Öğlen Turan abi ile kabataş Buz motora gidip iki takım Michelin Pilot Road 4 taktırıp geldik, kişi başı 1250 TL ödedik.
Motor kabataşdan ümraniye'ye kadar kendi geldi, ellerimi bıraktım
Öğlen Turan abi ile kabataş Buz motora gidip iki takım Michelin Pilot Road 4 taktırıp geldik, kişi başı 1250 TL ödedik.
Motor kabataşdan ümraniye'ye kadar kendi geldi, ellerimi bıraktım
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Selam arkadaşlar.48bin bakımıni kendim yaptım.Yag degisimi ve bujiler cok rahat bir sekilde degisebiliyor.Hava filtresini daha once sokerken zorlanmistim bu sefer 15dk da islem tamamlandi.Sanirim vida yerlerine artik aşına oldum Yalnız benden bir tavsiye,buji değisimi icin ön alt kisimdaki plastik korumayi soktukten sonra muhakkak radyator suyunun haznesine göz atın.Benimkisinde hic sıvı kalmamisti.Motoru alali tam 3 sene oldu.3 sene boyunca saniyorumki servislercede hiç bakimadi.Eger bakilmis olsaydi azda olsa icinde antifiriz olurdu.48bin kadar hep yetkili servise gittim,bu sefer garantinin de dolmasiyla tum işlemleri kendim halleettim.
hayırlı olsun abi[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
http://mobil.hurriyet.com.tr/orda-bi...rsada-40016445
Gunubirlik gidilebilir.
Bende koltuklara silikon taktırdım, uzun yolu yaptığımda bu sefer rahat olacak mıyım göreceğiz
Motosay Deri Aksesuarları Ön ve Arka Koltuk Jel Uygulama ve Sünger Kaplama İşlemi
İş Toplamı 1 saat sürdü.
Yılmaz Karman-0532 574 05 77 / 0212 613 32 58
Toplam 220TL
ÖN
ARKA
( Fotoğraflar Assürücükursu Avcilar'a ait )
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Aydın abi geri dönüş yorumlarını bekliyoruz.
merhaba bu motorun sele yüksekliği kaç ve kaç kilo ? arka canta yan canta gibi aksesuar takılıyor mu ? 1.60 68 kiloyum sizce bana fazla mı gelir ?
günaydın dostlar..
yeni lastikleriniz hayırlı olsun ahmet abi ve olcay.... doğru karar...
sele olayına minder atıyorum ben uzun yolda... görünüm berbat ama toto dötüm rahat ediyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kısa mesafe toplam 300km civarına kadar, orjinal seleden sıkıntım yoktu. Sorun 1200-2000 km den başlayan uzun sürüşlerde, orjinal selenin çok sert olmasından dolayı beni yaralaması vs idi. Dolayısı ile uzun yola çıktığımda ağrı filan önemli değil, eğer bir yaralanma / tahriş olmazsa herkesin bunu yaptırması gerekiyor diyebileceğim
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
nc'sini satmak isteyen var ise özel mesaj atabilir,talip olabilirim.
ayırlı günlerq
NC750X
Sele yüksekliği 835mm , makine 215kg gibi bir ağırlıkta , çanta takılır ama önce Demir'lerini takıyorsun , maliyet toplamda epey tuzlu. Depo yerinde dahili bagaj var kask sığabiliyor. Benim boy 170cm ve ağırlık 78kg. Bana 1 kademe büyük. Sen bilirsin.
NC750S
sele yüksekliği 790mm gerisi aynı. Ben almayı planlıyorum.
satılık nc 700
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
at alınca bizleri beğenmez oldun . çayımızı içmeye gelmez muhabbetimize katılmaz oldun. bende senle muhabbet etmek için at alacam ne yapalım :D
abi şaka bi yana küçük bir sağlık sorununu halletmem lazım . sonrada çok büyük olasılık dtc .
banro malum sitete ilanı yok merak ettiklerini sorarsan buradan 5 6 arkadaş benle birlikte yanıtlar :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)