arkadaşlar benzin ışığı yanınca tahiminen kaç km daha yol yapabiliriz ?
arkadaşlar benzin ışığı yanınca tahiminen kaç km daha yol yapabiliriz ?
50kusur km yaptığımı hatırlıyorum.Durk kalk yapmadan düz yolda sabit 90km ile giderken.
wolrath'ın kullandığı motosiklet siyah 600 rr, ona binaen kardeş geliyor dedim. Çok da üstü kapalı değil yani Katılıyorum bu arada km olayına. Düzgün kullanıldığı sürece sıkıntı yok Geçiş motosikleti almak en iyisi. Doğru tercih. Bu gidişle satılmaz benim motor zaten. Seneye alırsın işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
3.5 litre kalıyor ışık yandığında. Ben 75 km yaptım, daha da riske atmadım ama el ayarı düzgünse 100 km ye yaklaşır
Merhabalar.
Bende salı günü itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum.
Uzun süren düşünme ve sonrasında motor bulma sürecinden sonra nihayet salı günü motoru 2. el olarak aldım
Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler
Aşka düştüm ben de geldim
Şuanki motorum ilanda inş bende satabilrsem. NC700s sahibi olmayı planlıyorum. Sahibindende bulduğum güzel bir motor var umarım ben satana kadar o motor kaçmaz.
Bakalım iyimi yapıyorum kötümü görücez..
Selam arkadaşlar nc 700 s için uzun tur camı nerelerden bulabilirim. s ve x farklı imiş. bazı yerler ikisini aynı olarak sunuyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Doğan Yıldırım Erdem
NC 700 S
NC700S icin en yakisikli tur cami MRA Vario bana gore, ANES satiyor, ben 300 TL ye almistim.
Doğan Yıldırım Erdem
NC 700 S
Goguse ve boyuna gelen basinci oldukca iyi kesiyor, dik oturusta kask ruzgar aliyor ancak yuksek hizlarda dogal olarak one hafif egilince sorun kalmiyor. Varna (Bulgaristan)'a gittim bu camla, Kirklareli sinira kadar 130-140 ortalamayla 170'e ciktigim oldu TEM'de, cok iyi is gordu MRA. Bana kalirsa daha yuksek bir cam gorus alanina gireceginden rahatsizlik verici olabilir.
Anes'de MRA'dan daha yuksek S icin bir model daha var fiyati daha uygun, Fransiz maliydi galiba, goruntusu MRA kadar iyi degil bence.
Arkadaşlar NC700D Integra sayfasınada bakın oradaki aksesuarların çoğu sizede uyuyor. Mesala orijinal ön cam yükseltme aparatı videosu falan var.
Teşekkür ederim arkadaşlar gayet aydınlatıcı oldu
Doğan Yıldırım Erdem
NC 700 S
Motor üzerinde yerleşik hayata geçen kediler eminim hepinizin canını sıkıyordur.
Ben kedileri severim. Evde severim, sokakta severim, parkta severim ama motorumun üzerinde sevmem
Biraz bu yüzden birazda yağmurdan korumak amacı ile yanımda taşıyabileceğim pratik bir koruyucu ihtiyacı hissettim ve aşağıdaki ürünü yaptım.
Tabi bu şekilsiz ve kıçı hafif açıkta bir model oldu ama siz daha iyilerini yapabilirsiniz.
Maliyeti sadece 6 TL.
80-100 lira verdiğiniz devasa örtüler gibi değil. pratik sök tak...
Yapılışına gelince. Nalburdan 1 metre naylon kestirdim. amacım sadece motorun üst kısmını korumaktı. ama naylonun eni 2 metre olunca biraz daha fazla alanı kapatmış olduk. Aslında naylon iki kat 1,5 metre kesitirip açsaydım tam olarak motorun üzerini kapatabilirdim belki. ama dediğim gibi amacım sadece üst kısmı örtmekti zaten. Daha sonra tersiden 3 metre don lastiği aldım. yarım cm kalınlığında olanlardan. iğne ve iplik.
6 farklı noktadan kesikler açarak lastikleri diktim. sol ön taraftaki lastiğin orayada " SOL ÖN " diye yazdımki bir daha örterken bunun düzü neresiydi, nasıl örtüyoduk diye kıvranmıyım.
resimlerde aşağıda...
Pazar günü Bilkent Üniversitesinde yapılan GymKhana etkinliğine gittim. Bu ikinci katılışım. 2. oldum, geçen sene de aynı dereceyi almıştım. Bir türlü 1. olamıyorum Diğer etkinliğe inş. Nisan ayında yapmayı düşünüyorlar sıradakini. Beraber topluca gidip kurtlarımızı döküp eğlenebiliriz. Buradan duyuruyu yaparım. Bu arada Bir S kullanıcısı olarak X'in de manevraları gayet iyi. Ama S daha kıvrak
Lastikleri de ölçülü kullanmak lazım değil mi
helal olsun valla
ben de bu kadar makınaya asına olabılmeyı ısterdım
merhaba arkadaşlar, nc 700x i çok beğendim ve edinmeyi düşünüyorum en azından seçenekler arasında, temiz kullanılmış 30,000 km de 2012 nc700x 19,250 tl verilirmi sizce?
üzerinde aksesuarlara göre değişir ama 30binde çok bişey değil.Tabi bir 30binde siz yapsanız satarken zararınız çok fazla olacaktır.Çünkü yeni bir motosiklet ve 2.elinde yüksek km'de motor cok fazla yok.
---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:19 ----------
Reşit hiç haberimiz olmadı bizde gelirdik yavv bu etkinliğe
Mötörümüz yok şuan ama Halil'in frenleri tutmayan cbf 150'si ile girerdim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)