Selamlar ,
Ben de sonunda nc700x imi teslim aldim cumartesi gunu. Hatta deryali nickli arkadasla da bayide tanistik
Pazar gunu sehirdisinda olmamdan pazartesi ve sali gunu de havalarin kotu olmasi sebebiyle bi turlu kullanamadim yeni motoru ama bugun baya bi kullandim. İlk izlenimlerim su sekilde;
Oncelikle cbf150 den sonra acayip torklu geldi , basta biraz tirssam da alisinca cok keyifli olmaya basladi.
Cok dengeli ve rahat bir surusu var. Aralardan derelerden cok rahat geciyor, gidon yuksekligi arabalarin yan aynasini kurtardigi icin baya avantaj sagliyor.
Boyum 170 oldugu icin parmak ucu yere basmanin surus ve durus esnasinda cok bi dezavantajini yasamasamda park ettigim yerden geri geri cikis yaparken hele bide hafif rampaysa biraz sikinti yasiyorum. Ama cok buyuk sorun degil.
Hiz olarak max 140 km yi gordum ve on siperligin alcak olmasi sebebiyle ruzgar biraz korkutuyor sanki.
Bagaj olayi super, kaski ve eldiveni icine koyabilmek baya bi kolaylik sagliyor. Arka canta alsam mi almasam mi emin olamadim.
Bu arada ilk depo benzin sonunda yakit tuketimim biraz fazla cikti 4,5 lt/100km ama sikisik trafikte baya bi dur kalk yaptim.
Kasko icin sair sigortadan fiyat aldim , ferdi kaza sigortasi dahil 1570 tl.
Genel olarak simdilik hersey cok guzel diyebilirim bakalim biraz km yaptikca degisen birşey olacak mi.
Elestirecegim de 2 kucuk nokta var;
1) vites gecisleri ayni cbf 150 gibi " tak-tuk" efektli
2) kornasi da cbf150 ile ayni. Biraz daha tok bi sesi olsa iyiydi.