bu gün çok güzel bir gün oldu.. bozulan akü haricinde her şey güzeldi..
bu gün çok güzel bir gün oldu.. bozulan akü haricinde her şey güzeldi..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Brn veya vlm alsaydın
Birde unibat iyi derler 150 250 li arası
Yemek tatlı çay kahve = barbarosss hiç kaçırmaz
Cok guzel bir gun oldu. Herkesin ayagina saglik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:58 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:03 ----------
Ahmet abi tar değiştiriyor arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:07 ----------
Giderken çekmiştim orada çekmeyi unutuşuz
Günaydın arkadaşlar bu güzel hava kaçmaz. .
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
son günlerde motosikletime yapılanlar...
hava filitresi orjinal yaklaşık 200 tl
akü yan sanayi yaklaşık 250
vites göstergesi yalaşık 200
otomatik bağaj 50 tl yaklaşık...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Benzin parası ve diyerleri yaklaşık diye o yüzden yazdım .
Saat geç olmuştu ama şöyle diriliş setini görelim dedik rivaya doğru sürdük.Sete almadılar bizde araka tepeden (uzaktan) seyrettik
Honda Fan Club Aşağıda inceleyebileceğiniz Turları organize ediyor.
Ya bu turlara katılım yada, bu rotaları kendimizin organize olabileceği, ilginç geziler yapabileceğimizi düşünüyor ve öneriyorum:
http://bit.ly/HFC_Turlar%C4%B1
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
http://i.hizliresim.com/z56o7O.jpg
son resimdeki ağacın altı mükemmel piknik için kamp bile olur
abi rivadaki çay başka idi biz yan yana iken neden resim çekmiyoruzki....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
bende var bir kaç tane
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
birkaç resim ile süslendirelim ortalığı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
beyler nc iin özellikle şu yağı kullan diyebileceğiniz bir yağ var mı.. mealayım sizce...
kafamdaki motol 5100 yada 7100.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
Günaydın dostlar yağ için önerilerinizi bekliyorum
Günaydın, ne yapıyoruz bu hafta kamp işini?
Hadi açalım başlığı hemen, Poyrazlar Gölü kampı iyidir işte. Tamamsa hazırlayayım başlığı?
Ya sizinle poyraz lar golüne geleceğim yada ankaraya gidecegim. Yüzde elli ihtimalle ben varım olcay.
Yağ konusunda tavsiyesi olan varmı
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)