Bu arada biz de Özkan abiyle adalar turu yaptık, çok eğlenceli geçti.
seyrinize.
Arkadaşlar hatırlarsanız 13.06.2016 Tarihinde Motoruma Ön arka Brembo Fren balataları değişimiyle birlikte Motorex Marka Dot 5.1 Fren hidroliği değişimi yapıldı ama,
Dün ve bugün yani 28.08.2016 ve 29.08.2016 tarihlerinde Tekrar kontrol ettiğimde arka fren hidroliğinin buharlaşmış olduğunu gördüm,Demek ki bu Hidrolik Sıvısı Yüksek sıcaklıklarda fayda Sağlamıyormuş,
Bende bunun üzerine bugün Motul Marka RBF 600 Dot 4 Fren hidroliği aldım,Fiyatı 75 TL
Bu fren hidroliği Islak Tip ve Kuru Tip olarak iki kaynama noktasına sahip,
Kuru Tip Kaynama Noktası:312 Derece
Islak Tip Kaynama Noktası:205 Derece
SAE J1703,SAEJ1704 ve FMVSS 116 DOT 4 Standartlarına Sahip bir Hidrolik Fren yağı,
Daha Denemedim ama deneyimlerimi muhakkak sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ayrıyetten de Fren hidroliği nasıl değişir ? nasıl havası alınır ? bunları da burada detaylı anlatmaya çalışacağım.
Mehmet, ben olsam petrol ofisinden hidroliği alır koyarım.
Bu kadar da abartmayın ya hu
Merhabalar, Integra kullaniyorum ama cok aktif olmadigindan sizlere sorayim dedim. Disli set ve zincir degistirmem gerekiyor. Uzaman yapmaya basladi. 43.000 ( 2013-Integra) civarinda km. Daha once degistiren var mi acaba? Disli sayisinda degisiklik yapanlar var sanirim (arka 39 yerine 41 disli gibi). Orjinalinden sasmamak daha iyi olur diye dusundum ama yaptirip kullanan varsa deneyim paylaşabilir mi? Bir de Honda servis disinda bir yerden almayi dusunuyorum. Yine guvenilir bir yr tavsiyesi olan varsa sevinirim ( didi nin sahteleri varmis sanirim). Simdiden tesekkurler.
yarin aksam yani caraamba gunu belturda bulussak gelen olurmu ? illaki beltur degil baska yer olsun derseniz oda olur.
Merhaba arkadaslar,
On arka fren balatası (On balata diskde iz bırakmış yumuşak balata daha iyi olur sanırım) ve ucuz yollu hava filtresi tavsiyesi alabilir miyim?
Tesekkurler
brc gold taktim ben on e gayet guZel 95 e flan aldim. galiba .hava fiktreside yan snayi bence farketmiyor 50 tl yebiyerden bulabilirsinzi.
gold organik balata mi taktiniz?
Nereden aldiniz?
Tesekkurler
maslak otosanayi den aldim firmanin adini hatirlaniyorum ama ikinci kisimd aakeriye tarafinda biryer
30 Ağustos Zafer Bayramı Sürüşü
Bize zaferin ve bağımsızlığın gururunu yaşatan tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Motor bilgisi ve tecrübesi bu kadar fazla olup da ,
yalan yanlış konuşanları sabırla dinleyen ve
böylesine mütevazı olan nadir insanlardan birisin Mehmet.
İyi ki varsın
Tam doğru bir yaklaşım değil.
Çünkü belirleyici olan sizin boyunuz değil , bacak boyunuz...
Bildiğiniz gibi Nc750x'in sele yüksekliği 83cm
Fakat bu yükseklik Sıfır motorun değeri.
Bir kaç ay içinde ''bir çok sebepten'' ortalama 2cm daha zemine yaklaşıyorsunuz.
O da mı olmadı .., Alçaltma kiti kullanırsınız olur biter
Sen kestirdin tabi acısı var ,
Onun acısını çıkarıcan bizden dimiii..!
Şaka bir yana , burada olsa idin billiyorum gelirdin ve çok daha keyifli geçerdi.
+1
Bu başlıktan kortejde sadece
SerhatGüneri
aydin-ist
ve ben vardık.
seneye daha fazla katılım olur umarım .
ab kimse foruma girmedi dha numarası olanlar varsa sende haber et toplanalım aksama
herkesin numarası kırılan telefonumda yalan oldu burdan mailleşiyoruz anca
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Tamam abi öyle yapalım.
Ben WhatsApp Grup'dan haberdar edicem birazdan .
Farkı hissedeceksiniz. Özellikle bol virajlı yollarda arka arkaya frenleri kullanmaya başladığınızda kesinlikle fark edeceksiniz. Frenlerde eskisi gibi şişme olmuyor. Hele ki EBC sinterli balatalardan da taktırırsanız fren performansının tadından yenmiyor. Tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)