sanırım bunların yükseltici ve yaklaştırıcısı var.ben alırsam hem yükseltilen hemde yaklaştırandan alırım bilginize.sebebide benim kollar kısa biraz yaklaşması gerek dedi bana bir eğitmen daha iyi olur demişti.
sanırım bunların yükseltici ve yaklaştırıcısı var.ben alırsam hem yükseltilen hemde yaklaştırandan alırım bilginize.sebebide benim kollar kısa biraz yaklaşması gerek dedi bana bir eğitmen daha iyi olur demişti.
HONDA (CG125,CBF150,CBF500,CBF600 ve NC 700X,NC 750X,MT09TRACER)
selamlar, motorlarına leo vince egzost uygulaması yapan var mı acaba aranızda? teşekkürler
http://www.motoplus.com.tr/urun/9966...H-00-039-152-B
3cm uzatma 2 cm yaklaştırma
HONDA (CG125,CBF150,CBF500,CBF600 ve NC 700X,NC 750X,MT09TRACER)
Arkadaşlar, touring camların rüzgarı kesmesi yeterli mi?
Vstrom kullanıcısı olarak, ilerde düşündüşüm bir makina,
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
kesiyor vstrom gibi tasarım hatası yok.vstorm un camı çok uzakta kalıyor.Yanlız hafif bir spoiler takman gerekebilir kaskda ses yapmaması için.Ben önümüzdeki hafta mısıra gidicem motorla bakalım yeni cam ne kadar iyi geldiğimde söylerim.
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
haha şöyle söylim ben motorla günde 120 km yapıyorum.Şi yerim uzakta biraz.Ve her senede yurt dışına giderim motorla.UZak ülkelerdede mesela Vietnam gibi,gider motor kiralarım orda öyle dolaşırım.Bu sene mısırla açıcam sezonu sonrada tour da france ın 100 . yılı etkinliklerine katılmak için parise gidicem.Nc700x çok avantajlı motor yol yapan için.Öndeki depo yeri harika,bu motoru almamdaki tek sebep o.Gittiğim yerde rahatça eşya taşımadan fotoğraf çekebiliyorum.Eski motorlarımda inanılmaz yorulurdum eşyaları otele çıkar kapıları kitle of of offf
FACEBOOK da var herşey ama burdan söylemim özel mesajdan atim sana
Arkadaşlar, pazar günü Kandıra - Ağva arası bir tur niyetindeyiz, şu anda yol kazı vs çalışmalar var mı o civarda?
Arkadaslar sanirim motorun ön caminin biraz ufak olmasi sebebi ile 120km den sonra ruzgar baya rahatsiz etmeye basliyor:( hiza alisik olmadigim icin mi bilemiyorum ama dengem bozulacakmis gibi hissediyorum. On cam yukseltince sorun cozulur mu acaba?
Slm, baybo NC 700 X S ve Integra lar için yaptığım radyatör korumalardan bahsetmiş. Ben de bilgi vereyim dedim. Korumaları 1.5 mm paslanmaz sac dan yapıyorum. Üzeri statik toz boya ile kaplanıp fırınlanıyor. Motora bağlamak için hiçbir yeri delmeye gerek yok. Mevcut radyatör bağlantılarının arasına giriyor ve kendi vidası ile sıkılıyor. İşte resmi.
Erkan TURKKAN
Yamaha XJR 1200 Cafe
MANİSA
Fiyatı 70 tl, s modeli için de s yazanı var. Talep eden olursa turkkan.erkan@hotmail.com e-mail adresim. Ad soyad tel. Ve istediği modeli yazıp yollarsa ben ürünler bitince arar bilgi veririm. Çünkü şu an kesimdeler. Haftaya cuma gibi hazır olacaklar.
3 cm gidon yükseltici takıldı. Kesinlikle çok daha rahat oturuş pozisyonu oldu. Sürüş zevkini artırdı, düşünenlere tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)