NC750X
http://youtu.be/QD3og6saFgs
Hayırlı olsun Sabit
Biraz deneme şansın oldu mu, önceden kullanmışmıydın...?
Hani hemen hissettirir ya genellikle, "bu olur"dersin bikaç km kullandığında, o hissi uyandırdı mı
Almadan önce kullanmamıştım Hyo gt250 den geciş yaptım tork olarak cok güclü ama gt250 ye gore biraz hantal kalıyor agırlığından ve benim henüz debriyaj ve vites ayarlayamadığımdan sanırım ilk motorum cbf150 ydi cbf150 sonrası rahat gecilcek bir motor ama yuksek devir seven 8-9 bin devirlerde gezen birinin çok sevmiyceği bir karakteri var. Arkadaslar bana hep memur ruhlu olduğumu söyler o yüzden bence şimdilik bu motor baya bir süre yada baya bir km idera eder gibi geliyor ilk izlenim tarzım bir motor olduğu oldu.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Hayırlı olsun.
Benim de ilk motorum 250 comet'ti. Emin ol en az onun kadar çevik makine. Kazasız belasız, keyifli sürüşler
Aşka düştüm ben de geldim
Arkadaşlar şimdi gördüm Honda CTX 700 diye bir model çıkmış. Motoru NC 700, dizaynı oturuşu chopperla naked arası bir şehir modeli. İşte linkler:
http://www.youtube.com/watch?v=IQvQSIHXzNI
http://www.youtube.com/watch?v=rjExhcPbIrQ
İlk izlenimlerimi, NC700X için yorumlarımı yapim öncelikle bu motor tam benlik memur işi fıtı fıtı git fıtı fıtı gel modu yüksek devirde motoru bagırtim ışıklarda ara gaz verim RedLine na dayiyim 200 görim gibi bir karakteri kesinlikle yok. Çok iyi bir şehir içi motoru 200 küsük kg olmasına rağmen benim gt250 den daha dengeli( ağırlık merkezi aşağıda benzin deposu totonun altında.) yüksek hızlara agır cıkıyor bunda benim vitesi ayarlayamamda var henüz bu yeni devir aralığına alışamadım. 150-160 çok rahat ulaşıyor 160 da viraj kabiliyeti güzel en azından benim için yeterli gezme yol arama kacırma yapmıyor. Frenleri mükemmel zıng diye duruyor Hyo da cift disk tek disk organik balata falan tırı vırı kıyas bile kabul etmiyor. Malzeme kaliteside honda kalitesi ilk görenin ilk tepkileride cbf in büyüğü oluyor Bir pop star değil ama iyi bir aile babası tabiri caizse
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reşit yorumlarda hata yok kullandıkca bakalım nasil olcak Ramazan ne zaman istersen buyur gel yerimi biliyorsun ;)
Hafta sonundan bir kaç foto koyim canlansın biraz :D
Tekirdağ Uçmak Dere tavsiye ederim herkese ;)
Vstrom NcX arası gidip gelmelerim devam ediyor beyaz nc'yide görünce dayanamadım
NCX'de az yakıt var.Model daha yeni,frenleri çok güzel,viraj kabiliyet,ş.içi kıvraklığı
Eksi yanları;Sele,17 jant
Vstromda İhtişamı,büyük jant,enduroya yatkınlığı(kafam atınca hard araziye vururum acımam )
Eksi yanları; Fiyatı yüksek (NC nın 2012'sini alacagın paraya vstrom'un 2007'sini alıyorsun) Yakıt nc'ye göre tabikide fazla Ort. 4-5- 5 Litre. Arka frenin zayıflığı (Vstrom'un tek rahatsızlığı)
Aslında çok ş.içinde işim olmuyor güzargahlarım hep e5 yada TEM Vstroumu yakından görene kadar bende böyle büyük olduğunu bilmiyordum üstüne oturunca oha büyükmüş bu ya dedim
Uzun yolda limitlerde kullanılırsa nc ile dl650 arasından yarım litre oynar gibi geliyor ama sehir içi ahırlıkta kullanılcaksa işe git gel için kullanılcaksa nc kesinlikle ki sanmiyorum oyle 1 yıl 1 ay gezen olsun yıllıl izinler bayram izinleri dışında şehir içi kullanıyoruz motorları kendini bildikten sonra nc ideal motor ama devir li kullanim kaldırımdan hoplayıp zıplayim dersen kesinlikle nc alma :D
sıfır düşünüyorsan NC750X te türkiye için saçmalık olan 48 beygir sınırıyla değil 54 beygir ve 70 nm torkla geliyor.
Vites oranları az daha uzun tutma imkanıyla yakıt pek değişmemiş, kalkışta ve açık yolda performans daha da doyurucu olmuş.
eknomi/performans ilişkisinde artık 700 tl ötv yi yatırıkende içler daha rahat olur
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)