Laylow, ille de Givi demeyelim, tur camı+deflektör diyelim biz ona
Laylow, ille de Givi demeyelim, tur camı+deflektör diyelim biz ona
GİVİ UCUZ DİYE hahah nerde beleş oraya yerleş zihniyeti
sen bendend iyi biliyon işi motora bir araba para ver sonrada aksesuara para ver bize uymaz
Arkadaslar bugun itibariyle konsuk motordan 2 adet nc 700x lerimizi siparis verdik artik sizlerin aranizdayiz guzel geziler bekliyor bizi cok heyecanliyiz yaww
Asansör iş görüyor, camın altında boşluk oluştuğu içinde rüzgar basıncı azalıyor.
60tl ye camı delmeden bu işi yapacak deflektör vardır elbet, bulalım onu da takarız.
Aynen katılıyorum laylow ben deflektör taktım çookk ama çokk rahatladım,bu yüzden motoru satacaktım ,şimdi kimselere vermem motorumu şiddetle tavsiye ederim düşünenlere.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
can bende denedim asansörü gavur modelini memnun kalmadım boyun kaç? benim 175 gibi birşey
meraba arkadaşlar,
Hondanın orjinal yan çanta bağlantı demirleri var elimde. kullanmayı düşünmüyorum. hiç takılmadı. uzun seyahatler için çanta takarım diye düşünüyordum fakat artık çoluk çoçuk v.s çok uzun gezilere çıkamayacağım o yüzden topcase ve ön göz yeterli.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-nc-700-x-s-orjinal-yan-canta-baglanti-demirleri-122837044/detay
Bilgi icin tesekkur, takarken dikkat edimesi gereken bir nokta var mi? Yada bir ustaya mi taktirmak gerek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
Bilgi icin tesekkur, takarken dikkat edimesi gereken bir nokta var mi? Yada bir ustaya mi taktirmak gerek.
Selam ahali. Cuma günü artçı ile Ankara'ya marş bastım. Ama bir gezi bu kadar yorucu olamazdı. Değişmeli olarak sürdük. Artçı selesi o kadar rahatsız ki 1 saatten fazla oturamadım. 6 saatte gittik. 2.5-3 saati molayla geçti. Bu motorla bir daha uzun yola artçı almam. Sürücü tarafında hiç bir sıkıntı yok. Gelelim Ankara'ya neden gittiğimize. Gitme amacımız Bilkent Üniversitesinin düzenlediği Honda iş birliğiyle yapılan Gymkhana etkinliğine katılmaktı. Çok güzel bir organizasyon oldu. Kardeşiniz 2. oldu. Barkın abi de sunucuydu. Her şey çok güzeldi. Organizasyon bitti ve sıra dönüş yolculuğuna geldi. Ama bizde güç kalmamıştı ve o kadar yolu yine artçılı şekilde dönmek istemedik. Etkinlik sorumlusundan rica edip motoru Honda'nın kamyonuna yükledik ve kamyonla dönüş yolculuğuna geçtik. Her şeye rağmen ben ve arkadaşım çok eğlendik. Bilkent üniversitesi (Riders of Bilkent) kulübüne, Barkın abiye, Honda'ya, katılan herkese ve artçım Orkun'a çok teşekkür ederim. Sıra resimlerde.
Ben-Orkun(kendisi sitemiz üyelerinden "bekapa" nickli arkadaşımız)
Alandan görüntüler
Katılım çok fazla olmasa da(60-70) ben bu kadar bile beklemiyordum. Japon amcalar da oradaydı. Bayan katılımcıların fazla olması onların da dikkatini çekti ve bu durumdan memnun olduklarını dile getirdiler. Bu etkinlikler çoğalır umarım.
Barkın reyiz
öhö öhö
NC'nin kamyona yüklenişi ve tayfun hoca
Malum kanyonumuz
Orkun yatağa kuruldu
Otoban'da 40-80 km aralığında değişen süratimizle İstanbul'a 11 saatte geldik. Şoförün uykusu geldi, çekti dinlenme tesisine 3 saat uyudu. Canı sıkıldı durup çay içtik. Çile be
Bunlar da kazandıklarım. Bu arada Orkun'da 3. oldu. CBF 150 ye sahip olması büyük avantajdı tabi. Kendi motoruyla yarışmış gibi oldu. Kendisini de tebrik ediyorum. İstanbul'dan gidip Ankara'yı fethettik.
Son olarak Tayfun ve Aydın hocanın Demo sürüşünü paylaşıyorum. Önde giden Tayfun hoca, arkada gelen Aydın hoca.
Sponsor olan Motoplus ve Honda Bora'ya da teşekkür ediyorum.
Aramızda da bir gezi düzenleyelim artık. Yaz geldi. Kalın sağlıcakla
Evet Leon, ABS standart, hatta kombine ABS var
Reşit dereceni tebrik ederim, ama pek tanıtılmadı mı bu etkinlik, hani belki yol arkadaşlığı için gelebilirdim
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)