“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
Olur abi bakarız, fakat başlığı sen açacaksın hiç kaçarın yok
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
önce niyeti olanlar (mazeretsiz katılımlı) perşembe akşam toplanıyormuyuz? herkes listeye yazsın kendini
1-trnpkr
Sevgili arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı kandiller
Kamp için küçük bi öneri Dağda da yaylada dere şelale kenarında kamp yapmak gerçekten çok daha başka dır
Yani Rakım olarak yüksek yerler insana gerçekten huzur verir
Yani tavsiyem göl veya deniz kenarı değil De daha çok yayla dağ Bayır bakın
Kamp için poyrazlar güzel tercih
Fakat Düzce de topuk yaylasının mıntıkasında bir dünya yayla var içinde göl olanda var ve hava manzara ve sakinlik olarak poyrazlar veya herhangibir göl kenarından çok daha güzel
cumartesi gelmeden bise söyleyemiyorum ben hava durumuna görede persembe gelirm
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki elcik korumayı satın aldım fakat montaj konusunda biraz yardıma ihtiyacım var gibi duruyor. Gidonun iç ağırlığını çıkarmadan takmayı denedim fakat sabit kalmadan sürekli dönüyor. İç ağırlığı mutlaka çıkarmak mı gerekiyor yoksa ben mi beceremedim bu işi? (Ağırlıkları çıkarmamaktan yanayım)
http://www.ebay.com/itm/291475932556...%3AMEBIDX%3AIT
SW-Motech elciklerde aynı şekilde monte ediliyor ama onda daha kalinlastiran bir parça daha vardı. Yöntem olarak vidayi içeride dönmesin diye diş tutacak kadar sıkıp öyle elcik içine itebilirsin.
Aşağıdaki linkten sw-motech montaj kılavuzuna bakabilirsin.
http://shop.sw-motech.com/cosmoshop/...20_20200_b.pdf
schumacher__ merhaba ;
Ufak bir müdahale ile yapabilirsiniz.
İç ağırlığı çıkarmak istememeniz çok yerinde ,
ve orjinal gidon topuzlarını da sökmemenizi tavsiye ederim.
Elcik korumanızın bağlantı kısımlarını ve ölçülerini bilmemekle birlikte,
Belki fikir verebilir düşüncesiyle ,
Orjinal honda elcik korumanın foto ve montajını paylaşıyorum,
Aşağıdaki videoda , sizin veya konuyu takip eden arkadaşların işine yarayabilir.
arkadaşlar cumartesi günü bir sıkıntı çıkmassa ahmet abinin dükkanında benim motoru soyacağız. az kalan son eksikleri tamamlayıp tekrar toplamayua uğraşacağız. ahmet abininde bilgisi dahilinde gelmek isteyen olursa muhabbete bekleriz.
mehmet enis seni bekliyoruzzz
ramazan musaitsen gül cemalini görelim .
schumacher__
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki elcik korumayı satın aldım fakat montaj konusunda biraz yardıma ihtiyacım var gibi duruyor. Gidonun iç ağırlığını çıkarmadan takmayı denedim fakat sabit kalmadan sürekli dönüyor. İç ağırlığı mutlaka çıkarmak mı gerekiyor yoksa ben mi beceremedim bu işi? (Ağırlıkları çıkarmamaktan yanayım)
http://www.ebay.com/itm/291475932556...%3AMEBIDX%3AIT
mustafa o elcikler sadece topuzu çıkarmakla olmuyor. ufak bir uzatma gerekiyor. ahmet turan peker abinin motorunda aynı elcikten mevcut. cumartesi uğra istersen bi göz atarsın takılma kısmına
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
yüzde 99 orda olacağım .... bol muhabbet ve bilgi alışverişi güzel olacak....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Lan bana bak bana taş atmıyon di mi
aha bak ahmet abi dün halimi gördü, vallaha vaktim olmadı lan senin işi yapmaya. bak 2 ay mı ne oldu lastik tamiri için mantar yama filan aldım gaza gelip 100 küsür para harcadım, daha lastiğimi bile yama yapmadım.
söz verdim zamansızlıktan yapamadım moruk, hakkını helal et.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
noldu ya hani kampa gidiyodunuz
Lan hava bozuk kamp haftaya dedik ya!
Erkin abi Trakya'dan yer bakıyor.
Cumartesi efsaneler buluşacak
Takipteyim bende gelebilirim Cumartesi çıkışlı olacak ise.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)