Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Arkadaşlar selam
Hugger'dan ben de istiyorum. Hatta 2 tane alabilirim (1'i arkadaşım için). NC700'lerin hepsine uyar di mi? Integra'da sorun çıkarmaz inşallah. Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
Reşit adlı üyeden alıntı
ikiside aynı deilmi bunların
-
modoxy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam
Hugger'dan ben de istiyorum. Hatta 2 tane alabilirim (1'i arkadaşım için). NC700'lerin hepsine uyar di mi? Integra'da sorun çıkarmaz inşallah. Şimdiden teşekkürler.
Şasi aynı olduğundan tüm NC'lere uyacaktır. Ben alıyorum, iki tane de siz. Şu anda toplam üç sipariş var. TheArcheus duy sesimizi, artık netleştirelim. Cevap bekliyorum
Alttaki resimlere de bak hacı. Farklı olanlar var..
-
abi senin bu istekliliğin karşısında direnmek mümkün deil gibi 4 adet kesin onay alalım başlayalım çalışmaya . ayrıca ankaradan nc700 lu bir arkadaş yardımcı olursa cok daha iyi olur .iş bitince parçayı dener öyle göndeririz.
-
arkadaşlar selamlar,
Mümkünse bir tane de ben istiyorum.Bu arada, son şekli nedir?
-
4 sipariş oldu.
modoxy 2
keel 1
reşit 1
Ankara'dan biri sesimizi duysa gerçekten çok daha güzel olur. Olmazsa Ankara'da herhangi bir honda bayisi ile irtibata geçebilir misin. Mümkün mü? Motora bakmaya gidiyorum ayağına arka maşayı iyice incelersin
-
ankaradan bir kullanıcı buluruz diye düşünüyorum .
-
modoxy 3 oldu
-
modoxy 3 oldu
Tolga arkadaşımız Ankara'dan bir kişi bulursa olay çok yakın zamanda bitecek gibi.. Biz de araştıralım arkadaşlar. Son çözüm dün dediğim gibi Honda bayiisine gitmekle olacak
-
Bu aksesuarlar çoo..oook para be
-
Düşüne biliyormusunuz twilinin motorunda olmayan bir aksesuarı almak ve monte etmek hayal gibi bir şey
-
dur hemen alayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
oha 200€ imiş. Kalsın. ebay'e ucuzu düşünce buluruz.
-
anesmotor adlı üyeden alıntı
Sertan Bey Size 175 € olsun o zaman, kargo da bizden
)
Teşekkürler Hakan Bey,
Ama sizden daha önce almayı planladığım bir ürün var. Shark Raw kaskların gelmesini bekliyorum. Mart gibi çıkacakmış. Var mı ithal etme planlarınız?
-
Reşit adlı üyeden alıntı
Tolga arkadaşımız Ankara'dan bir kişi bulursa olay çok yakın zamanda bitecek gibi.. Biz de araştıralım arkadaşlar. Son çözüm dün dediğim gibi Honda bayiisine gitmekle olacak
Reşit hocam var mı gelişme??
-
Merhaba, Yanlış anlaşılır diye bir şey demek istemiyorum ama bu polyesterden imalat işi olmaz arkadaşlar!
-
Reşit hocam var mı gelişme??
Ses soluk yok
Kayasus adlı üyeden alıntı
Merhaba, Yanlış anlaşılır diye bir şey demek istemiyorum ama bu polyesterden imalat işi olmaz arkadaşlar!
Neden yanlış anlaşılsın hocam. Olmayacaksa parayı çöpe atmanın lüzumu yok. Orjinalini alırız. Ama neden olmaz acaba
-
Neden yanlış anlaşılsın hocam. Olmayacaksa parayı çöpe atmanın lüzumu yok. Orjinalini alırız. Ama neden olmaz acaba [/QUOTE]
İşim gereği zaman zaman bende polyester imalatı ürünler kullanıyor ve imal ediyoruz. Polyester çok sert bir malzeme. Yapılacak ürünün motorsiklete bağlantı olan yerlerden oluşan titreşimden dolayı kırması çok kolay. Polyester malzeme o titreşim ve sarsıntıya monte edildiği noktalardan dayanması söz konusu olamaz. İmal edecek arkadaşın iyi niyet yada işçilikten yana bir eleştirim söz konusu olamaz tanımıyorum ama ben polyesteri tanıyorum.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-hatasiz-kusursuz-ciziksiz-honda-nc700s-111890403/detay
Bakın arkadaşlar yağmurda güneşte kullanılmamış bir motor. Ne zaman kullandı diyeceğim, yalan yok zaten kullanmamış 1300 km'de. Kaçırmayın
-
Reşit adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-hatasiz-kusursuz-ciziksiz-honda-nc700s-111890403/detay
Bakın arkadaşlar yağmurda güneşte kullanılmamış bir motor. Ne zaman kullandı diyeceğim, yalan yok zaten kullanmamış 1300 km'de. Kaçırmayın
Sorayım Sadığa ne zaman kullandın len sen bu motoru diye önce hava sıcaklığını bir kontrol edelim
-
Reşit adlı üyeden alıntı
:-D çok güldüm ilan açıklamasına
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler