Ledler biraz büyük gibi güzel durmuşlar.Hayırlı olsun...
Gayet güzel olmuş xenon far takılırsa çok daha şık durur renk farkı gider o ledler ayrıca trafiktede görünür kılmanızada yardımcı olur güvenli sürüş için güle güle kullanın.
çok yakışmış, keyifli sürüşler.
Elcikler hayırlı olsun Reşit.
Rüzgar kesme durumu nedir?
Hangi marka/model bunlar? (Acerbis mi ? )
geçenlerde kısa mesafe nc700 x kullanma fırsatım oldu peh! o ne tork o ne keyf bayıldım!
Teşekkür ederim Can. Çakma acerbis Elcik üzerindeki boşluklar ilk başta beni şüpheye düşürmüştü ama gayet tatminkar koruma sağlıyor. Ayrıca beklediğimden kaliteli çıktı. Acerbis ile karşılaştırdım, plastik sertliği aynı. Ledler sürekli yanıyor, faydasını taktığım gün gördüm. Arabalar daha rahat fark etmeye başladılar. Normalde sürüşüm sırasında 3 araba yol veriyorsa abartmıyorum şu anda 10 araba yol veriyor. Birde çakar modülü takarsam kim tutar beni
iyi sevindim, memnun olmana.
benden stop a yaptım.
ama önde çakardan uzak dur derim.başına iş alma.
5 li kırmızı power led. 5sn boyunca 10defa çakan modülle. arkamda tabelalar aydınlanıyor yerden 7-8mt yükseklikte 20mt uzağımdaki.
http://img580.imageshack.us/img580/7...vkxoxqozej.mp4
Galiba göz aliyor
Tepki leri görmezden gelmek için durunca arkadaki araç sürücülerine pek bakmamaya çalışıyorum aynadan
Boyamak pek etkili olmayabilir, yada çok bozabilir.
Ben biraz aşağı almaya çalışacağım ama görünürlüğü arkadan şahane arttırırdı.
Sık kullandığım caddeden sokağa dönüşlerde, mecburen hız düşürdüğümden ve milletimiz motosikletin arkasına sokulmaya bayıldığından sinir oluyordum, şimdi ya şerit değiştiriyorlar ya mesafe bırakıyorlar.
Devreden lede giden kabloya 5 wattlık taş dirençlerden bağlanırsa tahmini 180ohm falan,bir miktar parlaklığında azalma olabilir.
Teşekkürler, bu yapacağımız teorik olarak led lere daha düşük voltaj gitmesini mi sağlayacak?
akşam canlı olarakta Reşit'in hanguartları gördüm pek bi yakışıklı olmuş,ama ya amerikan parkları iptal etmek lazım yada beyaz ampulle olabilir ama kotu durur sinyallerde beyazın altında sarı sarı amerikanlar biraz sırıtıyor gibi
Ve beni kıskandıran düşüncelere daldıran konu depoyu doldurmuş 87Km sıka sıka gelmiş yanımıza 150 felan diyordu daha diş düşmemişti Çok kıskanıyorum yavvv
Yakıtı gerçekten cok güzel kime sorsam nc700s düşünüyorum diye o ne abi 2 silindir 52 beygir motora o para verilirmi diyor bende içimden gülüyorum sadece motor elbette zevk işi ama türkiyede bir insan öncelikli taşıt olarak kullanıyorsa bir araç kadarda yakmamalı bence motosiklet.İşin vahimi büyük cc motor kullananlar bile genel anlamda baya cahil ülkemizde nc700 diorum cbr 600 diyen var o fiata bak şu scooter diyen var hakikaten biz bu motor işini zor oturturuz türkiyede :D
Serco 97 de diş düştü. O da normaldir. Dönüşte de yol boştu. 170-190 arası geldim. Şu anda 130 km de 4 diş var
Uzun yolda sakin kullanmıştım 130 km de ilk diş düşmüştü. sabredebilsem 400 km yi geçerdim bir depo ile. Ama 90-100 çekilmiyor
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)