Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pehhh adama bak ya

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    NC'nin maşallahı var. Nazar değmesin inş. XJ6 gelseydi peşimden o şekilde çeyrek depodan fazlası giderdi. Bu arada bu dediğim süratlerde hiç motorun üstüne yatmadım arkadaşlar. Camın 4 parmak fazla olması bu kadar mı etkiler yani. Çok şaşırıyorum her seferinde. Helal olsun aldıkları 120 lira. Almayan varsa bence çok büyük bir rahatlıktan fedakarlık ediyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
    DarkKnight bunu beğendi.

TheArcheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar nc 700 hugger çalışmaları başladı , bi kaç model tasarladım buradan oylamaya sunup en cok oy alan modelın üretimine başlıcam,

bu arada fiberden olmaz kırılır fln diyenler olmuş , biraz araştırırsnız polyesterin elyaf ile birleşiminden oluşan fiberglass dediğimiz malzemenın fiziksel dayanımı en yüksek malzemelerden biri olduğu sonucuna ulaşabilirsiniz. polyester kendi başına cok kırılgan bir malzemedir ancak cam elyafı ile birleştiği zaman normal plastikten kat kat sağlam ürünler elde edilebilir , özelikle et kalınlığı 3-4 milimi geçtikten sonra sağlamlık muazzam bir boyut alıyor

Listenin başında ben varım Özelden de görüştüğümüz gibi, ödeme kısmı için mesaj bekliyorum. Haydi kolay gelsin.

Alıntı TheArcheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar nc 700 hugger çalışmaları başladı , bi kaç model tasarladım buradan oylamaya sunup en cok oy alan modelın üretimine başlıcam,

bu arada fiberden olmaz kırılır fln diyenler olmuş , biraz araştırırsnız polyesterin elyaf ile birleşiminden oluşan fiberglass dediğimiz malzemenın fiziksel dayanımı en yüksek malzemelerden biri olduğu sonucuna ulaşabilirsiniz. polyester kendi başına cok kırılgan bir malzemedir ancak cam elyafı ile birleştiği zaman normal plastikten kat kat sağlam ürünler elde edilebilir , özelikle et kalınlığı 3-4 milimi geçtikten sonra sağlamlık muazzam bir boyut alıyor
    Şu fiberglası insanlara birtürlü kabul ettiremedik kasktada başka işlerde de baksalar bmwden tutun birçok marka tavanında iç konsolda kullanıyor niye hafif ve sağlam bir özelligide hemen hemen her şekle girebilmesi yani sizin dediginiz tutunma olayı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------

Reşit sana birşey sorucam benim kapalı otoparkım yok kendimize ait ancak üstü kapalı değil öle oluncada çalınma riski mevcut nc700e kaskoya ne kadar istiyolar senelik yaş 23 olunca en üst dilimden isticek diye tahmin ediyorum genç oldugumuz için birde babam otomobil kullanıyor kaskosu inanılmaz derecede düşük kazasızlıktan onun üstüne olursa hem motor hem otomobil oluyormu bir bilginiz varmıdır

TheArcheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu fiberglası insanlara birtürlü kabul ettiremedik kasktada başka işlerde de baksalar bmwden tutun birçok marka tavanında iç konsolda kullanıyor niye hafif ve sağlam bir özelligide hemen hemen her şekle girebilmesi yani sizin dediginiz tutunma olayı.
    bir işten anlayan yapar ,az anlayan eleştirir, hiç anlamayanda çamur atar yada bunun gibi bişeydi tam hatırlamıyorum bu işin tek olumsuz tarafı pisliği diyebilirim. reçinenın kokusu elyafın tozu + zımpara tozu = çin işkencesi

ben çok faydalı bir iş yaptığımı düşünüyorum ,pekçoğumuz ufacık bir aksesuara 200 euro verecek kadar zengin yada ahmak değiliz .insanların %90 ıda orjinal ile fiberden yapma bi parçayı ayırt edecek kadar konuya hakim deil , yada aşağılayacak kadar psikopat deil.

ama dersenizki benım uğraşacak vaktim yok hatasız ürün isterim . ozaman avrocuklara kıymanız gerekecek çünkü benim ne plastik döküm fabrikam nede yıllanmış ustalığım var . belki zamanla ve tecrübeyle hatasız ürünler de çıkacak ,ama ne olursa olsun orjinali gibi olmaz.
    Blackboy ve DarkKnight bunu beğendiler.

bende anlayamadım bu kasklarda bile Organic fibreglass denen şey kullanılıyor niye sağlam olmuyor sonuçta arka tarafta takılcağı yerde sadece görüntü ve bir nemze gelen su,çamuru azaltacak.
    Ne güzel ki bişeylerle uğraşıp cabalıyorsunuz kullanılan malzeme hakkında bilginiz varsa köstek değil destek olmak gerekir. Şu parçaya harbiden 200Euro vermek ahmaklık bencede.Ya da zengin adam olcan 200euro ufak para geliyorsa adama basar parayı alır.

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Alıntı canekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler, bu yapacağımız teorik olarak led lere daha düşük voltaj gitmesini mi sağlayacak?
    Aynen öyle,lede giden kabloya takılacak direnç,voltajın düşmesine neden olacak ve ledler daha düşük voltta daha az parlak yanacaklardır.Benim şimdiki motorumun stop lambası kendi yaptığım ledlerden ve aynı bu şekilde çalışma prensibiyle çalışıyor.
    Bir seçenek daha; ledlerin üzerinde mercek varsa,onlarıda açısı en geniş olanlarla değiştirebilirsiniz,ışığı olabildiğince yaysın hatta üstünde mercek olmasın.
    Alıntı TheArcheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bende takipteyim,önümüzdeki ay yeni motorum inşallah NC700 olacak,ve ilk alacaklarım arasında arka çamurlukda olacak.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    honda nc leri cok güzel düşünüp üretmiş ama bizim devletimiz ne anlar 700lükmü bas üst vergi dilimini 1000rr gibi gidiyoruz ya
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

modoxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Fiddle 2
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Listenin başında ben varım Özelden de görüştüğümüz gibi, ödeme kısmı için mesaj bekliyorum. Haydi kolay gelsin.
    Reşit'ten sonra ben varım aman atlamayalım

---------- Post added at 08:08 ---------- Previous post was at 08:05 ----------

Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende anlayamadım bu kasklarda bile Organic fibreglass denen şey kullanılıyor niye sağlam olmuyor sonuçta arka tarafta takılcağı yerde sadece görüntü ve bir nemze gelen su,çamuru azaltacak.
    Ne güzel ki bişeylerle uğraşıp cabalıyorsunuz kullanılan malzeme hakkında bilginiz varsa köstek değil destek olmak gerekir. Şu parçaya harbiden 200Euro vermek ahmaklık bencede.Ya da zengin adam olcan 200euro ufak para geliyorsa adama basar parayı alır.
    Katılıyorum.

canekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700x
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda nc leri cok güzel düşünüp üretmiş ama bizim devletimiz ne anlar 700lükmü bas üst vergi dilimini 1000rr gibi gidiyoruz ya
    yine de hesaplayınca yaklaşık 5000km sonra bile almayı düşündüğüm TA700 le hiç değilse kafa kafaya geliyor, hatta kardayım yakıtı sayesinde. hatta bakım sebebiyle karım artıyor.
    4lt/100km yaksam kabası, 5000 km = 200lt (x5tl) = 1000tl
    TA700 olsa NC700 le 4lt yaktığım yerde en azından 5.5lt/100km yakacağım ,5000km de = 275lt (x5tl) = 1375tl

vergide aynı olduklarından zaten bir fark yok ama vergisi daha düşük dilimde bir motor bile olsa gene yakıt ve bakım msaraflarından ya kafa kafaya gelecek yada kar edeceksin.

buarada TA700 olsa 1000km sonra bakımı gelecek. NC700 için daha 7000km var.

Alıntı audioslave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle,lede giden kabloya takılacak direnç,voltajın düşmesine neden olacak ve ledler daha düşük voltta daha az parlak yanacaklardır.Benim şimdiki motorumun stop lambası kendi yaptığım ledlerden ve aynı bu şekilde çalışma prensibiyle çalışıyor.
    Bir seçenek daha; ledlerin üzerinde mercek varsa,onlarıda açısı en geniş olanlarla değiştirebilirsiniz,ışığı olabildiğince yaysın hatta üstünde mercek olmasın.
    Ok teşekkür ederim.
    Mercekleri sökmek zor olabilir, su almasın diye güzelce yerleştirilmiş ve yapıştırılmış durumda, yoksa buzlu camlı geniş açılı mercekler var haklısınız.

---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 09:57 ----------

benimkilerin camları şeffaf büyük ihtimal 15-20derece birşey .
    bunlardan birini takmak gerek sanırım.
    http://www.marketdijital.com/index.php?do=catalog/product&pid=973

http://www.marketdijital.com/index.php?do=catalog/product&pid=546

Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alper cbr topicinde de yazmıştım görmüşsündür.

NC ile 15.000Km 3.7/100km =2686TL + 517.00 TL Toplam:3203TL
    Vstrom 650 15.000Km 5/100km=3630TL + 204.00 TL Toplam:3834
    NC ile Kazancım sadece vergi ve benzin ile 631 Lira Yani bir sonraki yılın vergisini ben hem 15.000 km daha ucuza gidip hemde sonraki yılın vergisini çıkartıyorum üstüne paramda kalıyor

Vergiyi bu kadar gözümüzde büyütcek bişey yok zaten benzin kar'ı ile çok çok karda oluyorsun.

Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]Reşit sana birşey sorucam benim kapalı otoparkım yok kendimize ait ancak üstü kapalı değil öle oluncada çalınma riski mevcut nc700e kaskoya ne kadar istiyolar senelik yaş 23 olunca en üst dilimden isticek diye tahmin ediyorum genç oldugumuz için birde babam otomobil kullanıyor kaskosu inanılmaz derecede düşük kazasızlıktan onun üstüne olursa hem motor hem otomobil oluyormu bir bilginiz varmıdır
    Şair sigorta bizim gibi genç arkadaşlara uygun fiyat veriyor. NC için 1100-1200 lira arası muafiyetsiz yapıyormuş. Benim motorum kapalı otoparkta kaldığı için yaptırmadım. Şu anda o kadar miktarı veremem. Ama yaptırmak lazım, sonuçta bir virajda yan yatsak min 1000 lira masrafı var. Koruma demiri gitse 400 lira gitti. Aynadır sinyaldir dünya para tutar. Yaptırırız inş.

Motosikleti
    NC700x
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şair sigorta bizim gibi genç arkadaşlara uygun fiyat veriyor. NC için 1100-1200 lira arası muafiyetsiz yapıyormuş. Benim motorum kapalı otoparkta kaldığı için yaptırmadım. Şu anda o kadar miktarı veremem. Ama yaptırmak lazım, sonuçta bir virajda yan yatsak min 1000 lira masrafı var. Koruma demiri gitse 400 lira gitti. Aynadır sinyaldir dünya para tutar. Yaptırırız inş.
    Evet, ben 1250tl ye yaptırdım şair sigortadan.

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Bu arada mercekler olabildiğince büyük açı olsun,50-60'dan büyük mesela 90-120 hatta varsa daha da geniş...

Anladım fiyat olarak çok uçurum değilmiş yapıcak birşey yok yaptırıcam kısmet olurda alabilirsem motoru.Kapalıda olsa evin otoparkını okul yolu gibi insanların sık geçtiği yerler görüyor ve ben görürlerse mutlaka birinin patlatıcagını düşünüyorum.

ileriki yillarda giderek dusuyor police bedeli. benim bu sene nc700x icin policem 695 tl.
    DarkKnight bunu beğendi.

Motosikleti
    NC700x
    Alıntı audioslave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada mercekler olabildiğince büyük açı olsun,50-60'dan büyük mesela 90-120 hatta varsa daha da geniş...
    en güzeli geniş açılı buzlu camlı merceklerden takmak sanırım ama şuan sanki yeni A6 ların led stopları fren yapınca nasıl insanın gözünü çıkarıyorsa (örn. sinyal veriyorsa araç göremiyorsunuz A6 da fren yaparken, o kadar parlak), benim stopta öyle parlak işte.

Böyle kalsın diyorum, çünkü mevcut yerinden sök, hadi sökmek dert değil mercekleri ledin içten olan bağlantılarına zarar vermeden sök, yenisini su geçirmeyecek şekilde tak tekrar yerleştir, çok kasar

olmadı aldığım yere sorayım, yanılmıyorsam kendi üretimleri istediğim geniş açılı merceklerle yaparsan 1 tane kırmızı belki bir tane daha alır takarım.

Motosikleti
    HONDA 2018 CRF 1000 Africa twin
    Bu radyatör korucuyu aldım ve çok beğendim düşünen arkadaşlar için fikir vermek adına resimleri yüklüyorum. Saygılar.

http://imageshack.us/photo/my-images/9/imag0649c.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/585/imag0641g.jpg/
    audioslave bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda NC 700 X
    Alıntı Kayasus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu radyatör korucuyu aldım ve çok beğendim düşünen arkadaşlar için fikir vermek adına resimleri yüklüyorum. Saygılar.

http://imageshack.us/photo/my-images/9/imag0649c.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/585/imag0641g.jpg/
    Fikri gördüm, beğendim. Nereden ne kadara aldın?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler