Ben 700 cc civarı bir klasmana girerim. Isınma ve sıralama turları günlerinde keyif için tur atar yarışa girmem diye düşünüyorum. Maksat piste çıkmak.
http://www.skidmarx.co.uk/ siteden gümrük vergileriyle beraber 430 mal oldu , biraz pahalı oldu sanırım ama diğer ürünlere göre biraz daha fazla lastiği örtüyor REŞİT ...
Az önce taksim ceylan intercontinental otelin önünde aptal bir taksici yüzünden beyaz nc x kullanıcısı bir arkadaş düştü. Geçmiş olsun kendisine. Buralardanmı diye merak ettim. Motoru ve kendisi iyi durumdaydı. En son kaskını çıkarıp taksicinin üzerine atlarken gördüm
Araçlı olduğumdan ve birkaç motosikletli arkadaş olaya hemen müdahele ettiğinden dolayı duramadım. Fakat trefik polislerini ben gönderdim (taksicinin yediği naneyide söyleyerek) umarım fazla sorun yaşaşamıştır.
Çok üzüldüm nazarım mı değdi diye.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Herkese Selam,
Ben geçen hafta NC700S aldım. 2. motorum ama daha önce bisiklete binmişim gibi hissettim pazar günü NC700 ile dolaşınca...
herkese kazasız belasız keyifli sürüşler..
Gezi, organizasyon vs. olursa mail atmanızı rica ederim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
Herkese Selam,
Ben geçen hafta NC700S aldım. 2. motorum ama daha önce bisiklete binmişim gibi hissettim pazar günü NC700 ile dolaşınca...
herkese kazasız belasız keyifli sürüşler..
Gezi, organizasyon vs. olursa mail atmanızı rica ederim..
::145::Honda NC700S
2012 model
GÖKHAN AYDIN
Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.
Herkeze merhabalar bende siyah nc 700 x imi alıp aranıza katılmak için gün sayıyorum ) fuarda anes motordan siyah rengini aldım yalnız teslim almam 10 U ile 24 ü arasında olacak sabırsızlıkla bekliyorum kutusundan çıkarken bütün fotoğrafları paylaşıcam
Sizlere sormak istediğim şu 50 sayfayı okuduktan sonra biraz kafa karışıklığıyla birlikte ( ki bu motoru seçmemi sizlerin yorumları sağlamıştır) motorA ilk etapta ne gibi aksesuarlar takmam motoru korumam açısından faydalı olur kask olarakta schubert o paraya değermi sizlerden bu sorularıma cevap verirseniz çok minnetar kalıcam şimdiden teşekkürler ))
VE TANRI MOTORU YARATTI
Öncelikle güle güle kullanın.
Sıfırı motor aldım diye resim paylaştım iki kere. İkisinde de 3 gün içinde kaza yaptım. Ben sıfır motor resmi paylaşma taraftarı değilim. Ama siz bilirsiniz.
İlk önce olmazsa olmaz koruma demiri. İsteğe bağlı olarak ön çamurluk uzatması takılabilir. Diğerleri aksesuar ama koruma demiri bence zorunluluk. İhtiyaç dahilinde uzun ön cam da temin edilebilir.
Kask olarak amaç konforsa schuberth kasklar sessiz ve konforlu ama yeterli değil. yine kulak tıkacı ile kullanmak gerekiyor uzun yolda. Alternatif shoei xr-1100 olabilir. Çok fazla güvenlik takıntınız varsa Arai rx-7 gp vazgeçilmezdir. Kalıbı küçük, şık görünüyor. schuberth ve shoei fanus gibi. Ben xr-1100 kullanıyorum gayet memnunum.
Başka sorularınız olursa cevaplarım.
len o senin şanssızlığın biz maşallah deriz hatta tatlı felan varsa kalkıp gelirizde teslim alma gününe anese
Şimdi ayıptır sorması kaça aldınız ? 21.500 diyorlar ama indirim ne kadar yapıyorlar birde Anes sıfır motorların ilk 6 aylık vergilerini yatırmıyor bazen ona dikkat edin.
Arkadaşlar selamlar, ben de bugün itibariyle beyaz NC700X için sipariş vermiş bulunuyorum, bakalım ne zaman kavuşuruz Uzun zamandır ara verdiğim motosiklet sürüşüne dönmek için iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. İlerleyen günler, özellikle teknik ve bilgi isteyen konularda (arka çantaya stop lambası eklenmesi, sis farı yapımı vs.) konularda bilgilerinize başvuracağım.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)