Merhaba arkadaşlar; 2 sorum var..
1. ABS' nin kombine olması ne demek?
2. Lastiklerin 17 inç olduğundan bahsedilmiş. Bu avantaj mı? dezavantaj mı? Genelde kaç inç oluyor da (Örneğin Transalp'in kaç inç?) bu motorun lastiklerinin 17 inç olduğu zikredilmiş? Teşekkürler...
1. Arka fren pedalına basıldığında arka fren ile birlikte ön frendeki üç kaliperden birini sıkıyor. Bu da daha dengeli bir duruş sağlıyor. Güvenliği bir tık artırmış oluyorsunuz.
2. Cadde motosikletlerinin çoğu 17 inç jant ebadına sahip. Transalp eski modellerde yanlış hatırlamıyorsam 21'', yeni modellerde 19''. Büyük olması tabii ki çukurlarda falan konfor sağlıyor. Ama jant çapı büyüdükçe lastik inceliyor. Motor daha kıvrak hale geliyor ama yüksek süratlerde güveni sarısıyor açıkçası. Dolayısıyla 17'' bu işin ideal boyutu. Herhangi bir dezavantajı yok
Zincirlerinin dış kısmında hata varmış. Isınma nedeniyle bozulmaya nedne oluyormuş. Kitleyip kaza riski bile bulunuyormuş.
Honda NC700x modellerini kontrol ve ücretsiz değşim için servise çağırmış bilgilerinize.
http://www.ultimatemotorcycling.com/...dc+motorcycles
Selamlar,
Bu değişim sadece did marka zinciri kullanan ve üzerinde Japan yazmayan did markalar için geçerli. Ayrıca onların da tamamı sorunlu değil. Servislerin konu hakkinda bilgisi var. Ücretsiz kontrol edip seri no. Sorgulama yapıyorlar. Sorunlu zincirlerde kopma olabiliyormus kopan zincir dolayısıyla motor aniden cekisten düşüyor. Bazen bu zincirin tekere dolanma riski olduğu söylenmiş. Ama henuz böyle bir vaka olmamış.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Arkadaşlar ben de ciddi ciddi düşünüyorum bu motoru. Acaba istanbulda test sürüşü yapabileceğim bayi var mı? Ya da 1 gün falan kiralayabileceğim bir yer?
Tanıdık arkadaşlarımda yok malesef bu motor. Denemeden de almak istemiyorum.
arkadaşlar bugün kuşadası suzuki bayisine gittim .birde ne göreyim nc 700x,satılıkmı fiyatı nedir diyecek oldum .satılık değil yeni aldık kendimizin dediler ....yorum sizin
x modeli benimde kafamı karıştırıyr ama x modeli pahalı..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
29 eylülde aldım. Selesini 4 cm. alçalttım. Sürüşü zevkli. Memnunum.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)