Alman iç piyasasına ucuza satar , Harley Davidson'da da aynı durum var.
Alman iç piyasasına ucuza satar , Harley Davidson'da da aynı durum var.
Borusanın boruları kalın kullanmasıyla ilgili tamamen aynı fikirdeyim aslında. Borusana sorarsan bu farkı aksesuarla açıklar ama aksesuarla kazandığı para motorun satışında kazandığından daha fazlaysa koyma abi o aksesuarı motora denir yani. Ama nclerde fark bu kadar açık değil nc700SA'nın fiyatı vergiyi düştükten sonra ingiltereyle aynı neredeyse ama X te ekstra bi 1000tl den bahsedebiliyoruz ki buda sanki f700 e o kadar para verebiliyorsanız sizden 1000tl ekstra kazanırım manasına geliyor gibi duruyor. Sonuçta distiribitörler karlılıklarını ayarlarlen ülkenin biyasa şartlarını göz önüne almak zorundalar, bunu borusan gibi boru döşeyerek yapana prim verip vermemek bizim elimizde.
Adamlar pahalı olan iyidir ve BMW ye binen zengindir gibi(imaj ve kullanıcıya sıfat yükleme) gibi algılarda yaratmaya çalışarak satış politikasını şekillendiriyor ama işin iç yüzü müşteriyi bir güzel sağmak bundan ötesi değil...
Ama biz böyle bir milletiz bir yandan, kendimizi geliştirmeyiz ama aldığımız malla övünürüz... Adamlar çözmüş
Arkadaşlar teslimatlar hakkında bilgisi olan varmı ben adamları aramakktan bıktım cevap aynı biz size haber vericez
VE TANRI MOTORU YARATTI
Arkadaşlar motorum geldi teslim aldım bugün plakada Salı ya kadar takılacak size bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim kask şeçiminde kararsız kaldım shark evoline http://www.anesmotor.com/?urun-1929-SHARK-Evoline-Seri-3-Beyaz.html mı yoksa schubert c3 mü http://www.anesmotor.com/?urun-1698-Schuberth-C3-Pro-Mat-Beyaz.html yardımcı olun çıldırcam saygılar
VE TANRI MOTORU YARATTI
Hayırlı olsun,bende pztesi teslim alıyorum;)
Anes ten motorumu teslim alırken ben de C3 Pro alma niyetindeydim. Fakat denediğimde beni rahatsız etti. Evoline 3 ikinci tercihimdi kendimi daha rahat ve konforlu hissettim. Benim fikrim kaskı mutlaka deneyerek almanız, hangisinde rahat ediyorsanız onu satın almanız. Bu arada ön bagaja sığmıyor...
Bende de Evoline var ve çok memnunum, iyi günlerde kullanın.
nc700x gezisi yapılıyormu?
Bence en yakın zamanda yapalım
VE TANRI MOTORU YARATTI
Arkadaşlar sizce en güzel renk hangisi ?
Ben bu ara her modele bir gidip geliyorum az önce Honda bayisinden çıktım hani Kırmızısı olsa hiç düşünmeden evet diyecektim ama
Bayide GRİ kalmış 1 tane. Ama benim hayalimdeki KIRMIZI. Sizce GRİ renk Kırmızı'dan daha mı iyi ... Yardımlar lütfen..
TEşekkürler.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Bayilerde Honda TR'den dolayı bir sıkıntı olduğu, teslimat yapılamadığı vs söyleniyor arkadaşlar, bilgisi olan var mı ? Şu güzel havalarda motorumuzu alıp hevesimizle gezemiyoruz ya, yanarım ona yanarım.
bana da sakarya bayi 5-7 arası teslim dedi bak kıllandım şimdi gidip şu bayiyi sıkıştırayım bir aksilik olmasın bekle bekle ağaç olduk ya...
Aramızda teslim aldığını yazan arkadaşlar hangi bayiiden aldıklarını yazarlarsa söylesinler, onları örnek gösterelim
Arkadaşlar Türkiye'de ilk teslimi ben aldım Cumartesi anesten ama plakam yarın teslim edilecek motoru aldım götürdüm Cumartesi ve dedimki çok iyi bi seçim yapmışım forumdaki tüm arklara teşekkür ederim vel hasıl pazar günü Zekeriya köyün orda bi 50 km kadar yol yaptım malum plaka yok şehir içine girmedim şunu söliyim çok deli makina be usta ) bu arada hala kask seçemedim idareten bişeyle idare ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------
Fotoğraf yükleyemiyorum telden giriyorum çünkü
Tekrardan tüm yeni alanlara ve atlarına iyi bakanlara temennim tekerinizden başka biyer asfalt yüzü görmesin )
VE TANRI MOTORU YARATTI
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)