Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA 2018 CRF 1000 Africa twin
    İlan açıklamasını okudum. Bence ilan sahibi arkadaşın bir an önce motoru elinden çıkarıp ve bir daha motor sahibi olmadan takıntıdan uzak mutlu mesut yaşaması lazım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bu videoya bakarken arka çamurluğa bayıldım. http://www.youtube.com/watch?v=-ikOttXstEs
    Bu tam aradığım ölçülerde olmuş.

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3-4 kişi bir seferde alırsak düşeceği maksimum fiyat nedir? Taksit ya da peşin. Bunun renk çeşitleri varmış baktım da. Bu boyasız model mi? Boyalı olanlar var mı? Teşekkür ederim..

blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    İndirim + Döviz çeşidini değiştirin. 175USD uygun olur

Motosikleti
    Alıntı anesmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://i54.fastpic.ru/big/2013/0123/...b273cda041.jpg

Stoklarımıza NC700 arka çamurlukları gelmiştir.
    Fransız ERMAX marka.
    Liste Fiyatı 200 €
    Kredi kartınıza 10 Taksit
    Hakan bey videodaki çamurluk daha uzun ve daha fazla yeri maskeliyor. Onu çok beğendim.
    audioslave bunu beğendi.

modoxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Fiddle 2
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tolga arkadaşımız Ankara'dan bir kişi bulursa olay çok yakın zamanda bitecek gibi.. Biz de araştıralım arkadaşlar. Son çözüm dün dediğim gibi Honda bayiisine gitmekle olacak
    Benim sipariş sayısı 4 oldu. Reşit hocam baskılara devam

Motosikleti
    Honda NC 700 X
    Alıntı modoxy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim sipariş sayısı 4 oldu. Reşit hocam baskılara devam
    Arkadaşlar ben de istiyorum 5 oldu.. Yalnız bunu nasıl takacağız motosiklete, o konuda yardım isterim...

Arkadaşlar selam motorlarınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle,sormak istediğm birşey var açıkcası forumda bir kaç kere bu motorun ismini duydum ancak bakma geregi bile duymamıştım fakat bugün bakınca nasıl bir hata yaptığımı anladım suan kafamdaki bütün alternatifleri sildim NC700S modeline hayran kaldım başlığı baya bir inceledim x ile arasında ne gibi farklar mevcut acaba ? İstanbul da ana yollarda seyahat eden biriyim günlük köprüyü geçip dönmek dahil 50 60 km yol yapan birisiyim motor sahibi değilim ehliyet kursuna devam etmekteyim bir yandan da profesyonel sürüş eğitim alıyorum boyum 1.81.Başlangıç motoru için agırlıgı biraz fazla gelebilir ama dediğim gibi kafayı taktım bikere gönlünüzden koptuğu kadar bilgilendirirseniz sevinirim

blacklord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2010
    Arkadaşlar bu motorun sele yüksekliği ayarlanabiliyormu? İnternette pek bilgi bulamadım. S versiyonundan Çok yüksek değil ama YBR kullanan biri olarak ayaklarımın yere tam basması güzel olur. Bahara doğru almayı düşündüğüm alternatiflerden biri bu o nedenle araştırma yapıyorum. Tşkler
    http://www.flashokey.com

Herkese merabalar, NC 700 S özellikle şehir içinde kullanmayı düşüyorsanız ideal bir seçim düşük devirlerdeki yüksek torku sürekli vites değiştirmenize gerek kalmıyor. ağırlık merkezi aşağıda olduğu için kullanımı ve hakimiyeti gayet kolay, yakıt tüketimi 3,5 4,0 100 km'debizzat denedim. 1 ay NC 700 S'e bindim ve şimdi x modelini aldım çok severekde biniyorum. Neden x derseniz benim tarzım gereği gözüme ve kullanımıma daha uygun olduğu için uzun yola çıktığım için v.s. NC 700 S'imi Antalya'ya sattım ve bizzat binerek kendim gittim.X ile artçılı Sinop'a gittim geldim. bence doğru seçim. en büyük artısı zaten Honda olması. bu arada NC 700 X'imin zinciri garanti kapsamında DID zincir ile değiştirildi.
    DarkKnight bunu beğendi.

NC 700 X-S için arka çamurluk en güzel modeli fiyatıda fena değil
    http://www.ebay.de/itm/Hinterradabdeckung-Schmutzfanger-Abdeckung-Kotflugel-Honda-NC-700X-S-/320939649985?pt=Motorrad_Kraftradteile&clk_rvr_id= 420231523962

NC700X'imi satiyorum. 9000'de, siyah, aksesuarli.
    Ilan yok simdilik, ilgilenen olursa ozelden goruselim.

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Özel mesaj gönderilmiyor size.
    www.motorumla.net

dayangac@gmail.com'dan ulasabilirsiniz

Bu nc modellerinin dct otomatik seçeneği türkiyeye gelmeyecekmiş sanırım bireysel olarak hondaya sipariş edebilme imkanı mevcutmudur ?

gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    selimiye harem nanı aziz sokaktaki honda 700 integra sahibi arkadaş bu sitedemi

Motosikleti
    Honda CRF1000L
    Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu nc modellerinin dct otomatik seçeneği türkiyeye gelmeyecekmiş sanırım bireysel olarak hondaya sipariş edebilme imkanı mevcutmudur ?
    daha önce bende sormuştum. ama anladığım kadarıyla getirmeyecekler. ithalat sırasında bir sürü izin masraf vs çıktığı için tek 1 adet bu ürünü getireceklerini zannetmiyorum. :(

Hayda bu hoş olmadı ya valla tadından yenmezdi motor bakalım fuarda daha detaylı bilgi alınır heralde teşekkürler bilgi için

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biraz renklensin ortam. Elcik korumalarım geldi, biz de uygulamasını yaptık. Fikirlerinizi alalım??

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vuhuuuuu strike bike

xenon şart alete en acilinden

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler