Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Kasım 2012, 23:45
casillas00 adlı üyeden alıntı
gelmiş mi nasılmış işe yarıyor muymuş
Link e bakmadım ancak tahminen ön çamurluk uzantısından bahsediyorsunuz;
Artık radyatöre hiç pislik yapışmıyor, çamurlugun arkasında kalan en önemli parça radyatör şuan kuru ve temiz kalıyor kesinlikle .
Arka parçayı istiyorum ama çok pahalı geliyor , alınacaklar listesinde aşağıda bu yüzden.
Reklamlar
-
24 Kasım 2012, 23:49
canekin adlı üyeden alıntı
Link e bakmadım ancak tahminen ön çamurluk uzantısından bahsediyorsunuz;
Artık radyatöre hiç pislik yapışmıyor, çamurlugun arkasında kalan en önemli parça radyatör şuan kuru ve temiz kalıyor kesinlikle .
Arka parçayı istiyorum ama çok pahalı geliyor , alınacaklar listesinde aşağıda bu yüzden.
Çamurluktan önce ayaklara ve paçalara suyu atmaması Arka lastik için olanlar gerçekten fazla pahalı :/
-
24 Kasım 2012, 23:54
valla çok yanlış yoldasınız bir an evel dönün arkadaşlar.Bu motorun en büyük handikapı radyatöre gelen çamur kir değil.Ön tarafta iki tane silindir kapagı var bilmem fart ettinizmi???açı olarak biraz yola baktıgı hatta tam lastiğe baktıgı için bütün taş toprak o kapaga geliyor.ve eğer irice birşey gellirse oraya baya zarar verebilir.silindirin o kısmını koruyabilmek lazım.Bunun için gecemi gündüzüme katım düşünüyorum merak etmeyin bulucam.
-
25 Kasım 2012, 00:00
Saçma motorun oraya taş vb bişey atması imkansız.O lastik taşı tutup yukarı yukarı atmıyo.
Fotodan bakarsanız orda headerslerin üstünde bi koruma mevcut.
-
25 Kasım 2012, 00:07
atmaz olurmu git bir bak esengül hondaya da gör ordaki nc700 ün halini adamın silindir kapagı yamulmuş.Valla ben çözüm bulucam
-
25 Kasım 2012, 00:13
Ya taşla silindir kapağının taşla kırıldığı nerde görülmüş.Silindir kapagı tüm motorlarda en uzun ömurlu en sağlam parcadır.
-
25 Kasım 2012, 00:14
kırık yok yamulma var tşamı artık ne vurduysa ben gözlerimele bakarım burnumla koklarım dokungaçlarımlada hissederim.Orası tehlike kokuyor korumak lazım ön sezilerim bir atınki gibidir.
-
25 Kasım 2012, 17:16
vakvak adlı üyeden alıntı
valla çok yanlış yoldasınız bir an evel dönün arkadaşlar.Bu motorun en büyük handikapı radyatöre gelen çamur kir değil.Ön tarafta iki tane silindir kapagı var bilmem fart ettinizmi???açı olarak biraz yola baktıgı hatta tam lastiğe baktıgı için bütün taş toprak o kapaga geliyor.ve eğer irice birşey gellirse oraya baya zarar verebilir.silindirin o kısmını koruyabilmek lazım.Bunun için gecemi gündüzüme katım düşünüyorum merak etmeyin bulucam.
Sizin 38bin km lik zorlu yolculuklarınız boyunca birşey olmadıysa, kolay kolay birşey olmaz.
Hala bekliyoruz hindistan fotoğraflarını !
Casillas ; ayağın ve paça nın ıslanması benim pek ilgi alanımda değil, sonuçta illa sıçramayı azaltıyor,cbf150 kullanirken kadar su gelmiyor o kesin ancak kışın zaten çizme giyiyor, motosiklet pantolonu yada yağmurluk giyiyoruz sonuçta. o yüzden paça veya ayağa gelecek su pek fazla olmasa da , radyatörün pislik vs. almaması oldukça önemli. ileride o kirlenmeden dolayı ömrünü erken doldurduğunda yada bir sıkıntı olup soğutma görevini iyi yerine getiremezse sıkıntı, işte orada.
-
25 Kasım 2012, 22:44
olmazmı benimkide çizildi ezik yok ama çizik var bolca.sitemde hepsi yükü kimse neden girip bakmıyor para mara kazanmıyoruz beyler alo
-
27 Kasım 2012, 18:27
-
27 Kasım 2012, 20:48
4 gün maşallah harbiden şehiriçi kargo gibi
Hayırlı olsun Reşo ;)
-
27 Kasım 2012, 23:05
[QUOTE=Reşit;2871910]Herkese merhaba. Yurt dışından sipariş verdiğim fren balataları geldi. 4 günde geldi. Türkiye içi bile bu kadar çabuk gelmiyor Adamlar hızlı ve nazikler. Motor logosunun bulunduğu not defteri de göndermişler ki ben böyle jestleri çok severim Balatalar EBC'nin en iyisi. HH olarak geçiyor. Önceki sayfalarda paylaşmıştım, servis sadece arka balataya işçilik dahil 230-240 lira istiyor diye. Ben ise arka balatayı yine EBC HH 100 liraya buradan temin etmiştim. Şimdi de iki balatayı sadece 145 liraya aldım ve kapıma kadar geldi. Gümrüğe takılma da olmadı. 10.000 km kafam rahat. Siteyi veriyorum aynı şekilde alışveriş yapmak isteyen mutlaka olacaktır. Paranızı aç kurt gibi bekleyen servislere kaptırmayın.
Merhaba,benim de arka balatalar 9.000 gibi bitti.Servis 108 tl'ye değiştirdi.Bir tuhaflık var ama anlamadım.
-
27 Kasım 2012, 23:07
nasıl fren yapıyorsunuz beyler
-
28 Kasım 2012, 03:58
casillas00 adlı üyeden alıntı
4 gün maşallah harbiden şehiriçi kargo gibi
Hayırlı olsun Reşo ;)
Teşekkür ederim garfieldım
keel adlı üyeden alıntı
Merhaba,benim de arka balatalar 9.000 gibi bitti.Servis 108 tl'ye değiştirdi.Bir tuhaflık var ama anlamadım.
Hangi servis acaba? Takılan balatanın markasını da söyler misiniz?
nasıl fren yapıyorsunuz beyler
9000'de biten balatanın 9000'i de İstanbul içi yapıldı. Normal yani. 10000'den fazla giden de var ama onlar da çok dikkat edenler. Açıkçası ben agresif kullanıyorum. Defansif sürüş yapsam 15000'de kullanırım. Sizin yazılarınızı okuduğum kadarıyla sürekli uzun yol devam. 50000'de gider o zaman. Saygılar
-
28 Kasım 2012, 17:22
Reşit bence balataları da kendin değiştir. ben bakıyorm daha durum iyi ,bitmeye yakın alacağım eğer 12bin bakımınada denk gelmezse kendim değiştiririm.
hindistana gittim geldim.Bütün macera adv rider sitesinde var.
demişsiniz.
bende advrider da bekliyorum yazınızı, paylaşımınızı.
Size ait olan bir siteden bahsettiğiniz bir mesaj yada size ait olan bir site adresi göremedim ben o yüzden, şu 38bin lik makinayı hindistan yollarında görmek için sabırsızlanıyorum.
-
28 Kasım 2012, 19:09
Reşit bence balataları da kendin değiştir. ben bakıyorm daha durum iyi ,bitmeye yakın alacağım eğer 12bin bakımınada denk gelmezse kendim değiştiririm.
vakvak Nickli Üyeden Alıntı
hindistana gittim geldim.Bütün macera adv rider sitesinde var.
demişsiniz.
bende advrider da bekliyorum yazınızı, paylaşımınızı.
Size ait olan bir siteden bahsettiğiniz bir mesaj yada size ait olan bir site adresi göremedim ben o yüzden, şu 38bin lik makinayı hindistan yollarında görmek için sabırsızlanıyorum.
safi yalan gibi geldi bana, bu arkadaşa sürekli aynı çağrı yapılıyor ama fısss
-
29 Kasım 2012, 02:34
canekin adlı üyeden alıntı
Kendim değiştiriyorum zaten. Gidip işçilik verir miyim Bugün ön balataya baktım da daha 4-5000 gideri var. Arka neden o kadar çabuk bitti anlamadım Her motordan indiğimde disklere bakıyorum, arka daha çok ısınmış oluyor. Ama ben ortak kullanıyorum frenleri. Zaten kombine, enteresan vesselam..
-
29 Kasım 2012, 02:44
resit cok gecmis olsun. cayir cimene gelmiyorum artik uzak kaldik cok.
-
29 Kasım 2012, 03:12
aytacaksel adlı üyeden alıntı
resit cok gecmis olsun. cayir cimene gelmiyorum artik uzak kaldik cok.
Bana birşey mi oldu yaaa Gelirsin inş hacım ne diyeyim. Yakında görüşürüz umarım
-
30 Kasım 2012, 13:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler