Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Kasım 2015, 00:13
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
trnpkr Turan abi iyi çalıştı vallahi, hakkını vermek lazım. Dükkanından ve imkanalrından da iyi yararlandık hakkını helal etsin.
Montajlar bitip grenajlar takılmadan ortamı terk etmek zorunda kaldım kusura bakmadınız inşaallah, zaten benlik bir iş de kalmamıştı. Turan abi 10 kaplan gücünde iş yapıyordu zaten
Yalnız dünkü montajlardan sonra merak edip youtube a koyduğum videoyu izledim, motorun çekiş gücü ve telin hareketli oldukça seri ve kuvvetli.
dünkü montajlarda baya bir sıkıntı yaşadık, ya motorda fark var ya da telde. fakat sistem kusursuz değil, eksiklikleri var ve gelişirilmesi gerek.
Bu ekip tekrar toplanıp bir ara çay muhabbeti yapalım mutlaka, çoğunluk geyiğin dibine vururken ben montajla uğraşmaktan pek bir şey anlamadım çünkü
olcay ile ahmet turan abi amelelik yapmaktan muhabbete zaman ayıramadıki haklılar tabiki bir toplantı istemeye
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
-
23 Kasım 2015, 01:50
Biri çırt kelepçe mi? dedi dur çantada var hemen vereyim yan keskiyi de al
Abi sizde ne abarttımız epi topu arka selenin grenajın oraya 4 tane cırt attım yavv,
Ne yaptıysam otutturamadım çanta demirinden kasıyor mübarek,
Fatih iki saat 1 vida takamdı ona laf yok tabiiii
Şaka bir yana çay muhaneti yapmamız lazım acil hatta yedigöller yapalım tam mevsimi bence
-
23 Kasım 2015, 10:55
Arkadaşlar sizin sistemler ne durumda? Benimki iyice zayıfladı 3-4. basışlarda ancak açılıyor, o kadar uğraşa rağmen olmadı benimki
-
23 Kasım 2015, 11:11
schumacher__ adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sizin sistemler ne durumda? Benimki iyice zayıfladı 3-4. basışlarda ancak açılıyor, o kadar uğraşa rağmen olmadı benimki
BENDE SIKINTI YOK . MOTORDAMI SIKINTI VAR ACABA
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
23 Kasım 2015, 12:22
schumacher__ adlı üyeden alıntı
büyük olasılık ya kilit kısmından kasıyor yada motor çok sıkıldığı için kasmış olabilir
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
23 Kasım 2015, 12:44
Benim butonda sıkıntı yok çok şükür,ilk basışta açılıyor
-
23 Kasım 2015, 13:14
Benimde buton da sıkıntı yoktu en son bıraktığımda
Mehmet zaten en Şanslı sensin arkadaş işlerin elimize yapışmadı bunda senin De iyi ustanın olmanın etkeni var tabii ....
-
23 Kasım 2015, 13:58
F54 adlı üyeden alıntı
Arkadaşım dün iyi ki gelmedin neden mi?
Bu MEHMETENİS senin motora sis farı bağlayacaktı ya aman diyim uzak dur
Adam motorunu söktü topladı 10 tane vida arttı
Her yere cırt Attı
Öyle yaptığını görünce ben çantamda olan sis farları çıkartmadım bile
ya bende sis farını aldım ama kaynanayı avcılara götürmem gerekti, gelemedim, acaip canım sıkıldı. sis farları evde duruyo :(
-
23 Kasım 2015, 14:24
mehmet vidalarla uğraşmadı ondan olabilirmi
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
23 Kasım 2015, 14:37
CptHasan adlı üyeden alıntı
ya bende sis farını aldım ama kaynanayı avcılara götürmem gerekti, gelemedim, acaip canım sıkıldı. sis farları evde duruyo :(
Benim sis farları da Haziran Ayından beri evde duruyor bağlayacak ustanın keyfinin gelmesini bekledim bekledim
Şimdi de o benim keyfimi beklesin
Aslında akü den direk hat çekilir de araya röle koymadan yaparsak sis farları fazla akım çekeceğinden birşeyler elimde kalır diye tırsıyorum zor değil fakat işte bizim elimizden gelmiyor ..
-
23 Kasım 2015, 15:36
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Biri çırt kelepçe mi? dedi dur çantada var hemen vereyim yan keskiyi de al
Abi sizde ne abarttımız epi topu arka selenin grenajın oraya 4 tane cırt attım yavv,
Ne yaptıysam otutturamadım çanta demirinden kasıyor mübarek,
Fatih iki saat 1 vida takamdı ona laf yok tabiiii
Şaka bir yana çay muhaneti yapmamız lazım acil hatta yedigöller yapalım tam mevsimi bence
ÇAY MUHABBETİ HELEDE YEDİGÖLLER ÇEKİCİ GELDİ VALLA ÇARŞAMBA HAVA GÜZEL GİBİ NE DERSİNİZ Bİ BİSKREM VERSEKMİ Kİ
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
Benim sis farları da Haziran Ayından beri evde duruyor bağlayacak ustanın keyfinin gelmesini bekledim bekledim
Şimdi de o benim keyfimi beklesin
Aslında akü den direk hat çekilir de araya röle koymadan yaparsak sis farları fazla akım çekeceğinden birşeyler elimde kalır diye tırsıyorum zor değil fakat işte bizim elimizden gelmiyor ..
YAPABİLİRSEN BAĞLANTISI BÖYLE
-
23 Kasım 2015, 20:41
Benim düldül çekmez o yolları napsam araba ile mi eşlik etsem))
-
23 Kasım 2015, 22:54
gençler toplaşalım bi akşam çay içelim diyecem gelemeyeceksiniz.
hafta içi uzun yol çıkmaz gibi hafta sonu hava güzelse gidilir yedigöllere
-
23 Kasım 2015, 22:59
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
gençler toplaşalım bi akşam çay içelim diyecem gelemeyeceksiniz.
hafta içi uzun yol çıkmaz gibi hafta sonu hava güzelse gidilir yedigöllere
HAFTA SONU YAĞMUR VAR ÇARŞAMBA SON ŞANS GEBZE BALLIKAYADA OLABİLİR GÜZEL YER ALIRIZ MANGALIMIZI SEMAVERİMİZİ BAHADIRIN ET YEMESİNİ SEYREDERİZ
http://www.kocaelidagcilik.com/index...e-kocaeli.html
-
23 Kasım 2015, 23:17
Evet arkadaşlar Çarşamba son hafta sonu Yağışlar gelmiş olacak ve bizim toplantı işi toptan güzel hava beklemeye kalacak
Ben Çarşamba müsaitim
Daha önceden Ballıkayalar a gittim güzel yer
Mangal semaverde götürür Akşama kadar takılırız
-
23 Kasım 2015, 23:24
F54 adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar Çarşamba son hafta sonu Yağışlar gelmiş olacak ve bizim toplantı işi toptan güzel hava beklemeye kalacak
Ben Çarşamba müsaitim
Daha önceden Ballıkayalar a gittim güzel yer
Mangal semaverde götürür Akşama kadar takılırız
1 TRNPKR
2 F54
3
4
5
6
...
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
24 Kasım 2015, 01:07
kendi işinin patronu olanlar belli oluyo :D
millet çalışıyor
-
24 Kasım 2015, 01:53
O iş öyle değil işte ..
Ben maişle çalışan bi bekçiyim bazen nöbet olmuyor işte
Bizde geziyoruz imkanlar dahilinde ...
-
24 Kasım 2015, 04:58
Arkadaşlar maalesef ben katılamıyacam bizim hizmet içi zorunlu eğitimimiz var ,Nevşehir de Salı,çarşamba,perşembe ve cuma günleri nevşehirde olucam ,çok katılmak isterdim ama kısmet,gerçi bende nevşehire motorla gidecem
-
24 Kasım 2015, 09:45
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar maalesef ben katılamıyacam bizim hizmet içi zorunlu eğitimimiz var ,Nevşehir de Salı,çarşamba,perşembe ve cuma günleri nevşehirde olucam ,çok katılmak isterdim ama kısmet,gerçi bende nevşehire motorla gidecem
ankara aksaray arası radara dikkat 3 tane radar olur
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler