Selamlar,
İlgilenen olursa
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-nc-700-x-s-orjinal-yan-canta-baglanti-demirleri-firsattir-122837044/detay
Selamlar,
İlgilenen olursa
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-nc-700-x-s-orjinal-yan-canta-baglanti-demirleri-firsattir-122837044/detay
merhaba,
anadolu yakasında vitesli sürüş eğitimi alabileceğim yerler hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.
yoğun çalışan biriyim, honda eğitim merkezindeki programlara uyamıyorum, benim haftaiçi akşamlar veya cts 3-4 saat vaktim oluyor.
teşekkürler
Arkadaşlar, yakıt göstergesinin son digiti yanıp sönmeye başladığında daha ne kadar gidebiliriz? Zaten son kademeye düşer düşmez yanıp sönmeye başlıyor bir çok diğer motordan farklı olarak. Şimdi dün gece eve geldiğimde yeni tek kademeye düşüp yanıp sönmeye başlamıştı ve en yakın benzin istasyonu evime 12 km; ve de bol yokuşlu yollardan sonra :(
Merhaba, Bu yağı kullanan aramızda arkadaşlar varmı; Petronas SYNTIUM MOTO 4FE 10W 30. Bizim motorlar için dışarıda birinci tercih oluyormuş. Honda için üretildiği söyleniyor.
Reşit merhaba,
Halk sigorta poliçeni hangi acentadan yaptırdın? İletisim bilgilerini paylaşırsan sevinirim. Teşekkürler...
ACENTE ADI
YILDIZ ÇELİK-ÇÖZGEN SİGORTA ACENTELİĞİ
ÜSKÜDAR CAD AYDIN HAN NO:6/35 34000 KARTAL/İSTANBUL
TEL: (0216) 306 59 78-79
FAX: 389 44 60
Teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
Herkese merhaba,
2013 beyaz NC700X'im ile dün itibariyle aranıza katıldım. Forumda birçok kullanıcı deneyimlerini aktarmış ama ilk izlenimlerimle ilgili birkaç şey söylemek isterim. İlk 30 km. yorumum harika tork, güven veren denge ve fren sistemi, şiir gibi vites geçişleri diyebilirim. Bir kez 0-100 denemesi yaptım. İlk ve ara hızlanmalarda benim gibi astronomik rakam beklentiniz yoksa fazlasıyla tatmin ediyor. Bir de motora nasıl bu kadar çabuk alıştığıma anlam veremedim. 9 aylık bir motor geçmişim var ama sanki NC'yi uzun yıllar kullanıyormuşum gibi geldi Ön bagajın nimetlerini herkes biliyor zaten. Airoh SV55 (XL) kolaylıkla sığdı. Sonuç olarak NC'yi tercih ederek çok iyi bir iş yaptığımı söylemek isterim. Bu modeli düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Keyifli sürüşler...
Uploaded with ImageShack.us
Otomatiği (DCT) gelse hemen alacağım ama sanırım getirmeyecekler. Toplu getirmeseler bile özel sipariş kabul etmeleri gerekir alternatif müşteriler için.
selam arkadaşlar;
NC700X; tanıtım konusunda yeterli bir açıklama tanıtım ve gerekli bilgi paykalşımı yok gibi geldi sanki bana.Ben enazından böyle düşünüyorum.
Herkese kazasız belasız sürüşler dielrim.
Adana dan selamlar...
DCT lisi gelse ben de ilk alanlardan olurum. Mail atıp bilgi istedim. şimdilik planlamada olmadığını ama not aldıklarını söyledi telefondaki bayan. Biz ve bizim gibiler mail ve tel ile sık sık istekte bulunsak etkili olur mu?
Bir de siz mail atın isterseniz. Honda nın sitesinde bize yazın tarzında bi link olacak.
eksoz bogazlarında yanma olan varmı. servis ilk başta garantiden değiştiririz dedi, sonrada yan çizdi.
evet var 165 170 ile 10dk devamli gittim indigimde kizarma vardi 12000 bakimina goturecegim bakalim orada soracagim. bu arada 12000 bakiminda neler degisecek yada nelere bakacaklar bilgisinolan var mintufaya dusmeyelim
resit sagol arkadasim icimi rahatlattin bende 1000tl gomerler diyordum sagol
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)