Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Şubat 2019, 09:17
Motor_Derili adlı üyeden alıntı
Aksesuarli, lastikli az kullanilmis bir NC yi tercih ederdim. Motoru almakla is bitmiyor malum. Koruma demiri, canta, canta demiri, lastik, orta sehpa..... gerisi keyfe keder
Aynen,
3 Lü çanta seti alıyorsun demiriyle birlikte 7.500 TL
Givi Koruma Demiri 1000 TL
Orta Sehpa Orj. 1200 TL
Radyatör koruma gidon yükseltme vs. 1000 TL tutuyor ortalama.
10.700 TL de aksesuara veriyorsun üstüne.
47,5 motor 10,7 aksesuar. sigorta kasko derken 60 bin lik oluyorsun.
Reklamlar
-
16 Şubat 2019, 03:08
selam arkadaşlar, ben mayıs ayında 10-15 günlük bir balkanlar avrupa turu yapmak niyetindeyim topcase im var ama yan çantada almak istiyorum lakin çok kararsız kaldım hardcase mi softcase mi almalıyım.hardcase lerde taşıyıcı demiride çanta fiyatında maalsef.
hardcase lerin 22lt olanlarına baktım 1000tl civarında givi veya kappa zaten aynı çantalar sadece marka farklı ama dediğim gibi taşıyıcı demiri de bir o kadar para,onun yerine softcase alıp ucuz yollu taşıma demiri alıp veya hiç almadan sadece çantaları almak mı doğru olur?
teşekkürler (motorum nc 750 x 2018)
-
18 Şubat 2019, 10:57
elturcoo adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar, ben mayıs ayında 10-15 günlük bir balkanlar avrupa turu yapmak niyetindeyim topcase im var ama yan çantada almak istiyorum lakin çok kararsız kaldım hardcase mi softcase mi almalıyım.hardcase lerde taşıyıcı demiride çanta fiyatında maalsef.
hardcase lerin 22lt olanlarına baktım 1000tl civarında givi veya kappa zaten aynı çantalar sadece marka farklı ama dediğim gibi taşıyıcı demiri de bir o kadar para,onun yerine softcase alıp ucuz yollu taşıma demiri alıp veya hiç almadan sadece çantaları almak mı doğru olur?
teşekkürler (motorum nc 750 x 2018)
Demirsiz soft çanta işini unutun bence, lastiğe sürtüyor, sağa sola kayıyor vs hiç kullanışlı değil, kesinlikle tavsiye etmem. En konforlusu tabii ki hard çanta almak, bi yerde durduğunuzda vs aklınız çantalarda kalmaz, sürekli sağa sola taşımak zorunda kalmazsınız. Konfor istiyorsanız kesinlikle hard çanta, ama ekonomik olsun gerekirse heryere taşırım vs derseniz demirle birlikte soft çanta
-
18 Şubat 2019, 21:08
-
19 Şubat 2019, 12:38
Süper Moderatör
Soft çantaların otele varınca valiz gibi kayışını takıp yanınızda götürme lüksü de var ama. Dar yerlerden geçerken diğer araçlra sürtmede hasar riskini de ortadan kaldırıyor.
-
19 Şubat 2019, 16:07
daha öncce başına gelen var mı ?
motor boştayken boş ışığı yanıyor.
motoru vitese takınca boş ışığı sönmüyor.
harekete geçip debriyajı tamamen bırakınca sönüyor.
yani debriyaja basılıyken vites nerede olursa olsun n ışığı yanıyor.
bu neden olur ?
-
19 Şubat 2019, 17:54
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Soft çantaların otele varınca valiz gibi kayışını takıp yanınızda götürme lüksü de var ama. Dar yerlerden geçerken diğer araçlra sürtmede hasar riskini de ortadan kaldırıyor.
ben hepco 30luk alüminyum çantaları da hep yanımda götürüyordum otele varınca
sürtme gibi bir tehlike de hiç yaşamadım edirneyi geçince. Motoru gören kenara çekilip yol veriyor hemen
-
23 Şubat 2019, 20:56
nc750x için alçaltma kiti nereden bulabilirim ? arka süspansiyona takılan delikli linklerden arıyorum. en kötü ihtimalle lazerde kestirip statik boyatacağım ama link ölçü nekadar olmalı onu bilmiyorum.
-
23 Şubat 2019, 21:25
]-[@LuI{ adlı üyeden alıntı
nc750x için alçaltma kiti nereden bulabilirim ? arka süspansiyona takılan delikli linklerden arıyorum. en kötü ihtimalle lazerde kestirip statik boyatacağım ama link ölçü nekadar olmalı onu bilmiyorum.
Mevcut olani ölç ve 3-5mm lik araliklarda farkli farkli kestir. Begendigini kullan. Lazerde zaten para tutmaz
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
-
05 Mart 2019, 10:36
Yine yardıma ihtiyacım oldu. Bilgi paylaşırsanız sevinirim.
NC750x için koruma demiri satın alıcam. şekli yüzünden koruma işini yeteri kadar yapamayacağını düşündüğümden honda orj demiri satın almadım.
Kalan seçenekler
G..i Marka yabancı
G. K....... Marka Yerli
reklam olmasın diye baş harflerini yazdım ama herkez malum ne olduklarını anlar zaten çok marka seçeneği yok.
Bu demire 1 kere ihtiyaç olur. o zamanda işe yaramasını beklersin.
Bu yerli üretim demirin kalite durumu nasıl ? hiç riske girmeden yabancı marka alıp geçsem mi ?
-
05 Mart 2019, 13:07
Yerliyi bilmiyorum ama bende yabancı olan vardı ve motoru çok fazla genişletmeden oldukça iyi koruma sağlıyordu. Tabi ki sağlamlığını deneme fırsatım (çok şükür) hiç olmadı ama marka kalitesi belli ve korumanın konumlandığı yer de motor korumaya yönelik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------
Yerliye baktım şimdi yabancının neredeyse bire bir kopyasını yapmış, onu da alabilirsiniz bence; malzeme ve özellikle bağlantı yerleri kalitesini görebilirseniz daha iyi olur. Ama bildiğim kadarıyla yerli firma da kötü mal yapmıyor, ben arka çamurluk almıştım onlardan memnun kalmıştım.
-
05 Mart 2019, 14:38
Cyan adlı üyeden alıntı
Yerliyi bilmiyorum ama bende yabancı olan vardı ve motoru çok fazla genişletmeden oldukça iyi koruma sağlıyordu. Tabi ki sağlamlığını deneme fırsatım (çok şükür) hiç olmadı ama marka kalitesi belli ve korumanın konumlandığı yer de motor korumaya yönelik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------
Yerliye baktım şimdi yabancının neredeyse bire bir kopyasını yapmış, onu da alabilirsiniz bence; malzeme ve özellikle bağlantı yerleri kalitesini görebilirseniz daha iyi olur. Ama bildiğim kadarıyla yerli firma da kötü mal yapmıyor, ben arka çamurluk almıştım onlardan memnun kalmıştım.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Kaliteli ve iş gördüğü sürece tabi tercihimiz yerliden yana.
Başka test eden yada bilgi sahibi olan varsa onların yorumlarını da duymak isterim.
-
06 Mart 2019, 11:50
]-[@LuI{ adlı üyeden alıntı
Yorumunuz için teşekkür ederim.Kaliteli ve iş gördüğü sürece tabi tercihimiz yerliden yana.
Başka test eden yada bilgi sahibi olan varsa onların yorumlarını da duymak isterim.
Ben şekli hoşuma gittiğinden hepco&becker almıştım. Bikaç kez olduğu yerde devrildi motor ve hiçbir yeri temas almadığından oldukça güzel korudu. Fakat motor bloğunun üstünde konumlandığından doğrudan motor bloğuna denk gelecek, taş vs üzerine devirme durumunda bloğu korumayabilir. Şahsen givi tipi koruma demirleri görsel olarak hoşuma gitmiyor, o yüzden tercih etmedim. Hepco'yu tavsiye ederim
-
15 Mart 2019, 22:03
Herkese merhaba nc700x ile aranıza katılıyorum.
-
02 Nisan 2019, 11:04
Arkadaşlar bayiler sıfır 2018 manuelleri kaça bırakıyor şuan, yakın zamanda fiyat alan var mı?
-
04 Nisan 2019, 23:54
Merhaba nc 750 x yada dct almak istiyorum ikinci el dikkat etmem gereken konuları yazabilecek arkadaşlar olursa sevinirim yani kronik sorunlar nerde nasıl anlarız bakmamız gereken yerler gibi şimdiden teşekkür ederim
-
11 Mayıs 2019, 17:29
https://www.youtube.com/watch?v=Kcy2WON0j9c
Abone olursanız sevinirim.
-
12 Mayıs 2019, 18:16
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
20 Mayıs 2019, 11:21
arkadaşlar akü ömrünü doldurdu sanırım, değiştiren olmuştur illaki,
tavsiye verebilir misiniz, ne almalı, nereden almalı, fiyat vs.?
-
20 Mayıs 2019, 20:57
Bende ktm duke 390 sürüyorum ama hanımla zor oldugu icin büyük bir motora gecicem. 750x ile super tenere arası gel gitlerdeyim :/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (4 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler