Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Haziran 2016, 09:51
kaskoyu 1400 sigortayı 800 e yaptırdım dün
Reklamlar
-
30 Haziran 2016, 22:06
Yok bu degil 65 dolara almistim kargo dahil
-
01 Temmuz 2016, 23:32
Evet dostlar hayaller vardı olmadı hayırlısı böyle imiş demekki bugün tekrar kemoterapiye başladık 6 ay sürecek herkese kazasız belasız surusler seneye yazın hayallerini kuralım bizde
Ne yapsam motoru satsam mı acaba ne dersiniz
-
01 Temmuz 2016, 23:38
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
Evet dostlar hayaller vardı olmadı hayırlısı böyle imiş demekki bugün tekrar kemoterapiye başladık 6 ay sürecek herkese kazasız belasız surusler seneye yazın hayallerini kuralım bizde
motor satılırmı baba ya.bırak dursun.arada bir siler parlatır 2 gaz verirsin.moralin neşen yerine gelir.varlığı yeter.ben böyle yapıyorum.saygılar
-
01 Temmuz 2016, 23:44
Süper Moderatör
Abi Allah şifa verir inşaallah, gerek yoksa satma dursun. baharda tekrar bineriz.
-
02 Temmuz 2016, 00:21
Geçmiş olsun Ahmet abi motorunu satma kendini iyi hissettikçe binersin
-
02 Temmuz 2016, 00:37
Hayaller satilmaz Ahmet abi. Sözun var,kaplıcaya giricez daha.
Allah bir an önce şifa verir inşallah. Bu mubarek günde dua edeecegiz bol bol.
-
02 Temmuz 2016, 01:12
Arkadaşlar merhaba,
Xmax 250 kullaniyorum ve yakin zamanda motoru satip sifir bir nc 750x dct istiyorum. Konuyu epey geri gidecek sekilde okudum fakat izniniz olursa siz tecrubeli kullanicilara bir kac soru sormak istiyorum.
1) Hali hazirda kullandigim motor koltuk alti bagaji yonunden epey guclu oldugu icin Nc aldiktan sonra mecburen arka canta taktirmam gerektigini dusunuyorum. Hondanin kendi cantasi pek onerilmiyor gibi bir algiya kapildim. Yan canta istemedigimden arka canta icin ne onerirsiniz?
2) Suanki motorumda orjinal tur cami var ve xmaxin orjinal tur cami epey uzun. Arkasindan bakiyorum ve mukemmel bir ruzgarsizlik. Benzer performansi nc de yakalayabilecegim bir cam istiyorum bu durumda hangi cami onerirsiniz?
3) cam ve canta disinda altadigim olmazsa olmaz ilk alim esnasinda yapilacak bir aksesuar var midir? Koruma demiri icin givi onerilmis onu da givi mi almak mantikli olur?
-
02 Temmuz 2016, 12:00
Merhabalar, benim de bir sorum var nc700x ile alakalı. Motorun boşta çalışması ile debriyaja basılı haldeyken çalışması arasında bir fark sezimliyorum, debriyaja basılı haldeyken daha rahat çalışıyor fakat boştayken inceden bir titreşim oluyor, benzer bir durumu yaşayan var mıdır? Bir de boştan 1. Vitese atarken motorun hafif öne atılıp tak diye ses çıkarması nc700x ler için de olağan mıdır?
-
02 Temmuz 2016, 12:04
abim büyük geçmiş olsun allah şifa versin sıkma canını motoru satmak ihtiyaca kalmıs birsey eger satarsanda dert etme istediğin zaman veririm benim motoru sıkma canını iiy ol yeter
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
02 Temmuz 2016, 13:09
Süper Moderatör
metehen__ adlı üyeden alıntı
Merhabalar, benim de bir sorum var nc700x ile alakalı. Motorun boşta çalışması ile debriyaja basılı haldeyken çalışması arasında bir fark sezimliyorum, debriyaja basılı haldeyken daha rahat çalışıyor fakat boştayken inceden bir titreşim oluyor, benzer bir durumu yaşayan var mıdır? Bir de boştan 1. Vitese atarken motorun hafif öne atılıp tak diye ses çıkarması nc700x ler için de olağan mıdır?
Bahsettiklerin hemen hemen her motosiklet için geçerlidir.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
02 Temmuz 2016, 13:29
Buyuk geçmiş olsun. Hayırlısı ile inşallah bunu da atlatırsınız.
-
02 Temmuz 2016, 20:20
sevgili ekürim . sen iyileş hele sonra o hayalleri de gerçek yaparız. yeni motorlarda alırız. herhangi bir şekilde herhangi bir şeye ihtiyacın olursa saate bakmaksızın bir telefon kadar uzağındayım abi
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
04 Temmuz 2016, 14:50
Geçmiş olsun, biraz diş sıkmayı takiben, sağlıklı olarak pistlere döneceğine eminim. Önerim, iki motordan güzel dediğini oğlunda bırakmak üzere, diğerini ver, nasılsa 6 ay sonra 2017 modeller çıkacak, sağlığa kavuşmanı 2017 nin yepyeni motoru ile kutlamaya başlarsın.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
-
06 Temmuz 2016, 08:39
cumleten hayirli bayramlar herkese
-
06 Temmuz 2016, 10:45
Ahmet bey büyük geçmiş olsun, tez zamanda cenabı Allah dan şifa vermesini dilerim. Tekrar geçmiş olsun
-
09 Temmuz 2016, 22:07
Millet nerelerdesiniz ne yapiyorsunuz ? Ses soluk cikmiyor
-
09 Temmuz 2016, 22:18
Bu konu ölmüş galiba. Yeni motor alacak bir adam olarak sorulara da cevap veren olmadığına göre sohbete kimse gelmez
-
09 Temmuz 2016, 22:22
Süper Moderatör
valla ben sanırım 45 gündür kontak açmadım. millet de ramazan bayram tatil derken rehavette, fakat cevaplanması gereken sorular cevaplanır merak etmeyin
-
11 Temmuz 2016, 10:40
Herkesin gecmis bayrami mubarek olsun.
Nasilsin Ahmet abi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler