Merhaba arkadaşlar, honda 750S'in DCT'li modeli fiyat listesinde yok gerçi ama sipariş üzerine ithal ediyorlar mı acaba bilginiz var mı?
Merhaba arkadaşlar, honda 750S'in DCT'li modeli fiyat listesinde yok gerçi ama sipariş üzerine ithal ediyorlar mı acaba bilginiz var mı?
2014 model 3 renk ile aranızdayım arkadaşlar)
mt ile nc ayni kulvarda degil. aslinda nc ile ayni kulvarda olan motor yok. 5250 tl daha pahali evet. nc araba motorudur. 6000 devir cevirir fakat her devirde torku hemen hemen aynidir. bu kullaniciya yakit tasarrufu olarak doner. ncde benzin deposu olan yerde 27 litre bagaji vardir. topcase takinca siritmaz, artci icin daha genis alani vardir, tonla tur cami vardir takarsin ruzgar yemeden kullanirsin.
motosiklet alinirken sadece beygir fiyat kiyaslamasi yapan adama gelmez nc. adam gibi adamlarin motorudur. mt apaci isidir. serseri isidir. az paraya hava atma pesinde olan adamin isidir. cam takarsin cirkinlesir, topcase takarsin cirkinlesir.
250km yol yaptim 160 ile gittim hic yorulmadim dersin, isi bilen adam kiciyla guler mt kullanicisina.
Honda nc700 s icin tur cami ariyorum ve bulamiyorum. Var mi bilgisi olan arkadaslar ?
Bugün Anes motordan Honda NC 750XA satın aldım. 100 Km kadar kullandım. YOl bilgisayarı 100 Km sonunda ortalama 4 litre yakıt tüketimi gösteriyordu. Motosiklet genel olarak rahat ve seri. Alışmaya çalışıyorum şu an. Mayıs ayında sıfır Harley Davidson 883 Iron almıştım, artçım çok sıkıntı çektiği için geçen hafta sattım ve bugün NC 750 X i teslim aldım. Artçım Harley'den sonra oldukça memnun oldu. Ben ise tam anlayamadım. Bugüne kadar hep chopper cruiser tarz motosiklet kullandığım için biraz garipsiyorum açıkçası. Ama alışırım gibi geliyor. Çünkü kolay ve yumuşak bir kullanımı var, rahat bir motosiklet. Yakıtını 3,5 litrelere düşürebilirim gibi geliyo 100 Km'de. Hepco 3 lü çatı seti ile aldım, birde kendi bagajı var ki, uzun yola çok rahat çıkılabilecek bir bagaj kapasitem oldu. İlerleyen günlerde yeni izlenimlerimi paylaşırım...
Bir buçuk senelik cb125e kullanıcılığının ardından
Kaporasını verdiğim cbr650f'i almaya giderken
Nişanlımın da isteğiyle NC750X alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
Şimdi koruma demiri ve çanta takımı arayışına girdim
önerileriniz var mıdır?
Eski sayfalar gerçekten iyi bilgiler içeriyor
Peki ben şunu sorsam
58 litrelik givi trekker bu makine için büyük olur mu?
Rüzgarda sıkıntı çıkartır mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
Hayırlı olsun hangisini aldınız?
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
Hiç bir motosikletime çanta takmadım. Onun için bir şey söyleyemem. 600RR aldım bu arada
geçmiş bayramınız mübarek olsun dostlar.
çanta ve koruma demiri bakıyorum öneriniz var mıdır?
iki çanta arasında kaldım.
GİVİ trekker 58lt
GİVİ Maxia 55lt
arada çok ciddi fiyat farkı var.
bu fiyat farkı değer mi?
arka çantanın 2 kaskı çok rahat alması gerek.
Ben Hepco Becker koruma demiri ve Givi V47 çanta kullanıyorum. Motorum gri olduğu için çanta uyumlu oldu. Küçük gelmeyecekse tavsiye ederim.
GiviV47NN Tech Arka Çanta Topcase ve Baglanti Demiri 2014 - http://sahibinden.com/170680809
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)