Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Ön disk büyümüs ve fren iyilestirilmis deniyor.
Gelmişsin buraya da gereksiz yorumunu yapmışsın
Sen bu motoru kullandın mı büyük ihtimalle hayır,sendeki R6 daki frenlerle veya benim eski motorum cbf 1000 deki frenlerle karşılaştırısan tabi zayıf gelir,eğer acemiliğin varsa motoru durdurmanın sadece frenle olmadığını bilmen lazım levent.
Fren konusunda kimse laf edemez bence nc ye. Eden de fren yapmayı bilmiyordur. NC700X i 45.000 km kullandıktan sonra NC750x imi de 48.000 km. dir kullanıyorum. Daha hiç durmadigini ya da frenlerinin yetersiz kaldığına şahit olmadım.
Öncelik ile uslubunuzu bir gözden geçirmenizi öneririm. İnsanların fikir ve düşüncelerine katılmak zorunda değilsiniz, ama saygı duymak zorundasınızdır, bu herkes için geçerlidir.. Bunu yapabilecek erdeminiz yok ise, buralarda kalabalıktan başka bir şey değilsiniz. Sizin beğendiğinizi bir başkası beğenmedi diye fitil olmuşsunuz, lastiğiniz patlayınca kullanırsınız artık.
Kalın selametle..
Fitil sağlıklı değil içten yama daha iyi olur
Bence de yersiz eleştri yapıyorsunuz Levent Göçmen zaten mesajında "bana öyle geldi, sert kullanmış olabilirim" diye belirtmiş.
2016 model üstte linki verilmiş modelde tek disk gördüm 500r'da da aynı feragat. Son hızı X miş, 200 görmüyorsa motor değildir kafasında da değilim ama bence bir kaliper bir disk yılda iki koyulan zam kadar bile etmez diye düşündüğümden, anlamsız buluyorum.
Honda kullanıcısıyım.
Kazasız belasız sürüşler.
harley is making love with davidson
Benim kalabalık yani gereksiz biri olduğuma sen mi karar vereceksin Levent Göçmen,
Dediklerine de kesinlikle saygı duymuyorum güzel kardeşim sen gel nc formunda nc kötüle yok böyle bir dünya,
Ben bu forumdaki 18-20 yaşındaki gençlere benzemem,
Ben yıllarca farklı forumlarda yöneticilik yapmış bir insanım ama hiç bir forumda açılan konu başlığını kötüleyen insana iyi bakılmaz,
Sen gel nc yi nc formunda kötüle,Düşüncelerine de saygı duymuyorum,belli ki bu motoru kullanmamışsın kullanmadan ana sayfadaki konuya da yorum yazıyorsun oradaki vatandaş belli ki acemi ki motoru fren sıktığı anda yalpalatmış belki motorda bir sorun var sen hemen nc nin dandik frenlerinden diye yorum yapıyorsun,
Belki de o motorun frenlerin de sıkıntı var,nasıl genele yayarsınız.
Ben buna kızıyorum,
Senden ricam lütfen rencide edici yorumlar yapmamaya özen gösterelim.
Ben oradaki yorumda da yazdım,bu motoru 6 aydır kullanıyorum almadan evvel beni de endişelendirmişti acba tek disk sıkıntı çıkartırmı diye ama kullandıktan sonra bu düşüncelerimin beyhude olduğunu gördüm,
Tek bir büyük disk frenleme esnasında yeteri kadar işini yapıyor,
Tekrar ediyorum bu motor benim 6.motorum bundan önce bir çok motor sahibi oldum cbf1000 den yamaha xj6 fazer1 gibi bir çok motoru aldım sattım tabiki frenleri bir cbf1000 değil ama kötü de değil.
Motorun hızına ve gücüne göre oldukça yeterli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
Arkadaşlar bugün bajaj arka çamurluk geldi,şimdi iç
Aksamın gelmesini de bekliyorum o da geldimi takmaya hazır olacak hayırlısıyla...
Biraz konu dısı olacak ama, Ilginc bir sekilde Amerikada honda nc750x satılmıyor.2 tane Honda bayisine gittim ikiside sıfır km nc700x satıyordu, galiba 750x hic getirmemisler. Bu arada sekil olarak cb500x daha sportif bir gorunume sahipmis, kullanmadım ama oturunca ergonomi bakımından her turlu cb500x derim. Merakımdan Turkiye hondaya mesaj attım telefonla geri donduler " malesef getirmeyecegiz" diye. Neyse sonra yogun bir dusunce kapladı bir benı NEEDEN? seklinde.Avrupada yokmu bu cb500x?
Arkadaşlar,Bajaj Çamurluğu budur;
Ama sadece dış platik aksamı inşallah bugün iç aksamı da gelecek,
beyler nc 750 x dt de kombine fren sistemimi var? bilen var mı?
yani önü sıkınca bir miktar arkayıda kendi mi sıkıyor. evya arkayı sıkınca önü de mi sıkıyor.
integra 750 nin aynı motoru kullandığını öğrenmem büyük sürpriz oldu.
NC700X'te Kombine fren vardı. Ancak NC750X'te yok. Onun yerine kombine ABS var. Yani kombine frende ön ya da arkayı kullandığınde belirli bir süre veya basınça sonrası öbürü de devreye giriyordu. Kombine ABS'de ise tekerlerden biri kilitlenir ve ABS devreye girerse öbüründe de giriyor gibi bir durum var. Ben NC700X'in frenlerini daha çok beğeniyordum. Duyduğuma göre zaten 2016'da yeni NC700X'ler gelecekmiş ve 750 artık getirmeyeceklermiş.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)