*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
Çok kıskanıyorum Çokkk :D
ben bile 150-160 hızlarda gidince 4litrenin üstüne çıkıyorum
Maşallah güle güle binin yazın olmadı yaz sonuna bende bir nc'lenmeyi istiyorum
Elcik ısıtma almayı düşünüyorum, IXS'in elcik ısıtması için 160 TL fiyat verdiler. Rüzgar koruması olmadan elcik ısıtma tek başına yeterli midir? Elcik ısıtması olan arkadaşlar cevaplayabilirse mutlu olurum. Bir de IXS'e alternatif önerebileceğiniz farklı ürünler var mı?
Barkbusters'ı nereden ve ne kadara aldınız?
---------- Post added at 00:50 ---------- Previous post was at 00:34 ----------
Yaw bu arada biraz bakındım, 170 USD felan gibi fiyatlar gördüm. Elcik koruma, elcik ısıtmadan daha mı pahalı. Şaşırdım kaldım yahu..
Her ikisini de motoplus tan aldım. Ama elcik koruma fiyatını hatırlamıyorum maalesef.
Yok bu iş böyle olmayacak. Ben Japonyada polis memuru olmaya karar verdim. http://www.youtube.com/watch?v=AVEWhQd80Vs
Sanırım sadece yağ değişimi yapmışlar,
Mobil Extra 10W-40 3,6 LT 73,08 TL + KDV
Periyodik Bakım İşçiliği 1,5 saat 75,00 TL + KDV
Toplam 174,73 TL...
Anes Motor'da yaptırdım, muhtemelen biraz coşmuşlar.. Farklı serviste farklı bakım ücreti ödeyen var mı? Nihayetinde yağ ve yağ filitresi değiştirdiler. 6.000km'de kendim de yapabilirdim, kayıtlı olsun istedim. Pişman olur gibiyim götürdüğüme...
Abicim gitmeyin şu Anes motora İstanbulda gidebilceginiz en kötü servis ve en kötü esnaftır.Arkadaşın motoruna parça değişimi yapmamışlar boyatıp veriyorlar sıfır parça takmış gibi faturaya yazıyorlar.
Reşit'inde gittiği konşuk motor yağ değişiminde işçilik ücreti almıyor.
Benimde çok farklı değil. Güngör'de yaptırdım.
Ama ekstra işler olduğu için daha fazla bir rakam ödedim.
Yağ filtresi 22,26+KDV
Pabuç fren seti arka 88,11+KDV
Endüstriyel temizlik 10,17+KDV (biraz kirlenmişti şu kar sonrası yollardan sonra)
Yağ Castrol 10/40 4lt 95,28+KDV
İşçilik 1,2 saat 60+KDV
Toplam 325,47 TL
Burada herhalde kriter işçilik ücreti diye düşünüyorum. Güngör'de 50TL/saat alıyorlar.
Arkadaşlar endüstriyel temizlik diye motoru yıkayıp veriyorlar. Yağ değişiminde işçilik alınmaz!! Güngör ve Anes'e gitmeyin. Özellikle güngör diyorum çünkü o adam sahtekar. Detayını isteyene özelden yazarım. Konşuk motora gidin hem motoru da yıkıyorlar. Her türlü ara kontroller var ve işçilik alınmıyor ara yağ değişimlerine. 75 lira + kdv nedir yahu. İki tapa açmaya 100 lira mı alınır. Bırakın çıksın garantiden, sömürülmeyin. Ben 6000 bakımına 106 lira para verdim. Saygılar
Herkese Merhaba,
Şubat sonu Mart başı gibi 700x almayı planlıyorum eğer 500x aklımı çelmezse. Arka çanta konusunda karasız kaldım. Givi nin TRK52 sini düşünüyordum fakat bir arkadaşım çok iri ve gürültü yaptığını söyledi, kullanan varsa deneyimlerini bekliyorum. Yoksa TRK46 ya yöneleceğim.
Teşekkürler...
Herkese merhaba, az önce üye oldum. Aslında 2 yıldır haftada 2-3 kez siteye giriyorum.
NC700 ilgilendiğim bir motor fakat merak ettiğim 170 cm boy ile s mi? x mi? bana daha uygun olur.
Kullanıcılarından paylaşımları bekliyorum.
Tek başına elcik ısıtma çok soğuk havada ve süratli giderken yeterli olmaz. Bende BMW F650CS vardı Nisan ayında İstanbuldaki motor fuarına vakitlice varmak için Ankaradan sabahın 05'inde yola çıkmıştık 2. kademede ısıtmayla avuçlarımın içleri yanarken parmaklarımın dış ön yüzleri donuyordu. Halbuki aralarında 1cm mesafe var) Tanrı kimseye öyle ızdırap vermesin )) Köroğlu belini aşıp güneşi görene kadar kah küfür kah dua ederek kafayı yemiştim.
Güngörün satış temsilcisi var, göbekli bi adam. Arkadaşa motor almaya gittik, orada iki tane goldwing duruyordu. Adama modeli ve fiyatını sordum. Sıfır dedi 2011 fiyatını da liste fiyatı olarak söylemişti. Ama model yılı üzerinde 2008 yazıyordu. Dedim bu motoru bu yıl üretimi olarak mı göstereceksin dediğimde evet önemli olan çıkış yılıdır dedi. 2-3 dakika konuşmadan sonra fikri değişmedi. Bu benim gözümde eksinin de eksisi bir puan. Daha sonra tanıdığım ve sevdiğim bir abim ps 150 aldı. Güya kazasız ve boyasızdı, neredeyse motorun değişmeyen parçası yokmuş. Bu iki sahtekarlığı gördükten sonra iyice soğudum ve çevreme yaydım. Anes konusunda da aksesuar satışında herhangi bir problem yok. Gayet ilgililer ve indirim yapıyorlar. Ama servis konusuna zaten Sercan değinmiş. Bu kadar yani. Ama memnunsanız gidebilirsiniz tabii ki. Selamlar..
bende ilerde bu motordan almayi dusunuyorum 700x cok hosuma gidiyor. servis konularindada paylasimlariniz icin tesekkurler. umarim servislerde okuyorlardirda kendilerine ceki duzen verirler.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)