Teşekkür ederim sağolun. Lastiklerim pek iyi değil. Otomotiv sektöründe olduğumdan uygun fiyat michelin road 2 lastik almayı planlıyorum. Önerirmisiniz ?
Teşekkür ederim sağolun. Lastiklerim pek iyi değil. Otomotiv sektöründe olduğumdan uygun fiyat michelin road 2 lastik almayı planlıyorum. Önerirmisiniz ?
Merhaba, nc750x düz vites ve dct otomatik vites arasında hangisini önerirsiniz? Bana düz vitesli daha rahat geliyor ama kullanıcıları olarak önerileriniz nedir?
önce hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Sen uygun lastiği bul da bizide sıraya al kaleyi içten feth edelim. pirelli corsa ve pr4 arasında gidip geliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
Kişiye göre değişmekle birlikte dct rahattır şehir içi kullanımda özellikle
Bu orjinal lastikler size ne etti kardeşim
Isınana kadar çok güvenli gelmiyor bana kışın, fakat ısındıktan sonra bir sıkıntısını görmedim. Bir sezon daha kullanırım inşaallah, hayır motorların kapasitesi belli. Virajda diz mi sürtüyorsunuz? Peg mi değdiriyorsunuz anlamadım ki
Bir gezide özellikle virajlı bir yolda orjinal lastiği değiştiren birini atıcam önüme peşinden gidicem benim yatamadığım kadar mı yatıyor?
Turan abi bu yayla soğuk olurmuş, temmuz ağustos gitmek lazımmış.
Biz yakın zaman için rakımı çok yüksek olmayan bir yer seçelim.
Bu haftaya mı yapalım haftaya mı ona karar verelim.
beklerim abi gelmeden bi ara ama herzaman acık tutamıyoruz dukkanı
olur abi iceriz cayımızı muhabbet döndeririz bi
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------
bende orjinal kullanıyorum gayet iyi tek kişi yanlaya yanlaya geziyorum tofaş hissi veriyo bana
bence bi 10- 15 gün daha bekleyelim
12.200 km orjinal lastiği kullandıktan sonra biliyorsunuz, Pirelli Scorpion Trail II ye geçtim. Tamam 12.200 km sorunsuz kullandım lastikleri, özellikle kuruda sorun yaşamadım. Ama lastik değişince fark ettim, Orjinal Dunlop larda, öncelikle arka lastikler olmak üzere, sürekli bir kayma hissi vardı, ona karşı tedirgin kalıyordum, ....
Yeni lastik takıldıktan sonra, öyle böyle değil, gündüz ve gece farkı var iki lastik arasında diyebilirim. Resmen raylar üzerinde gidiyorum, gibi hedeflediğim çizgiyi izliyorum. Kayma vs tedirginliği ise kalmadı.
Yukarıdaki yaşadıklarım anlattıklarım dan anlaşılacağı gibi, orjinal lastikler kötü değil. Ama takacağınız düzgün lastiklerle bir anda sınıf atladığınızı hissediyorsunuz.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Ben bu hafta bilecik söğüt gideceğim.Aslında sakarya ırmağı kenarında güzel kamp yerleri olur diye düşünüyorum. keşifte yaparım Ertuğrul gaziyi ziyaret edip geleceğim (tekte olsam gideceğim) Onun için gelecek haftaya ayarlayabiliriz
Lastik konusuna gelince orjinali bu kadar kötülenince ister istemez etkileniyor insan bende sorun yaşamadım ama daha iyisi olsun diye illaki aklına düşüyor insanın.
Benim lastikler 15000 oldu daha patlak yok ama yoldada kalmak istemem doğrusu. patlamadan lastik değiştirmekte mantıklı gelmiyor bana çelişkiler içindeyim yaniiiii
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
Kartala gidiyodm maslakta yağmura yakalandı 1 saat oldu hala bekliyorum arkadaş yok bolebise
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
perşembe çay işi ne oldu arada kaynamasın
Mehmet savunduğum yok, sert hamur olduğunun farkındayım. Ona göre de sürüşümü ayarlıyorum.
Fakat tamamen çöpe atılacak bir lastik de değil. Nihayetinde Dunlop, IRC değil.
Genelde tüm firmalar motorların ilk lastiğini uzun ömürlü olması için sert hamur tercih ediyorlar, motorun vitrinde kalacağı süre ile de ilgili olabilir.
Lastik değişimi gerektiğinde elbette yumuşak bir lastik alırım, fakat sıfır lastiği de hemen çöpe atmak mantıksız geliyor.
Dunlop %75'i Goodyear'a ait olan İngiliz malıymış. Ürünleri de herhalde Avrupa ve Kuzey Amerika pazarına hitaben tasarlıyorlar. Türkiye asfaltında biraz yanlıyor olabilir. Fiyat bazında da aslında Michelin Pilot Road ve Pilot Street serileriyle ve Pirelli GT Angel gibi prime ürünlerle arasında pek fark yok. AEA bizim motorları karalarken kabahatin büyü kısmını lastiklere atmıştı. Son vidyosunda biraz günah çıkarmış gerçi
Vidyo da ilginç. Michelin direk isim vererek karalamış Ticari kaygısı var tabi ama 2. dakikasından itibaren izleyince ıslak zemin performansını göstermişler.Vidyo da ilginç. Michelin direk isim vererek karalamış Ticari kaygısı var tabi ama 2. dakikasından itibaren izleyince ıslak zemin performansını göstermişler.
https://youtu.be/vnmRQNg__dg
bende orj lastikleri baya bi kullandım ama pr 4 akınca nc başka birşey oldu
imkan varsa bu gece değiştirin ve tedirginliği atın üzerinizden keyfinize bakın
Uyarsa cumartesi şileye gitmeden gözlemecileri geçince sağda güzel bir asfalt var, hangi köylere gidiyor bilmiyorum. gazlayıp biraz hava alalım, köy kahvelerinde molalar veririz.
temiz hava alırız.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)