Bendede aynı model var,stok lastikleriyle 26.000 km kullandım rahatsız eden bir ses olmadı.
Michelin road4 takınca her açıdan daha iyi oldu motor.
Bendede aynı model var,stok lastikleriyle 26.000 km kullandım rahatsız eden bir ses olmadı.
Michelin road4 takınca her açıdan daha iyi oldu motor.
İyi bir yol arkadaşınız varsa hiçbir yol uzak değildir.
Olur sevinirim dm atarsanız numaramı yollayayım, usta rulmana baktı bir şey yok gibi ama lastiklerden şüphelendi bridgestone var üzerinde
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
Orijinal rulman kodlarını bilen var mı ön arka değiştireyim belki düzelir
Merhaba. Motosikletimi haftasonu teslim aldım. Cevabını bilmediğim konularda birkaç tane sorum olacak. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
1) Aşağıdaki görselde orta sehpa üzerinde olmasına rağmen arka teker yere basıyor. Normalde orta sehpa sayesinde biraz yüksekte durması gerekmiyor mu?
2) Aşağıdaki görselde işaretlediğim alanda gözüken açıklık normal mi?
3) Motosiklet için navigasyon tutucu almak istiyorum. GP Kompozit'in (620 TL), Givi'nin (2159 TL) ürünleri var. Şekilleri de neredeyse aynı. Aralarındaki fazla fiyat farkının sebebi nedir?
1.benzin deposu arkada doluysa Nc lerin arkası yere yaklaşır 2. o parça bloğun dışında bir kapak hafif açıklık normal civataları gevşek değilse sıkıntı yoktur 3.GP Kompozit güzeldir , camı , çantası , tel tutucu vs f/p tavsiye olunur ;) güzel günlerde kullanın..
Merhaba. Motosikletime henüz çanta demiri taktırmadım. NC'de aşağıdaki ürünü (çantayı) kullanmak için çanta demirine gerek var mıdır?
https://www.amazon.com.tr/gp/product...87GBZSPET&th=1
İyi akşamlar. Öneriniz üzerine Eyüp Usta'nın çantalarına baktım. NC için elinde hazır çanta yoktu. Ancak tesadüfen yani aklımda olmayan bir ürünü (ön bagaj içi çanta) satın aldım, aynı gün kargoladı. Bugün teslim aldım ve tam uydu. Bayağı beğendim. Eyüp Ustayı önerdiğiniz için teşekkür ederim.
1) NC için disk kilidi de aldım. Disk kilidini takarken bir şey dikkatimi çekti. Aşağıdaki görselde işaretli alanın (gidonun sol tarafı) kapağı olması gerekiyor mu? Gidonun sağ tarafında ise kapak var. Yine sol tarafta boya dökülmüş, bir yer mi sürtmüş anlayamadım.
2) Aşağıdaki görselde ise işaretli alandaki vidaların etrafında delik var. Bu durum normal mi?
Eyupto'dan memnun kalmanıza sevindim , yan çantaları da herhalde yakın zamanda üretirler , ilk fotodaki kapak dediğiniz şey jantı sabitleme milinin ucu , diğer taraf ise 22 mm olması lazım alyan başı , 2. fotoda ön bagajdaki drenaj delikleri olsa gerek , yağmurda su girerse tahliye için..
Merhaba. NC'yi (yüksek CC li bir motosikleti) yeni kullanmaya başlayan biri olarak user modu ayarlarını aşağıdaki gibi düzenledim. Ayarları doğru yapmış mıyım? Ya da nasıl olmalı?
Kullanma kılavuzuna baktığımda sport modda T (tork) seviyesinin 1'de (en düşükte) ve yağmur modunda ise 3'te (yüksek seviyede) olması aklımı karıştırdı.
Anladım. Yazdığınız gibi şimdi mantıklı geldi. Benim user modda tork kontrol seviyesini 3'e yükseltmem lazım. Teşekkür ederim.
Merhaba,
NC750X'in yakıt performansı artık herkesin kulağına giden bir konu.
Devirli kullanımda neredeyse tüm motorlarda ortalama yakıtların aynı olduğunu görüyoruz.
Fakat rüzgar sürtünmesi hızın karesi ile orantılı olduğu için yüksek hızlarda yakıt hiç beklemediğimiz seviyelere çıkıyor bir anda.
NC750X'te hızlı seyretmek istediğimizde yakıt performansı nasıl ?
Uzun cam için 0,1 lt, yan çanta için 0,1 lt artçılı kullanım için 0,1 lt eksik yazın ki değerler standart bir karşılaştırma olsun.
**Örneğin uzun camlı 4.3 Lt ise o 4.2 Lt'dir.
**Örneğin uzun camlı, yan çantalı, artçılı 5,2 ise o 4,9'dur.
Benim kendi motoruma ait ortalama yakıt tüketimi grafiği aşağıdaki gibidir. 390 ADV 2022 UZUN CAM ARTÇILI SADECE TOP CASE
Motorum düşük hızlarda çok başarılı yakıt grafiği çiziyor fakat 150 kmlere gelince birden çok artıyor.
NC750Xte bu grafik nasıl ?
Hız Tahmini yakıt 100km/lt
100 3,10
110 3,25
120 3,67
130 4,29
140 5,10
150 6,10
160 7,27
170 8,60
NC750X kullanıcıları olarak;
150km sabit hızla giderken düz yolda ortalama kaç lt yakıyorsunuz ?
130km sabit hızla giderken düz yolda ortalama kaç lt yakıyorsunuz ?
110km sabit hızla giderken düz yolda ortalama kaç lt yakıyorsunuz ?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)