benim lastikte Battle Wing'mis
Evet Beyler, N'apıyoruz yarın?
herkese selamlar 3-4 yıldır sym gts evo kullanıyorum ancak uzun zamandır beğendiğim honda integra s veya nc750 x dct ye geçmek istiyorum.Ağırlıklı olarak şehiriçi kullanım olacak ve artçılı kullanıyorum tavsiyeleriniz ne yönde olur ?
Sabah saat 08:00 Shell-Dudullu'dan hareket iyi midir?
İyidir
Yuh, karga bokunu yemeden
9 yapalim mi?
Ayrica dudullu shell nere ola ki?
İmes E Kapısının önündeki Shell
https://goo.gl/maps/SSDLGjnfBg72
muratus yanımda .
Ok 9 olsun.
Görüşmek üzere
Shell yolun ters istikametinde kaliyor ama neyse, doneriz
Gorusuruz.
Liste Şekilleniyor:
1-Murat Ustaoğlu
2-parolakan
3-Olcay Avşar
4-Mehmet Enis Üstündağ
5-Serhat Güneri
6-Hakan Konakçı
honda marmara iyimidir arkadaşlar bir işlem için motoru bırakacam ?
Eğlenceli bir gezi oldu. Katılan tüm arkadaşların ayağına sağlık. Katılmayıp destek olanlara teşekkürler. Hem katılmayıp hem de baltalamaya çalışan bazı abilerimiz vardı; adını söylemiyim kullanıcı adı oXXo Onun da yüreğine sağlık Bir gün önce de beraberdik.
Dün sabahki hadise için de Honda'yı aradım. Cevap bekliyorum. Paylaşırım gelişmeleri.
Arkadaşlar merhaba,
Gezi günü için önceden yapılmış başka bir plan olduğundan katılamadım. Bir sonraki geziye inşallah.
Pazar sabah 8.30 - 9 sıralarında 1 köprü yolu üzerinde önce selamlaşıp sonra köprüye kadar hızlı tempo beraber geldiğimiz arkadaşa selamlar olsun. Gerçi ben pek onu yakalayamadım ama
gezdiğiniz gördüğünüz sizin olsun bize yediklerinizi anlatın hani foto arkadas gezi gezi diyonuz bi fotoyla iş bitermi ben tatilden dönerken 80 tane nc gördüm bende cekilirdim yolda foto
bu arada sym joymax ile bi takas geldi değerlendirsemmi acaba
Herkese teşekkürler ,
Buluşma aralarını uzatmamamız dileği ile
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)