HELLAS = baska bir markanin ac saticisi.
HELLAS = baska bir markanin ac saticisi.
Teşekkürler Yüce Rabbim Size daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Waytek Radyatör Koruma-100₺
Waytek Yan Ayak Genişletme-50₺
Waytek Arka Çanta demiri-100₺
Waytek i facebooktan bulabilirsiniz,Montajları kendi evinde yapıyor evi Beykozda veya size gönderiyor siz montajını yaptırıyorsunuz,
Waytek Ziya-0 (530) 526 65 21
Gidon Yükseltme-75₺
Mehmet Dereli-0 (532) 685 58 61
Ön çamurluk Uzatma-50₺
Tolga Sarıışık-0 (541) 504 64 80
Sis Farları-130₺
Naturel Motor-Hakan-0 (541) 898 20 06
Elcik Korumalar-130₺
Fatih Kılıçlı
49 LED li 3.Stop Lambası ve Çakar Devresi-MstTech-Mesut Abi-0 (532) 462 58 92
Diğer Aksesuarlar Motorun üzerinde geldi.
49 ledli cakari devresi ile birlikte aldiniz sanirim. Toplam maliyet ne oldu acaba?
Ankarada ikamet ediyor,Ürünleri kargo ile gönderiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
Bu arada Mesut Abinin ürünlerini uzun süredir kullanıyorum gerçketen çok kaliteli malları var,arka stoplar olsun ön sis farlar olsun gözünüz kapalı alabilirsiniz.
Beyler herkese mrb geçen hafta Gökçeada festte gittim nc ile 11000 km oldu nisanda kış uykusundan uyandırdığımdan beri gerçekten güzel motor
1170 km Yaptım son 300 ü 160 170 Bursa otoban sürüşü Yakıt olarak ta 185 tl Yakıt aldım
Gerek konfor gerek Hızlanma gerek Yakıt olsun güzel motor
Bence tek sıkıntısı kamp malzemelerimi sök tak yapmak her benzin alırken bmw gibi yana bi depo yapamamış honda efendi
Ona da en kısa zamanda çözüm ü bulup uzun yıllar namı diğer şero ile birlikte vakit geçiririm kazasız belasız inş
İyi gezmişsiniz maşallah bizde bu hafta içinde gökçeadaya gitmek istiyoruz,30 ağustosta arkadaşla birlikte sapanca maşukiye gittik geldik orada seka kampında güzel vakit geçirdik bu fotoğraflarda seka kampına aittir,
Dönüşte de başımıza gelmeyen kalmadı,izmitte benzinciye girdik benzinci pompayı depoya getirirken tetiğe bastı motorun her yeri benzin oldu,
Sonrasında kolanyalı mendillerle hemen sildik sonra yine benzin pompasını depoya yaklaştıracaktı yine benzin pompasının ağzındaki benzin motorun üstüne geldi ben delirdim,bağırdım çağırdım ,sonra başka pompaya çektik orada düzgün benzini koydu,sonrasında yıkamada motorun yıkanmasını istedim benden yıkama ücreti istediler benim iyice tepem attı tepki gösterdim ücret almadan yıkadılar,neyse lafı uzatmadan istanbula dönüşte yolda
lastiğime işaret parmağı boyunda demir girdi gece gece lastikçi aradık bulamadık kendimiz fitil uyguladık,
İstanbula döndüğümde zincir korumayı kontrol ettim üstü benzinden benek benek olmuştu ,dün benzinciyi aradım müdürü ile görüştüm durumu anlattım zararımın karşılanmasını istiyorum dedim ,müdür ters konuştu bende ters konuştum bana en son "senin zararını karşılamazsam o zaman konuşursun" dedi peki dedim haber bekliyorum bakalım bu işin sonu ne olacak,
Bu resimde seka kampında çekildi,
Allah'a şükür bu sezon Başıma yollarda birşey gelmedi
Gökçe adaya giderseniz Yıldızkoyu da kamp alanı var 25 tl kişi başı Wi-Fi var elektrik var
Genelde pansiyonlar 50 60 tl arası
Yiyecek içecek çok güzel hemde uygun ada
Deniz i güzel insanı güzel kafa dinlenir yani
Feribottan inişte Muhtar'ın yeri var çok iyi bi adamdır çay içmeden geçmeyin tavsiye ederim
herkese selamlar 4hafta önce aldığım nc 750 x dct ile ikinci çok uzun yol denememi yaptım istanbul>>sivas>>istanbul bu kadar uzun yolu gece molasız tavsiye etmem çok yorucu birde sırtınızda kluç var ise vayki vay.Ama sonuç olarak güzeldi.tabbi ki kırmızı ışıkta beklerken freni patlayan kamyondan yan çantayı vererek kurtulmak dışında.neyseki bize birşey olmadı.ucuz atlattık demekki rampa inince arkayıda kontrol gerekiyormuş
Motor çok iyi bence.Kardeşimle (artcı)gittik iniş yokuş aynı fark yok.yakıt ortalamam 1800 km 4,1 lt ortalama sürat 110-120 km bence çok iyi.İki kişi ile bolu dağını 140 la çıktım övgüyü hak ediyor.becerebilirsem fotoları yüklerim
bu arada yan çanta tek satılmıyor aklınızda bulunsun.iki adet satın almanız gerekiyor.ben karşı tarafın sigortasından dosya açtırdım sorun çıkmaz heralde.
Üstat çok şükür sende bir şey yok,
Olan yan çantaya olsun,
Ama yan çanta bağlantısı iyi ki hemen kamyon çarpınca ayrılmış yoksa seni sürüklerdi Allah Muhafaza.
Bir fakire sadaka vermekte fayda var,
Bunu atlama.Bence sigortada dosya açtırma satarken tramerinde gözükür,kamyoncudan al parasını bak keyfine.
mehmetenis teşekkürler zaten sadakalar kurtardı bizi Allah ın izni ile.Fiyat yüksek olmasa alırdım,adamlar 400 verdi ama çantalar 1300 tl orjinal olduğu için tek satılmıyor sigortada görünsün gerçek alıcı bilir sadece soranda lazım değil zaten
merhaba
ön arka balata alabileceğim internet sitesi tavsiyeniz var mı?
ya da dükkan vs.
http://www.enduromarket.com/urun/honda-nc-700-x-arka-fren-balatasi_2598.aspx
http://www.enduromarket.com/urun/honda-nc-700-x-on-fren-balatasi_2597.aspx
Büyük bir satıcıdır, bir kaç kez dükkanından alışveriş yaptım.
Ümraniye de dükkan, anadolu yaaksındaysan dükkana git daha uygun alırsın.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Selamlar
Arkadaslar videosunu verdiğim link deki bagaj açma düğmesini nerede yaptırabilirim.???
https://youtu.be/bqdMy7UtfFc
super fikirmis, kontagi kapatmadan bagaji acabilmek guzel.
cok zor olmasa gerek, 12 v ile çalışan kucuk bir motor mesela merkezi kilit motoru gibi işe yarayabilir.
fakat dikkatimi ceken sey, eleman anahtarla da cok rahat acti kilidi. bizim motorlarda kilit cok kasiliyor, hatta ben bozulmasin diye kapagi asagi bastirip kilidi rahatca acmayi sagliyorum.
hondadan sms gelmisti bu kilit mekanizmasi modifiyesi icin. belki bu degisimden sonra kolay açılabilir.
benim elimden gelir böyle seyler, ihtiyacimiz olan motoru sektor geregi ben bularim diyen olursa beraber gelistirebiliriz.
Hocam bende kilit sorunu yok vallahı belkı sizin motorun mekanızmasında sorun olabılır. Ha bırde ben kilidi wd40'lıyorum. Ote yandan geliştirme kısmına her zaman acıgım. YEr zaman soyleyın buluşur bakarız caresıne.
yarin kilidi ellemeden acarim, yoksa ben mi abartiyorum?
fakat nc lerin kilitlerinde bir sikinti oldugu asikar, yoksa honda neden iyileştirme icin parca degisimine cagirsin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
bak simdi aklima geldi, bu elektrikli bagaj acma icin sey kullanabiliriz. bazi arabalarda depo kapagi da merkezi kilit ile acilip kapanıyor, orada mutlaka kucuk bir motor vardir.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)