Arkadaşlar bu modellerin Türkiyede şuan ulaştığı satış adedi hakkında bilgisi olan varmıdır.
Verdiğiniz bilgiler çok yararlı, ben de almayı düşünüyorum, hala kullanıyormusunuz ?
Topic'e azıcık renk gelsin
Uploaded with ImageShack.com
Cbf 150 kullanicisiyim. Biraz tecrube edinmek icin aldim. Bir kac ay icinde model yukseltecegim. nc 700 x ve bmw bmw g650 gs arasinda gidip geliyorum. hangisi daha mantikli. Boyum 177 cm nc700 x 83 cm sele yuksekligi ile sikinti yasatirmi?
Benzinin 5.070 olduğu bir ülkede NC 700 yüzünde gülümseme oluşturur, boy konusunda da 1.77 boyla sorun yaşamazsın 218 kilo makina ama ağırlığını hiç bir zaman hissettirmez kullanması kolay...
Hep 20 liralık alıyoruz etkilenmiyoruz diyorsun yani
Hayır öyle demiyorum, zam gelince en fazla km de 1 kuruş oynuyor. O da sıkıntı olmasa gerek
Buda benden olsun arkadaşlar..
Yeni aldığım Honda NC700 S.. 6000 Km deyken aldım hemen Ehliyet ve GİS akademide eğitim aldım şu anda kullanmaya devam )
Arkadaslar merhaba bir sorum olucakti.
Triptonik vites secenegi x modelinde var s modelinde yok diye duydum dogrumudur ?
Özellikle internette araştırmıştım egsoz seslerini. Farkı markaların farklı egsozların seslerini dinledim ama benim motorumda takılı olanın en doyurucu ve tok ses oldugunu düşünüyorum. Gerçektende düşük devirde ve düşük süratlerde çok tatminkar ve rahatsız etmeyen bir sesi var. Racing gibi abartı değil fakat orjinal egsoz gibi sönük değil. Tam kararında. Bugune kadarda bir çok kişiden egsoz sesinin çok hoş olduguna dair yorumlar aldım. Motoru aldığımda üzerindeydi zaten. Bu motoru 17bin TL ye aldım geçenlerde. Bilginize.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
Evet tamda dediğin gibi Düşük devirde ve süratte egsoz sesi Patır Kütür Çok hoş oldugunu söyleyen cok oldu trafikte dururken bile cam açıp dinleyeni gördüm
Merhaba dostlar,
Sizlere bir sorum olacakti. NC700S modelin artçı konforu nedir acaba? Hem sehir ici kisa mesafe hem de sehir disi uzun mesafeler icin tecrubeleriniz ve yorumlariniz nedir?
Onceki yazismalar ve cesitli incelemelere baktim ama cok kisa gecilmis ve her tarafta farkli seyler yaziyor. Deneyimlerinizden faydalanmak isterim.
Simdiden tesekkurler ve arka arkaya kaza haberleri aldigimiz su uzucu gunlerde herkese guvenli surusler...
Artçı selesi yeterince geniş ama değil mi? Cbr250'de problem yaşıyoruz. Cbr250'den sonra NC700S + airhawk oldukça rahat olacaktır artçı için dimi?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)