Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Temmuz 2019, 15:01
MODALI adlı üyeden alıntı
Ben boluya gidip geldim rodaj için .Yaklaşık 480 km yol yaptım sadece rüzgardan dolayı biraz sersemlik oldu bide seleden çok rahatsız oldum.Internetten file aldım onu taktım.Şimdilik sele çok rahatladı ama uzun yolda denemedim .Bu hafta sonu Sapanca ya gitme durumumuz var gidersek yazarım sonucu.
file için link alabilir miyim ?
Reklamlar
-
01 Ağustos 2019, 07:03
ramsay adlı üyeden alıntı
file için link alabilir miyim ?
Link yollamayı beceremedim ama google a "nc 750 x için sele filesi " yazdığında çıkıyo.
n11.com dan aldım.65 tl.
-
01 Ağustos 2019, 16:56
MODALI adlı üyeden alıntı
Link yollamayı beceremedim ama google a "nc 750 x için sele filesi " yazdığında çıkıyo.
n11.com dan aldım.65 tl.
teşekkürler, sapanca sonrası yorumlarıda bekliyorum.
-
03 Ağustos 2019, 18:31
teşekkürler, sapanca sonrası yorumlarıda bekliyorum.
Sapancaya geldik.1 saatten fazla motorun üstünde olmama rağmen rahatsız olmadım.Artçım da öyle.Sele filesi kesinlikle faydalı bişi.
-
03 Ağustos 2019, 19:47
Süper Moderatör
yokon adlı üyeden alıntı
Ustalara bir sorum olacak:
Ön freni sıktığımda manetin dış ucu gidona temas ediyor. Frenlemede sorun yok. Çok zorlarsam gidona değiyor.
Hidrolik sıvısını değiştirdim. Manet mesafesi değişmedi. Ayar vidası en uzak olan 1'de.
Manetin ayarlanabileceği başka bir yer var mı? nasıl biraz daha ileri alabilirim?
Normal değil, sistemde hava kalmış olmalı. En yakın ayarda bile değeceğini sanmam.
-
05 Ağustos 2019, 12:43
Arkadaşlar bu rüzgar beni mahvetti.GP Compositten yüksek cam almaya karar verdim.Boyum 1.83.Kaç cm lik cam almalıyım yardımcı olur musunuz lütfen?
-
05 Ağustos 2019, 13:47
yokon adlı üyeden alıntı
Ustalara bir sorum olacak:
Ön freni sıktığımda manetin dış ucu gidona temas ediyor. Frenlemede sorun yok. Çok zorlarsam gidona değiyor.
Hidrolik sıvısını değiştirdim. Manet mesafesi değişmedi. Ayar vidası en uzak olan 1'de.
Manetin ayarlanabileceği başka bir yer var mı? nasıl biraz daha ileri alabilirim?
Benim de aynı şekilde. Motorum 2018 model. İkinci el 1800 km'de aldım ama hiç fren takımları ile oynandığını sanmıyorum.
Hidrolik değişimi çare olur diye düşünüyodum ama sizin mesajınızdan sonra ben de ne yapacağımı bilemedim
-
05 Ağustos 2019, 14:02
Mirable adlı üyeden alıntı
Benim de aynı şekilde. Motorum 2018 model. İkinci el 1800 km'de aldım ama hiç fren takımları ile oynandığını sanmıyorum.
Hidrolik değişimi çare olur diye düşünüyodum ama sizin mesajınızdan sonra ben de ne yapacağımı bilemedim
Hidrolik değiştirdim, manet mesafesi değişmedi.
Değişimden önce de aynı şekildeydi. Hidrolik sıvısı ile ilgili bir durum yok anladığım kadarıyla.
1-2 gün içinde maneti söküp inceleyeceğim.
-
05 Ağustos 2019, 15:02
Aynı şekilde bendede sıkıntı oldu Gp Kompozit 58cm aldım sorun çözüldü tavsiye ederim yüksek oluşundan dolayı ilk etapta görüşünde sorun yaşayabilirsin ama zamanla alışabileceğin bi durum
-
05 Ağustos 2019, 15:44
yokon adlı üyeden alıntı
Hidrolik değiştirdim, manet mesafesi değişmedi.
Değişimden önce de aynı şekildeydi. Hidrolik sıvısı ile ilgili bir durum yok anladığım kadarıyla.
1-2 gün içinde maneti söküp inceleyeceğim.
Söktükten sonraki yorumlarınızı bekliyorum
-
05 Ağustos 2019, 15:56
teşekkürler, birde yorumlarda seleyi tam kaplamadığından bahsediliyor,
siz montajda sorun yaşadınız mı ?
-
05 Ağustos 2019, 20:21
-ugur- adlı üyeden alıntı
Aynı şekilde bendede sıkıntı oldu Gp Kompozit 58cm aldım sorun çözüldü tavsiye ederim yüksek oluşundan dolayı ilk etapta görüşünde sorun yaşayabilirsin ama zamanla alışabileceğin bi durum
Teşekkürler bende almayı düşünüyodum.58 cm uygun demekki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
teşekkürler, birde yorumlarda seleyi tam kaplamadığından bahsediliyor,
siz montajda sorun yaşadınız mı ?
Artçı için olan kısmı çekiştirerek denk getirdim.İstersen tuhafiyeden cırt cırt alıp karşılıklı dikebilirsinde.
Ön sele için zaten sökmek lazım.Onu da çaktırdım.Hiç sorun yok tavsiye ederim.
-
05 Ağustos 2019, 21:17
Arkadaşlar merhaba, 2014 model kırmızı NC 750 S'im devrilerek sol yan grenajı kırıdm. serviste çok fazla fiyat istiyorlar. elinde bu parçadan olan var mı acaba? veya izmir'de grenaj tamiri yapan kimse var mı bildiğiniz?
-
07 Ağustos 2019, 13:51
Dostlar, NC 750 x'e seramik kaplama yaptıran varmı henüz çizikleri falan yokken yaptırmayı düşünüyorum korumak için. Dezavantajı falan var mı yaptıranlardan bir yorum alsam
-
07 Ağustos 2019, 18:26
Çok tuhaf bir durum ile karşınızdayım.
Alete orta sehpa taktıralım dedik.
Demez olaydık.
Sürekli vuruyor, her tümsekte, her çukurda...tak tak tak
vallahi kulakları tırmalıyor. e zaten yollar otoban değil. sürekli tümsek sürekli çukur.
Yaptırdığım yere götürdüm, baktı. Abi, onun plastik stopper'ı var zaten dedi.
Baktım var, ama yayı çok gevşek sürekli vuruyor. ayağımla hafif dokunmam yetiyor. hemen iniyor ve tak diye eski yerine vuruyor. yayın gerçek gerilimi (yani orta sehpanın gerilmeye ve çalışmaya başladığı an) bi 5-6 cm sonra başlıyor.
Bu sorunu bu şekilde yaşayan var mı? vallahi orta sehap taktırdığıma pişman oldum.
plastik stopper üzerine jel mel daha yumuşak bişey konulsa olmuyor mu? yoksa bu aletlere takılan orta sehpalar hep böyle ses yapıyor mu? siz hep takırtı duyuyor musunuz?
Motosiklet sanki 20 yaşındaymış gibi yav, her tümekte takır takır ses gelir mi yahu?
-
07 Ağustos 2019, 18:41
Benimkinde orijinal orta sehpa vardı ve böyle bir problemi yoktu. Sizinki yan sanayi mi? Yay değiştirerek çözebilirsiniz belki, ancak orijinal parça ise mutlaka bir hata var, orijinal olan kesinlikle böyle yapmıyor...
-
07 Ağustos 2019, 23:10
Yan sanayi...sonradan ben istedim.
Orijinal orta sehpada hiç boşluk yok anladığım kadarıyla. Yani sıkı bir şekilde motosiklete tutunuyor.
-
07 Ağustos 2019, 23:15
SavageGarden adlı üyeden alıntı
Yan sanayi...sonradan ben istedim.
Orijinal orta sehpada hiç boşluk yok anladığım kadarıyla. Yani sıkı bir şekilde motosiklete tutunuyor.
Üreticisine sorun o halde; belki bir montaj hatası vardır veya farklı bir yayla düzelebilir.
-
09 Ağustos 2019, 10:00
yayda ya da bağlantı milinde gevşeklik olabilir, bende de yan sanayi var böyle bir ses şikayetim olmadı,
ama şöylede bir durum varki orjinal sehpanın yayı iç içe geçmiş şekilde iki adet,
bende bir yay daha yaptırmıştım mevcut yayın içine geçen (hem daha güvenli olsun hemde bir nebze orjinale benzesin diye)
-
10 Ağustos 2019, 16:53
Herkese selamlar.Topcase üzerine portbagaj yaptırmak istiyorum.Tavsiyeniz yada yorumunuz var mı acaba?Şimdiden iyi bayramlar dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler