hayırdır ne oldu yaf?
hani bu gün alıyordun motoru sahibi yan çizdi sanırım
uygun fiyatlı satıcıların birde böyle kaprisleri olur sanki bedava verecek gibi naz yaparlar satmak istemezler
hakkında hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
gel vatandaş gel satılık nc 700x
arkadaşalar gerçekten motor arayanlara allah sabır versin
dün bizim bi arkadaş aldı
lastikler zincir dişli takımı sıfır takıldı yirmiikibin 500 tl
yirmi4000 km 13 mod
gerçekten motoru satacak olsam 19000 a veririm ama hep ikilemdeyim transalp xl700 için hep bi kaşıntı var
tel jant diye daha çok arazi istiyorum da
660 tenere neden değil diyorsanız hilti gibi motor üzerinde durmak ayrıyetten bi beceri istiyor tek silindir
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
beyler arkadaşın böyle bi motor var en son fiyat olarak düz olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-full-aksesuarli-temiz-motor-252251252/detay
birde ilanda olmayan var 13 mod km yirmi7500 km de beyaz akü zincir yeni
givi çanta mstch 6 lı çakarlı sis farı orta sehpa radyotör koruma gidon yükseltme ayna yükselme genişletme yan ayak genişletme ön cam asansörü yani gerekli bütün aksesuarlar var yani oda yirmibirbin tl
her türlü motor ayarlanır alınır satılır
@F54 teşekkür ederim. Ben benim motoru satamadım. 700 lere biraz kuru kuru bakıyoruz şimdilik. Geçen bi arkadaş takas teklif etti. Çantasız 32000 km deki 700S motora 19000 dedi bana biraz yüksek geldi fiyat. Şimdilik bekliyorum.
yani eli yüzü düzgün motor gerekli aksesuarlar olursa iyi olur s modeli o kadar etmez
Fiyatları üç aydır falan takip ediyorum. Düzcedeki motora niyetlendim ama fiyatı indirmiyor. Biraz düşse bu motoru satmadan falan gidip almayı düşünüyorum. Birde kafama şu takıldı, genelde debriyaj balataları değişmiş motorların. Mesela 12000 km de değişmiş sonra 24000 km de değişmiş. Bazıları 6000 km de değişmiş. Normalmidir yoksa çabukmu aşınıyor bazı parçaları bu motorların.
o motosiklerle alakalı yani hepsinde yok o ilanı paylaştığım kırmızı motor da çok erken balata bitirdi anlamadık mesala
benim motor da 30000 e yaklaştı fakat sıkıntı yok yani bazı nc ler defolu gibi
yani ufak tefek sıkıntı çıkaranlar var
ama balata değişimden sıkıntı olmaz sonuçta sarf malzemesi
yok yav olmadı . arka amartisör de yağ kaçağı var ön amartisörler keçelerinde sıkıntı vardı. harici bi sıkıntı yoktu. yok almaya gitmiştim. ondan biraz sıkıntı oldu. motive bi haldeydim. kırmızı olsun diye uğraşıyozya ondan oluyor bunlar
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
yaw gardaşım takılma bu kadar renge
motor motordur
gerçi bana da siyah ı 3 aşşığıya verseler gene de almam
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
sen x al daha heybetli dolgun büyük asi her yola gider
alayına gider yani
düzce de ki motora da bu sayfadan bile talip var fazla durmaz o ilan ben sana söyleyeyim
güzel motorlar çabuk satılır
@_oXXo_ Düzcedekine fiyat sordunmu hiç.
Abi ben rüzgar deflektörü almak istedim ki gerçekten gerekli bence dize ve ayaklara gelen rüzgarı saptırıyor,
Honda Anes ikisi için 666₺ fiyat çekti,ki sizin paylaştığınız dekoratif panel de 305₺,
Sonuçta plastik malzemeler,bu ürünlerin daha alınabilir fiyatlarda olması gerekmektedir kanatimce,
Dün akşam arka stop ledi taktım gerçekten hakkını veriyor küçücük takribi kibrit kutusu kadar ama ışığı çok kuvetli maşallah,
Birde benim kare sis farlarını en aşağıya aldım çünkü araçların gözünü aşırı alıyordu,bugün resimlerini paylaşırım inş.
Arka tekerleğin oradan çamuru engellemek için şöylr basit bir çözüm bulmuşlar..Ben de hemen linki paylaşayım dedim..
Ben siparişini verdim.Gelince takıcam.Gerçekten işe yarayıp yaramadığını söylerim..
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-Motorcycle-Modification-Rear-Fender-Universal-Mudapron-Refitting-Part-Dirtboard-For-EN-YBR-GW/2050927199.html
Rüzgar reflektörü için yurtdışı sitelerinde biraz araştırma yapalım. Belki uygun bişi denk gelir...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
fatih senin motorun yan yatması mevcut 18000 hemen veriyim olduğu gibi alırım.hadi ayıp olmasın yan yatma sebebi benim o yüzden 18250 olsun. yarın getir paranıveriyim :D . o motor yatmış bi kere mehmet şahit
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Rüzgar deflektörü konusunu bende konuştum, ayağına rüzgar geliyor mu diye sorduklarında, hayır ayağıma hiç rüzgar gelmiyor dediğim, için o zaman neden almayı düşünüyorsun boşver dediler
Ayaklarıma cidden hiç rüzgar geldiğini hissetmiyorum. Acaba motordaki diğer eklerden olabilir mi bilmiyorum.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Msttech 18 Led arka stoplambası
Bu resimlerde kare sis farlarını aşağı taktım,
Daha evvelden koruma demirinin üstündeydi,
Sonra aşağıya taktım çünkü araçların çok gözüne gözüne giriyordu,
Abisi kapat şu farları gözümüzü alıyor ya...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)