Abi bir benim için herkesin programını değiştirmek yakışık almaz. İnsanlar program yaptılar, Allah izin verirse ve de çocuk bugün iyi olursa gelmeye çalışırım.
Yoksa size iyi eğlenceler, bir dahakine ben de gelirim inşaallah.
Abi bir benim için herkesin programını değiştirmek yakışık almaz. İnsanlar program yaptılar, Allah izin verirse ve de çocuk bugün iyi olursa gelmeye çalışırım.
Yoksa size iyi eğlenceler, bir dahakine ben de gelirim inşaallah.
coğunluga her zaman uyarız biz o konuda sıkıntı yok .
olcay abi konusalım bi detayları
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
34 ND 4377 PLAKALI ARAC CALDIRAN VARMI GRİ NC ERK EDİLMİŞ OLARAK BULUNMUS FACEBOOK LİNKİ
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
sigortam 10 gün sonra bitiyor bulabildiğim en ucuz sigorta bedeli 1.114 TL Anadolu Sigorta kullandığım motor ybr 125 ne güzel dimi
Evet beyler son karar nedir program geçerli mi kimler geliyor hadiiiii canlanin biraz
Benden yana bir problem yok. Her iki seçeneğe de varım. Sizden gelecek kararı bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
Diğer bir alternatif, kampı herkesin gelebileceği daha sonraki bir tarihe erteleyip, Pazar günü günü birlik bir gezi düzenlenebilir.
biz herseye uyarız ( iş durumuna göre )
Günaydın....
bende her yola uyarım . Günü birlik bir gezi olup kamp ilerleyen günlere ilerlene bilir.
İş durumuna göre sizinle vakit geçirmek güzel olacaktır.
Olursa kimler gelecek bi listemiz bile yok
Altt devam edin ki ona gore karar verelim
daaaaaa
1-trnpkr
1-trnpkr
2-eseruz+1
3-antilop+1
4-ramazancan
yokmu arttıran
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
evet simdi ne yapıyoruz kesinleştirelim ona göre dükkana birini koyalım yarına
Arkadaşlar karar nedir. Eğer Cumartesi kamp olacaksa benim şirketten izin almam lazım. Yok Pazar günü günübirlik olacaksa sıkıntı yok.
Bu arada, Olcay'dan haber alabilen var mı? Çocuk nasıl oldu acaba. İnşallah ciddi bir şey yoktur.
Yanlış anlamışsın lan Mehmet
Turan abi geçerken uğradı sağolsun, o esnada da Mehmet aradı sormak için sağolsun.
Çocuk şimdilik iyi, bu gece ateşi düştü ama tekrar çıkar mı bilinmez. Çıkmaz inşaallah, böyle bir risk varken bırakıp gelemem ben.
Benim için plan bozun istemem, fakat zaten sayı azmış dikkat etmemişim. Size de uyarsa haftaya için güzel bir başlık açsın Eser bence, resimler ile süsleme filan yapsın genele duyuru yapalım. Sitede kamp tecrübesi olan insanlar var, ne kadar kalabalık olursak kamp o kadar zevkli olur.
Kalabalıktan kastım 40-50 kişi değil elbette, zaten de o sayı çıkmaz kamp için mt den. Fakat en azından 8-10 kişi olsak daha yararlı olur, iş bölümü kolay olur. Daha çok odun toplanır, daha büyük ateş olur. Taşınacak şeyler bölüşülür vs.
Benim kamp tecrübem yok, fakat çok okudum öğrendim
Bakarsınız bunu geleneksel bir hale getirir MT Kamp Günleri yaparız.
Hatta zamanla Geleneksel Motosiklet.net Festivali olmaması için hiç bir neden yok.
İsterseniz böyle yapalım, isterseniz de siz programınızı bozmayın bu hafta gidin. Haftaya ya da daha sonraki hafta için başka bir yere kamp atalım.
Arayan soran, merak eden, dua eden herkese teşekkürler.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Olcay Baba geçmiş olsun.Yakışıklı kısa zaman da iyileşir inşallah.
Olcay, rota ilgi isteyen bir hastalık. Çocuğu bırakmanız doğru olmaz. Her şeyden önce sağlık. Tekrar çok geçmiş olsun. Dediğin gibi önümüzdeki hafta için MT geneline bir duyuru hazırlarım.
Diğer yandan, Pazar için günübirlik gezi alternatifini de iptal ediyor muyuz arkadaşlar?
Tamam o zaman haftaya nasip olursa diyelim geç olsun güç olmasın
yanlıs anlamıs olabilirm =)
haftaya da olur sıkınıtı yok benim acımdan hem hava az daha ısınır sanki
Sağol Eser, başlığı beraber hazırlayalım istersen. Duyuru forumuna uygun olsun, zengin bir içerik olsun. Sağdan soldan resim de araklarız
Daha önce açılmış gezi duyurusu başlıklarını inceleyip rota harita yer buluşma saati vs gibi ayrıntılar ile hazırlarsan şahane olur, en son bi göz gezdiririz beraber.
Tekrar sağolun hepiniz.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
kamp iptal olduysa ben hafta sonu yani bu pazar keramete yüzmeye gidicem esimle isteyen olursa beraber gideriz yüzmek lazım
Biz gelebiliriz. Sabah erken gelirseniz günün kalan kısımlarında bölgedeki diğer yerleri de gezebiliriz.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)