Canta bağlantı demiriniz Honda NC' ye uyumlu değildir.
__ Beyler 3lt yazan çantaya 35 lt yükleyerek 1600km yol yaptım son 250/300 km sinde gidon deli sallamaya başladı özellikle bozuk yol, fren ve gaz açmalarda he birde sağ viraj alırken.
Tamam tepe tepe kullandıkta babalar gibi bi şasiye sahibiz, malzeme kalitemiz asfalttaki ağırlığımız ortada 1000 sert çukur geçtik diye gidonda sallamaz mantığım ağır bassada her durduğum yerde kontrol ede ede sallana sallana Istanbula dondum. ( Indiğimde totom yururken bile saga sola atıyordu :D )
Sabah servise bırakırım çözsünler işte iş çıkar adamcağızlara derken çantayı eve cıkartmak için cıkarttım ki ne goreyim Givi (sozde) canta demirim sol çift tutamagıda kırılmış sadece sağ taraf okadar yükle paso sallanmış. Çantayı cıkartıp bir halat gerip üzerinde aleti iteledim halatın üstünde rayda kayar gibi yol alınca bir içim rahatladı bir içim rahatladı ki anlatamam :D :D
Çok müsait yollar görünce ( üç şerit, tek yön, sagı solu korumalı...) gaz açtım, 198kmh üstüne çıkamadım. Pampa bu 300 basıyomu, bana olurmu arkadaşı geçemezsem ölürüm... diyenlere tekrar duyurulur almayın kardeş, gözünüzü seviyim almayın acaip çok gördüm şu bikaç günde gidin başka mantıklı motosikletler alın ( varsa
)
Kesintisiz 350/400km civarı inmediğimde oldu, başlıkta bahsedilen sele sertliği vakası yaşamadım, yada ben okadar narin yapıda değilim bilemedim ( ama yalan yok taze artçım yaşadığını ifade etti
)
Lastiğime çivi girmiş, 4 saniyede 100 km/h çıkamayınca bi tuhaflık olduğunu hissedip tespit ettim
çivinin yarısı içerde, şuan fitilli takılıyor lastiğim uygulamayı sevmedim, nete baktım önerilmiyor ama açıkçası hiçbir sorununuda hissetmedim sadece çok basit geldi uygulama güven vermedi sırf bu sebepten
Uzun yolda yakıt iyice saçmaladı, umduğumdan fazla düştü, komple açık egzoz ile, artçılı, çanta 35lt yüklü 390 kmh civarı yol yaptım, tekrar pompa attığında 48 TL yazıyordu fişte, hiç tereddütsüz direk halaya başladım
Bir kez kombine ABS mi devreye soktum, yüzdesi yüksek olası bir kaza veya lastiği yanımda görüp uçmaktan kurtulduğuma inanıyorum, sistemin ellerinden öpüp alnıma koydum.
Gelelim cazibeye, motosikleti olanlar bile abi öyle ai böyle zırt pırt muhabbet açıp soru yağmuruna tutuyorlar, forumlarda karşılaşılan yok öyle tü kaka gibi bir tutum kesinlikle olmadı, BMW li dayılar bile bizim bindiğimiz yanında at sineeee gibi kalıyo genç olmak vardı gibi yorumlarla geldiler... demekki neymiş klavye atıp tutması denen şehir efsanesi sandığım şey gerçekmiş
Uçan kaçanlı motosikletlerin arasında beni bi tur gezdirirmisin istekleri bize geliyorsa NC ahalisince çekiciliğimiz tavan
Torkunu yediğiminin NC sinin uzun ramplarda falan nerdeyse sellektör tuşumu basılı tutacagım, ne uçarım kaçarımlar bu tür durumlarda aynada yada elektrikli süpürge sesiyle vites düşürüp yardırıyorlar beraber tırmanabilelim diye ( 12lt/100kmh
)
Neyse diğer keyifli anıları bi başka zamana saklıyayım
Birde bana NC kadar sağlam çanta taşıyıcı demir önerisi lazım veya elimdekine bir çözümde olabilir ama mümkünse test edilmiş bir öneri
Çanta değiştirmek zorunda kalacak gibi birşey olmazsa sevinirim, malum o durumda olaylar kaya tuzu