Aynen Reşit yatacaksa motor lastik alma zaten, dikkatli kullan, sıkı yağmurda yok bu aralar zaten (önümüzde ki 1-2 gün yağacak ama dikkat edip zorlamazsan idare edersin).
Michelin düşünürsen ki, PilotRoad2 yada 3 tavsiye ederim. ve fiyatta da çok uçuk olmasa da yardımcı olmaya çalışırım.
Michelin in hamuru bariz daha yumuşak metzeler den. Benim aklımda PilotRoad 2 yada 3 var, lastiklerin değişme zamanı geldiğinde ki maddi duruma bağlı olarak
---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 11:59 ----------
Bakım konusunda geçen cuma d&b ye gittim. 1yıl/12000km bakımına gittim. 10500km deydim.
yağ olarak honda 10w30 kullanıldı. İpone dan daha uygun fiyatı ve ilginçtir ki motosikleti aldığımda da 1000km bakımında ipone 10w30 koyduktan sonra da motor boştayken debriyajı çekince ve bırakınca motordan gelen ses farkı honda 10w30 yağı koyduktan sonra çoook çok azaldı, başka nc700 lerde de baktığımda bu ses vardı yani anormal değil ancak honda 10w30 koyunca azalması hoşuma gitti
hava filtresi temizlendi ancak 2. defa temizliği kaldırmayacağına da kanaat getirdik kağıt olduğu için.
ön arka fren balatalarını da çıkartıp, ince bir zımpara temizliği yapılıp takıldı. Arka balatalardan şüpheliydim birçok kişi 9-12000km civarı balataların bitmesinden şikayetçiydi neyse benimkilere bir 6000km daha ömür biçti Hasan usta sağolsun, önler en az 10 000 daha dedi, sevindirdi
Yoksa Brembo alacaktım.
Buarada araştırmalarım sonucu, Arka balatalarımız transalp700 abs/cbf1000 abs ile bire bir aynı.
Ön balatalarımız da transalp700 abs ile aynı. belki öne de başka uyanlar vardır ama benim şimdilik keşfettiklerim bunlar.
ön : transalp700 abs
arka : transalp700 abs/cbf1000 abs
modellerinden temin edilebilir bilginize.