Selam arkadaşlar
Motorumu sattıktan sonra depoya baktığımda bunların durduğumu gördüm. Malum siteye eklemedim daha, buradan ihtiyacı olan varsa çok uygun fiyatlara vereceğim. Gelip almak isteyen için çanakkale merkez'deyim.
Selam arkadaşlar
Motorumu sattıktan sonra depoya baktığımda bunların durduğumu gördüm. Malum siteye eklemedim daha, buradan ihtiyacı olan varsa çok uygun fiyatlara vereceğim. Gelip almak isteyen için çanakkale merkez'deyim.
Selamlar herkese,
Benim 2012 Nc700x'in ön amörtisör keçe ve yağını değiştirmem gerekiyor. Servis 375 TL fiyat verdi. Daha önce kendisi bu değişimi yapan oldu mu?
Ben yapmadım ama videosunu görmüştüm, çok kolay değil gibi.Benim 2012 Nc700x'in ön amörtisör keçe ve yağını değiştirmem gerekiyor. Servis 375 TL fiyat verdi. Daha önce kendisi bu değişimi yapan oldu mu?
Hamdım, piştim, hala hamım.
Fiyat iyi sayılır, bilinen bir özel servis 400 TL kitledi bana sadece yağ değişimi için.
videodaki elemanın yaptığı gibi amortisörün o parlak borusundan mengeneye bağlar ve sıkarsanız başınıza iş açarsınız , o borunun pürüzsüz yapısına en ufak bir çizik bile gelmesinden kaçınmanız gerekiyor , üstteki tapayıda amortisörü gidondan ayırmadan önce gevşetebilirsiniz..
Geçen bahar ben de amortisör ve fren yağlarını değişeyim dedim ama vakit bulamadım.
Yeri, ekipmanı, zamanı ve el becerisi olan yapabilir.
Nikkfurie dediği gibi amortisör borusu mengeneye sıkıştırılmaz, izlediğim bir kaç videoda sökmeden önce üst tapayı gevşetmişleri. Görünce bende de ışık yanmıştı, tapayı gevşetmeden boruları söksem uğraşırım diye.
Yağ eklerken ölçüye dikkat etmek lazım, inanmıyorum ki hiç bir servis kullanıcının kendi kadar yağ ölçüsünde hassas olsun!
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Bir insan bu işi ilk defa yaparsa tahminen bir tam günü gider.
İlaveten yağ da hesaba dahil edilmeli.
Alet edevat yoksa onlar da dahil olursa hesap kabarır.
Açıkçası 375 çok değil gibi geldi bana.
Sanırım sezonun bitiyor olmasının verdiği bir sessizlik var.
Yavaş git hep git!
Cuma akşamı, saat 8 civarları barbarostan-yıldız-levent yönündeki siyah ncx- sarı mont 34 gt *** arkadaş burada mı? Sürekli bu tarzda kullanıyorsan ve hala aramızdaysan çok şanslısın. Umarım şans hep seninle olur.
Ben o şanslıları her gün görüyorum neredeyse. Dün de orman yolundan Garipçe'ye kadar gidip döndüm. Hem o yolda hem de giderken sıkışık trafikte gelip geçenleri gördükçe neredeyse motosikletten soğuyacaktım. Allah akıl fikir versin.
Ne zamandır far koruma almak istiyordum ama hep fiyatı yüksek geliyordu. Geçenlerde tanıştığım bir Africa Twin sahibi led farların inanılmaz pahalı olduğunu söylemişti. Bir arkadaşı farı kırmış tam rakamını hatırlamıyorum ama birkaç bin liradan bahsetti. Kaskom var ama yine de can sıkıcı bir durum olur diye en sonunda GP'nin (zaten tek onlarda var) korumasını aldım. 210 lira verdim. Malzeme tahminimden daha hafif. Çok da narin görünüyor ama sanki hafif darbeleri savuşturur gibi duruyor. Montajı son derece kolay. Ön camı alyanla söküp korumayı takmak 10 dakika sürmedi. GP logosunu söktüm. Bizim üreticiler pek meraklı yanar-döner kocaman logolar takmaya. Çanta taşıma demirindekini de aynı şekilde sökmüştüm.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız...
Geçen sene hasarı olan biri vardı AT ön far set 7.000TL fiyat çekmişlerdi. Şimdi de 9-10.000 olmuştur kurdan.
Herkese selam.
Artık yurtdışında yaşayacağım için motorumu satacağım.
Beraberinde halen kullanmakta olduğum her türlü ekipman, çanta, kilit vs ne varsa vereceğim.
Fiyatı uygun tutmaya çalıştım, düşünen varsa buyursun gelsin.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...13297467/detay
Bildiğim kadarıyla nereye müdahale ederseniz orayı garanti dışına çıkartabiliyorlar; bu örnekte ancak elektrik sistemi garantiden çıkar. Motor garantisi devam eder.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)