İlan açıklamasını okudum. Bence ilan sahibi arkadaşın bir an önce motoru elinden çıkarıp ve bir daha motor sahibi olmadan takıntıdan uzak mutlu mesut yaşaması lazım.
İlan açıklamasını okudum. Bence ilan sahibi arkadaşın bir an önce motoru elinden çıkarıp ve bir daha motor sahibi olmadan takıntıdan uzak mutlu mesut yaşaması lazım.
Bu videoya bakarken arka çamurluğa bayıldım. http://www.youtube.com/watch?v=-ikOttXstEs
Bu tam aradığım ölçülerde olmuş.
3-4 kişi bir seferde alırsak düşeceği maksimum fiyat nedir? Taksit ya da peşin. Bunun renk çeşitleri varmış baktım da. Bu boyasız model mi? Boyalı olanlar var mı? Teşekkür ederim..
İndirim + Döviz çeşidini değiştirin. 175USD uygun olur
Arkadaşlar selam motorlarınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle,sormak istediğm birşey var açıkcası forumda bir kaç kere bu motorun ismini duydum ancak bakma geregi bile duymamıştım fakat bugün bakınca nasıl bir hata yaptığımı anladım suan kafamdaki bütün alternatifleri sildim NC700S modeline hayran kaldım başlığı baya bir inceledim x ile arasında ne gibi farklar mevcut acaba ? İstanbul da ana yollarda seyahat eden biriyim günlük köprüyü geçip dönmek dahil 50 60 km yol yapan birisiyim motor sahibi değilim ehliyet kursuna devam etmekteyim bir yandan da profesyonel sürüş eğitim alıyorum boyum 1.81.Başlangıç motoru için agırlıgı biraz fazla gelebilir ama dediğim gibi kafayı taktım bikere gönlünüzden koptuğu kadar bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşlar bu motorun sele yüksekliği ayarlanabiliyormu? İnternette pek bilgi bulamadım. S versiyonundan Çok yüksek değil ama YBR kullanan biri olarak ayaklarımın yere tam basması güzel olur. Bahara doğru almayı düşündüğüm alternatiflerden biri bu o nedenle araştırma yapıyorum. Tşkler
http://www.flashokey.com
Herkese merabalar, NC 700 S özellikle şehir içinde kullanmayı düşüyorsanız ideal bir seçim düşük devirlerdeki yüksek torku sürekli vites değiştirmenize gerek kalmıyor. ağırlık merkezi aşağıda olduğu için kullanımı ve hakimiyeti gayet kolay, yakıt tüketimi 3,5 4,0 100 km'debizzat denedim. 1 ay NC 700 S'e bindim ve şimdi x modelini aldım çok severekde biniyorum. Neden x derseniz benim tarzım gereği gözüme ve kullanımıma daha uygun olduğu için uzun yola çıktığım için v.s. NC 700 S'imi Antalya'ya sattım ve bizzat binerek kendim gittim.X ile artçılı Sinop'a gittim geldim. bence doğru seçim. en büyük artısı zaten Honda olması. bu arada NC 700 X'imin zinciri garanti kapsamında DID zincir ile değiştirildi.
NC 700 X-S için arka çamurluk en güzel modeli fiyatıda fena değil
http://www.ebay.de/itm/Hinterradabdeckung-Schmutzfanger-Abdeckung-Kotflugel-Honda-NC-700X-S-/320939649985?pt=Motorrad_Kraftradteile&clk_rvr_id= 420231523962
NC700X'imi satiyorum. 9000'de, siyah, aksesuarli.
Ilan yok simdilik, ilgilenen olursa ozelden goruselim.
dayangac@gmail.com'dan ulasabilirsiniz
Bu nc modellerinin dct otomatik seçeneği türkiyeye gelmeyecekmiş sanırım bireysel olarak hondaya sipariş edebilme imkanı mevcutmudur ?
selimiye harem nanı aziz sokaktaki honda 700 integra sahibi arkadaş bu sitedemi
Hayda bu hoş olmadı ya valla tadından yenmezdi motor bakalım fuarda daha detaylı bilgi alınır heralde teşekkürler bilgi için
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)