Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Eylül 2015, 02:32
aynısını bende duşundum de yapacak yer adam ????
Reklamlar
-
07 Eylül 2015, 08:37
Süper Moderatör
Havalar soğuyup da motora binme sıklığım azaldığında bagajı söküp bir iki uygulama deneyeceğim.
Zor olacağını sanmam
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
07 Eylül 2015, 11:23
Hocam facebook da da yazmıştım bır arkadaş bunu bulmuş
http://takegawa-online.net/products/detail.php?product_id=1424&category_id=248
-
07 Eylül 2015, 14:14
Süper Moderatör
Ohoo adamlar hazır sistem yapmış zaten, uğraşmaya gerek yok ama satın alabilecek bir link bulamadım nette.bize bu işi yapacak bir motor yeter aslında, gerisi kolay
Şöyle bir motor nerden bulsak acaba?
-
07 Eylül 2015, 20:19
ben buldum da 300 tl veririsem NC yi altımdan alsınlar benim...
-
07 Eylül 2015, 21:27
Süper Moderatör
yok ya hu ne 300 ü?
50 tl yi geçmez ben bu işi çözerim.
sen nerden buldun?
-
07 Eylül 2015, 22:12
Bu tarz bi motor sanayi de yedek parça satan yerde bulunur
Benim corsa nın arka kapı kilidi bozuldu 60 tl ye iş çözüldü
Böyle bi motor takıldı
-
07 Eylül 2015, 22:49
vallahı tekegawa open luggage set olarak aranınca bulunuyor 100 usd cekıyorlar. O da ortalama 300 TL ediyordu bu aralar
-
07 Eylül 2015, 23:19
Süper Moderatör
F54;
ya böyle bir motor bulacagim ya da kendim bir seyleri modifiye edeceğim.
bekleyin beni anacigim
-
08 Eylül 2015, 01:44
Merhaba abiler ben cbr 125 kullanıcısıyım ve sonraki motorumun bu olmasını istiyorum ama şöyle bir sorunum var ki boyum kısa. Cbr 125te bile tam basamıyorum yarım basıyorum kullanımımı etkilemiyor ama bu motorun selesi daha ince olduğunu düşündüğümden cbr gibi yarım basarsam kullanabileceğimi düşünüyorum. İstanbul avrupa yakasında beni motoruna oturtacak biri var mı? Sürmeme gerek yok sadece boyumu ölçmek istiyorum. Zira bayilerde bu motor yok. Eğer boyum yetmezse tarz değiştirip cruiser hayalleri kuracağım :/ Lütfen tecrübe ve 1.65 boyunda f 1200 gs kullanan kişilerin örneğini vermeyin yere ayak basamadığım motoru kullanmam.
-
08 Eylül 2015, 10:44
A.Türker adlı üyeden alıntı
Merhaba abiler ben cbr 125 kullanıcısıyım ve sonraki motorumun bu olmasını istiyorum ama şöyle bir sorunum var ki boyum kısa. Cbr 125te bile tam basamıyorum yarım basıyorum kullanımımı etkilemiyor ama bu motorun selesi daha ince olduğunu düşündüğümden cbr gibi yarım basarsam kullanabileceğimi düşünüyorum. İstanbul avrupa yakasında beni motoruna oturtacak biri var mı? Sürmeme gerek yok sadece boyumu ölçmek istiyorum. Zira bayilerde bu motor yok. Eğer boyum yetmezse tarz değiştirip cruiser hayalleri kuracağım :/ Lütfen tecrübe ve 1.65 boyunda f 1200 gs kullanan kişilerin örneğini vermeyin yere ayak basamadığım motoru kullanmam.
Eğer avcılara yakınsan gelebilirsin
-
08 Eylül 2015, 11:19
X modeli değilde S modelini rahatlıkla kullanırsın.
-
08 Eylül 2015, 12:32
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
F54;
ya böyle bir motor bulacagim ya da kendim bir seyleri modifiye edeceğim.
bekleyin beni anacigim
Sana asist yaparız voleyi vurup gol yapmak senin tecrübene kalmış
Bu sistemi yaparsan bravo
Gel gelelim zincir germe işinden başka bir iş gelmez benim elimden
Elimden gelse yardımcı olsam çok isterim yani
Kolay gelsin
Her zaman destekçiniz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
08 Eylül 2015, 14:07
Süper Moderatör
F54 adlı üyeden alıntı
Sana asist yaparız voleyi vurup gol yapmak senin tecrübene kalmış
Bu sistemi yaparsan bravo
Gel gelelim zincir germe işinden başka bir iş gelmez benim elimden
Elimden gelse yardımcı olsam çok isterim yani
Kolay gelsin
Her zaman destekçiniz
En kısa zamanda karaköy pasajına gidip benzer bir motor bakacağım
olmadı küçük bir merkezi kilit motoru, biraz bisiklet teli vs ile bişeyler yapmaya çalışacağım.
heves ettim, çoktandır böyle şeyleri kurcalamıyorum
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
08 Eylül 2015, 14:26
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Eğer avcılara yakınsan gelebilirsin
hocam 2 günde 1 geliyorum avcılara bu kadar çabuk cevap alacağımı düşünmüyordum teşekkür ederim geleceğim yanınıza
-
09 Eylül 2015, 11:46
hocam 2 günde 1 geliyorum avcılara bu kadar çabuk cevap alacağımı düşünmüyordum teşekkür ederim geleceğim yanınıza
Bekliyorum.
-
09 Eylül 2015, 13:36
Süper Moderatör
mehmetenis
telefonunu yazmıştın ama ne olur ne olmaz diye sildim ben, sonra ileride bir sıkıntı çıkmasın, google çok hızlı indeksliyor sayfalarımızı.
Arkadaşa özel mesaj ile iletmen daha sağlıklı olur.
Ha yok benim telefonum ve ismim umuma açık olabilir sıkıntı yok dersen bişey diyemem, benimki sadece içgüdüsel koruma
-
10 Eylül 2015, 15:03
-
10 Eylül 2015, 15:25
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Hacılar ben bu elekrikli otomatik bagaj açma için çalışmalara başladım, şu an için sadece bilgi toplama aşamasındayım
Yüksek ihtimal ile şöyle bir küçük merkezi kilit motoru kullanacağım;
http://www.bordootomotiv.com/wp-cont...8200076240.jpg
bu motor ile şöyle bir teli çekip kilit mekanizmasına hareket vereceğim;
http://www.cevizciogluyedekparca.com...012131845.jpeg
geriye motoru ve teli oturtup gerdirecek ve motora monte edebilecek demir sac vs parçalarını kesmek biçmek işlemek kalıyor.
Biraz kablo bir mini röle ve uygun bir buton ile hiç zor değil, yaparım inşaallah.
en kısa zamanda başlayacağım fekat aklıma takılan bir nokta var;
bizim bu bagaj kilitlerinde oluşan problemelri gidermek için honda bir revizyon yapıp sms ile çağırmıştı. acaba şu an sağlamken bile gidip değişim yapsam mı? acaba daha mı yumuşar ve kolay olur?
Bence bu işlemi yaptırmadan önce Honda da kilit değişikliğini yaptırmakta fayda var.
Birincisi siz bu modifikasyonu yaptıktan sonra kilit değişikliği gerekirse honda bunu "siz oraya müdahale ettiğiniz için" yapmayabilir.
İkincisi ise hondanın yapacağı kilit değişikliği kilit çalışma sisteminde değişikliğe sebep olabilir. Bu durumda da sizin modifikasyonunuz çalışmayabilir. Yeniden düzenleme yapmak zorunda kalabilirsiniz.
-
10 Eylül 2015, 16:02
Süper Moderatör
moner adlı üyeden alıntı
Bence bu işlemi yaptırmadan önce Honda da kilit değişikliğini yaptırmakta fayda var.
Birincisi siz bu modifikasyonu yaptıktan sonra kilit değişikliği gerekirse honda bunu "siz oraya müdahale ettiğiniz için" yapmayabilir.
İkincisi ise hondanın yapacağı kilit değişikliği kilit çalışma sisteminde değişikliğe sebep olabilir. Bu durumda da sizin modifikasyonunuz çalışmayabilir. Yeniden düzenleme yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Ben o kısımları hiç düşünmedim ve önemsemedim ama değişiklik ile kilit mekanizması yumuşarsa daha rahat bir açılma kapanma olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler