Geziye kimse gelmiomu ya
Geziye kimse gelmiomu ya
Kardeşler su anda İznik gölü kenarında kamping yeri var ordayim ortam güzel
Çadır yeri var
Lokanta balık var çay var
Mangal ...vs var
Sabah köy kahvaltısı
Yürüme parkuru
Plaj var iznik yakın
Vs....vs ücret bilgisini falan ogrenecem haftaya düşünürseniz diye yazdım
Birader izne geldigi icin yakin zamandaki orgsnizasyonlara katilamadim. Önümüzdeku haftadan itibaren tüm organizasyonlara acigim Ahmet abi donsun bakalim iznik nasil.
http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/d...93&slug=gundem
Arkadaşlar ben Turan abinin (trnpkr) yanına Keramet Kaplıcalarına yol alıyorum.
Dörüşte yavaş yavaş dağ yolundan döneriz.
Katılan varsa gelsin.
Yarından sonra bir hafta full yağmur var.
Valla hava baya kotu yagmur yagcak gibi buralar
Lan arkadaş yaz geldi geçecek, bir aya da ramazan. Ne bi kamp atabildik ne uzun soluklu bir gezi.
Merhaba arkadaşlar,
Motorumun garanti süresi bitti 10bin km'de ve genel bakıma götüreceğim. Motor yağınıda kendim aldım.
Yetkili servise gitmek zorunda değilim fakat nc700x lere hep baktıkları ve eğer gerekirse ellerinde bazı malzemeler hazır vardır diye yetkili servisimi tercih etsem diyorum.
Anadolu yakasında güvenebileceğim fiyatlarıda normal olan bir servis tavsiyeniz var mıdır?
Teşekkürler
az yakıyor dedilerde bunun seviyesindeki motorlarda böyle yakıyor zaten
Mehmet Bey teşekkür ederim. Size özelden yazıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Arkadaşlar ben son kullanımda 345 km sonrası 12 lt yakıt aldım. Yani yaklaşık 3,5 lt yakıyor durumu çıktı. Bu arada servisçim temizlik için depodan 1 lt kadar da benzin yürüttüğünü söyledi. Bu da doğruysa 3,2 LT/100 km gibi bir hesap çıkıyor.
Yeni aldim, 1950km oldu. Fazla zorlamadan kullaniyorum. 3.6lt gosteriyor. Dct versiyonu yalniz. Uzun yolda 110km hizin altinda kullandiginizda yokus tukari cikmiyorsaniz uzun sureler 2.8-3.2 litreleri gosteriyor. Ama Mehmet'in dedigi gibi. Kumanda sizin elinizde, biraz zorlarsaniz isin rengi degisiyor. Neticede 220kg nin uzerinde 700-750cc'lik motorlar.
Ben hep yüksek devir kullanıyorum, güzergahlarım mecbur bırakıyor
Ortalama 4 ya da 3,9 yakıyor.
Hız sınırları içerisinde stabil gidilse 3 litreye düşürürüm bu motorun yakıtını
Herkese Selamlar,
Honda nc700 kullanıcısıyım daha öncede chopper kullanıcısıydım Shark Raw kaskım vardı. Gayette memnundum ancak nc yüksek oldugu ve nispeten daha yüksek hızlarda sürüşe sebebiyet verdigi için kaskımı sattım. 600 tl li geçmeyecek bir fullface kask arıyorum.Aşağıdaki hangi markaya yönelmeliyim benim için en önemli kriter rüzgaz almaması ve ses yalıtımı.
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
AGV
BELL
CABERG
GİVİ
çok iyiymiş ya ben sanıyordum en az 5 lt yakıyor
Hadi beyler, 14-15 mayıs için Poyrazlar gölüne kamp programı yapıp başlık açalım mı, hava sıcak gözüküyor.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)