saygı başaka yerde yok harbiden .Ne mutlu bana burdayım sizlerle....
Arkadaş ben Anadolu Yakasında 160 km uzaktayım emin olun ist Anadolu Yakasında olsam her gün bi arkadaşa ziyaret e giderim
Burda mesala 3-4 Dükkan var boş olunca sırayla gidiyorum
Öğlen yemeği bi yerde 4 Çayı başka yerdeyim
Arkadaşlar sizden iyi olmasın çok iyiler
Bizim bi arkadaş var kırmızı NC adam ı dinliyoruz yola çıkınca onun navigasyona göre gidersek eve aç dönüyoruz
Yolda kaybolmaktan gideceğimiz yeri aramaktan yemek yemeye vakit kalmıyor
Yani Barbaros bende o arkadas Yüzünden kırmızı fobisi başladı
Kırmızı motor görünce yolu değiştiririm
Kırmızı motor görünce tam tersi istikamete giderim ve gideceğim yeri bulmanın en kolay yolu
Aga her zaman beklerim ben Düzce Bolu sakarya
Ama en güzel Düzce topuk yaylasından bi çıkıyorsun 10 tane yayla mis mis
Hele o Aladağ Kartalkaya anlatamam o yolları bu yaz oraya gideriz hep beraber
ona serbest istediğini takabilir kırmızı olur mavi olur sarı olur
Okurken, düzgün bir ingiliz kaynağında lastik karşılaştırmasını inceleme fırsatı buldum. Bizi ilgilendiren kısmı yani, Touring Lastik Test sonuçlarına baktığımda, ilginçtir Michelin PR4 bayağı arkalarda kalıyor.
Sıralamayı inceledikten sonra listede baştakileri kullananlar varsa yorumlarını merak ediyorum.
Özellikle Heidenau K80 bize takılabilen lastikler, 4. sırada, 1. sıradakinden tek dezavantajı fiyatı...
http://www.tyres-pneus-online.co.uk/...n-touring.html
==========
HEIDENAU K80 Lastik // İngilizce bilmeyenler için
5 - Kuru Yollarda Performans
5 - Islak Yollarda Performans
5 - Karda Performans
5 - Yol tutuş
5 - Sürüş Konforu
5 - Aşınma ve km
5 - Gürültü Seviyesi
4.5 - Kalite ve Fiyat
4.9 - Ortalama Skor
==========
MICHELIN PLOT ROAD 4
4.4 - Kuru Yollarda Performans
4.3 - Islak Yollarda Performans
2.5 - Karda Performans // KARDA ÇOK KÖTÜ DİYOR
4.4 - Yol tutuş
4.4 - Sürüş Konforu
4.1 - Aşınma ve km
4.5 - Gürültü Seviyesi
4 - Kalite ve Fiyat
4.1 - Ortalama Skor
29. Sırada !
Bu lastikler Türkiye'de satılıyor, Motolastikte fiyatları var, yani satın alabiliyoruz : http://www.motolastik.com/heidenau-k80-pmk16606
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
k 80 super sport gözüküyor
http://www.motolastik.com/heidenau-pml51
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Oradaki bilgiler yanlışmış. Heidenau K80 için STREET TIRE / ASFALT LASTİĞİ deniliyor.
characteristics
The K80 is a high performance on - road tire and offers excellent driving characteristics under all conditions. The tire combines maximum grip and a high durability thanks to the latest elastomer technology. By the specialized design of the new tire provides an outstanding performance. Due tue the new design the K80 offers greater cornering precision and a better contact to the road surface.
Amerika Sitesi
http://heidenautires.com/motorcycle-street-tires/
Almanya Sitesi
http://en.reifenwerk-heidenau.com/mo...point=2&rtyp=9
Revzilla sitesinde de çok iyi deniliyor:
Heidenau Tires
Heidenau TiresHeidenau tires are made in Germany and despite their short history here in the US, they are quickly becoming synonymous with quality motorcycle tires for street, off road and adventure riding. The Heidenau tires we are most excited to offer are the K60 Scout which are a more aggressive Dual Sport / Off Road tire with a smart tread pattern that will out-perform the TKC80’s on pavement and the K76 tire designed for light dual sport riding and confidence building on the street. In addition to offering outstanding tires for adventure riding, Heidenau tires fit the needs of all types of bikes, from Classic/Vintage motorcycles to scooters. Whether at high speeds, cornering, or in wet conditions, Heidenau motorcycle tires strive to fulfill the highest claims of quality.
http://www.revzilla.com/heidenau-tires
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)