XA manueli XD dct versiyonudur.
ben montaja yetişemeyeceğim sanırım Montaj sonrası muhabbete yetişirim inşallah. oraya gelmem 2'yi bulacak gibi
tesekkurler arkadaslar notere gitmekten kurtardiniz..
Yaw ben bu nc yi cok sevdim, heryere bununla gidesim var..
Dartcity sizde F650gs vardı sanırım. Geçmişte bi dönem F650gs im olmuştu. NC yi F650gs e göre kiyaslarsaniz sevinirim. Hayırlı olsun😊
Arkadaşlar Bugün(21.11.2015 Cumartesi) Çok güzel Bir organizasyon gerçekleştirdik,Bu işe ön ayak olan ve Montajlarla birebir ilgilenen Olcay'a,Montaj esnasında Büyük yardımı dokunan ATP elektriğin sahibi ve dükkanını bizim kullanımıza açan;çayımızı,yemeğimizi eksik etmeyen Ahmet Abimize ve oğlu Burak'a,Mustafa'ya,Fatih'e,Barboros'a ve YBR125 olan genç arkadaşımız Burak'a ve katılan tüm dostlara teşekkürlerimi borç bilirim iyi ki varsınız.
Evet, F650GS i sattim. Aralarinda daglar kadar fark var bunu kullaninca anladim.. mesela 150 ile giderken aynadan goruntu cam gibi yani titresim yok bmw de 90 dan sonra aynaya bakilmiyordu..yine 150-160 km hizlara cok daha hizli cikiyor ve cikarken cok konforlu.. viraj bmw de iyiydi bunda cok daha iyi, kalin lastikleri ince lastikli bmw ye gore daha iyi yol tutusu sagliyor, ayrica guncel bir motor, dashboard cok guzel ve yeni, bmw oldukca eski... on bagaj efsane ki bende gidondan bir dugme ile elektrikle acilabiliyor anahtari kontaktan cikarmadan... simdi canim cekti anlatirken kullanasim geldi
Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...
Dün yaptığımız elektrikli bagaj açma projesinde bizden yardımlarımı esirgemeyen Arkadaşlara tşk ederim
Öncelikle ünlü Tasarımcı süper mod Olcay a
Elektrikçi Ahmet usta ya ( atp elektrik abi adın Ahmet değil ama biz seni böyle sevdik)
Mehmet'e
Erdim abiye
Schumacher e
Oxxo
Ve sevgili atp Elektirik çalışanlarına
En kısa zamanda şöyle güzel bi mekanda toplanalım kafalar rahat bi çay içelim iki muhabbetin belini kıralım derim
Saygılarımı sunarım
Gece saat 00:40 eve vardım
Sağ sağlim Kocaeli den sonra çok rüzgar vardı Şerit değiştirecek kadar kadar sertti Allahtan şero bi kaplan misali yola tutundu ve eve vardım
En kısa zamanda görüşmek üzere
Abi vidayı buldun mu? :D:D baya uzun sürmüş işleriniz :/
honda cbr 500 alcamda boy 165 sıkıntı olur mu
trnpkr Turan abi iyi çalıştı vallahi, hakkını vermek lazım. Dükkanından ve imkanalrından da iyi yararlandık hakkını helal etsin.
Montajlar bitip grenajlar takılmadan ortamı terk etmek zorunda kaldım kusura bakmadınız inşaallah, zaten benlik bir iş de kalmamıştı. Turan abi 10 kaplan gücünde iş yapıyordu zaten
Yalnız dünkü montajlardan sonra merak edip youtube a koyduğum videoyu izledim, motorun çekiş gücü ve telin hareketli oldukça seri ve kuvvetli.
dünkü montajlarda baya bir sıkıntı yaşadık, ya motorda fark var ya da telde. fakat sistem kusursuz değil, eksiklikleri var ve gelişirilmesi gerek.
Bu ekip tekrar toplanıp bir ara çay muhabbeti yapalım mutlaka, çoğunluk geyiğin dibine vururken ben montajla uğraşmaktan pek bir şey anlamadım çünkü
ben söyledim muhabbete gelecem diye
kafa bulduğumumu sandınız iyi geyik yaptık ya bi dahaki projelere daha çok cırt lazım
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Siz bilmiyorsunuz Mehmet akıllı adam o kadar cırt'tan sonra motor cırt diye gidiyor artık
:D:D:D olcay abi baya uğraştı hakkı büyük.. Çay muhabbetine de gelirim düldülüm ile yollardayım :D
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)