Cumartesi yapalım işte Beltur buluşmasını. Avrupadan gelen var, işten geç çıkan var. Akşam eve geç gitmek istemeyen var
Cumartesi yapalım işte Beltur buluşmasını. Avrupadan gelen var, işten geç çıkan var. Akşam eve geç gitmek istemeyen var
EBC nedir ki? EBC kadar kalitesiz bir marka olmaz,Tek marka bilirim tek marka kullanırım o da BREMBO dur.
Bu arada Nc Arka fren balatası için BREMBODA güzel bir alternatif buldum,Brembonun sitesinde NC kendi normal balatasından 1,7 mm daha kalın varaderolarda kullanılan arka fren balatası,
Üstteki Resim Brembonun sitesinde NC Uyan Balata,Alttaki resim ise kalınlığı 1,7 mm olan NC serilerine uygun balata,İkisi de sinter.
evvet beyler geleneksel 34323. motosiklet.net honda/ nc gurubu olarak yarın aksam saat 8 de sarıyer rumelifeneri yolu kavşağının tam ordaki noktasında TEPECAFE de bulusacagız. gelmek isteyenler bildirsin .
0546 669 8664 yol tarifi ve konum için whatsapp dan yazabilirsiniz.
2 Eylül Cuma
Saat : 20:00
Sarıyer tepecafe buluşması
https://goo.gl/maps/UrMLuDy41YR2
1- antilop_skul
2- parolakan
gelecek arkadaslar ismini yazdırsın 30 kişi falan olacaksak kafeyi arayıp rezervasyon yaptırtıcam
1- antilop_skul
2- parolakan
3- Murat Ustaoğlu
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
Az önce arkadasla konustum. Ön arka camurluk takimini 200yl'ye veriyor. Steon.net'ten Tolga isimli arkadas. Numarasi 05415046480. Siparisi verdim ben. Simdiden alan arkadaslara hayirli olsun.
yer güzel gelmek isterdim. daha sonra umarım
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Sen iyi olda hepsine gelirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
4-Mehmet Enis Üstündağ
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Arkadaşlar bugün fren hidroliklerini değiştirdim ama kolay bir işlem değil ama bir kere yapıldımı gerisi çok basit,
1 m akvaryum hortumu aldım 2 tanede şırınga aldım,
İlk önce arka fren yağını değiştirmekle başladım,Arka fren yağ haznesini bulunduğu yerden çıkardım sonrasında
Kapağını açtım güzelce silip kenara koydum,şırıngayla kabın içindeki yağı çektim boş bir kutuya boşalttım,
Sonra arka fren hava alma somununa aldığım akvaryum hortumunu taktım diğer ucunu atık yağ kabına yerleştirdim,somunu gevşetip arka fren pedalını basıp içindeki yağın boşalmasını sağladım,somunu sıkmadan yeni yağı koymaya başladım fren pedalına basıp yeni yağ gelene kadar pompaladım sonra yeni yağı azaldıkça haznedeki yağı tamamladım,havasız ve köpüksüz yağ geldiği anda somunu tekrar sıktım haznenin kapağını kapatıp yerine vidaladım,
Sonra ön frene geçtim,ön fren çok daha kolay oldu aynı işlemleri yapıp ikisininde son bir kez daha havasını alıp motorla kontrol amaçlı deneme turuna çıktım ve sonuç mükemmel,
Ne kadar hidrolik yagi gerekti acaba?
250ml ve 500ml siseler mevcut genelde
Egzoz olmadan sesi nasil cikiyor diye merak edenler icin video ekledim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Valla arabamda da ebc redstuff kullaniyorum memnunum acikcasi , brembo kullanmadigimdan yorum yapamiyorum. EBC leri standart balatalara gore kiyasladigimda tabiki de cok iyi markadir
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
500ml ile 2 motor cok rahat oluyor. 250ml yeterli olur sizin icin cunku fren hidroliginin kutusu acildiginda kapagini kapatip saklayamiyorsunuz motor yagi gibi 250ml alin ya da 2 arkadas girisin 500ml alin
Benim kutu 500 ml,
Baya bi yağ arttı,bu işlemden sonra bir motora daha yetecek kadar var(ön-arka)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
Ebc sevmedim sevemedim,tabi ki standart balatalara göre daha iyi ama brembo tartışılmaz.
arkadaşlar balatalarda fren performansı kadar diski ne kadar yıprattığı da önemli. Fren çok süper tutuyor diyip 2 gün sonra diskleri elinize almayın sonra, uzun süreli kullanım sonuçlarını araştırmakta fayda var
SELAMLAR İZMİRDEN ÖZGÜR BEN FORUMA BAKTIM ÇOK KEYİFLİ PAYLAŞIMLAR VAR İSTANBUL DA FAALİYETLERİNİZ ÇOK GÜZEL. İSTANBULDA OLSAM KATILMAK İSTERDİM. İZMİRDEN ARKADAŞLAR VARMI ACABA BU GRUPTA?
Merhaba dostlar. 2014 model nc 750x ile aranıza katıldım. Motor şuan epey kirli temizleyip resimlerini paylaşırım sizinle. Birde yakit ortalamalariniz nedir ? Şehiriçi sehirdisi ?
Bugün spor günüm, yoksa ben de gelmek isterdim.
Bakalım, belki de süpriz yaparım. Ama listeye yazmayın ki gelmedi diye dedikodum yapılmasın
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Sarıyer Tepe Cafe katılımcıları
1- antilop_skul
2- parolakan
3- Murat Ustaoğlu
4- Mehmet Enis Üstündağ
5- Aydin
2 Eylül Cuma
Saat : 20:00
Sarıyer Tepe Cafe buluşması
https://goo.gl/maps/UrMLuDy41YR2
Maden, Rumeli Feneri Cd No:33, 34450 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)